bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar kizlarrr, bugun kizimin muayenesi vardi. 2 hafta onceki muayenede epey buyumustu, biraz korkmustuk. Bugun de ortalama 1 hafta ondeymis. 30+6 dayim bugun. 1950 gr. 43 cm de boy ama doktor bence 45 dedi. Ana baba uzun ve kilolu dogunca normal bir durum dedi

Calisabilir raporu ne kdr gec alirsan o kadar iyi dedi, bayramdan sonraki pzt 19unda gidicem almaya...

Bugun yatak odasi takimini da siparis ettik. Ismini soylemeden gorselini yukleyeyim dedim ama yukleyemedim. Doaya boyutu.nedeniyle yuklenemedi diyor...

Allah ömür verirse en az 10-12 sene kullanilabilecek bir urun almak istedik. Hayirlisiyla insallah

Iyiydi kuzum ama iste yatip uyumasi cocukla oturup bi oynamamasi cok kizdiriyo beni tableti veriyo kiza yatiyo bi ilgileniyim sunlarla demiyo
Biliyorum böyle dönemlerde karşıdan bekliyoruz haklı olarak ama sen yaklaşmayı denedin mi hiç ne biliyim bi sarılsan öpsen şok olur belki.. Gerçi ondan sonra yatırana kadar uğraşırsın bi de :)))

Ne güzel canım allah bu mutluluğunuzu bozmasın bebiş de sağlıkla konsun yuvasına inşallah

Biliyorum böyle dönemlerde karşıdan bekliyoruz haklı olarak ama sen yaklaşmayı denedin mi hiç ne biliyim bi sarılsan öpsen şok olur belki.. Gerçi ondan sonra yatırana kadar uğraşırsın bi de :)))
Aman sende git kele musallat etme sapigi basima zaten yasakli duz duvara tirmaniyodur yazik

Maşallah canım kuzuna kocaman olmuş benim bebe de ters canım bakalım hangimizin bebesi dönecek
Benimkinin dönüp dönmemesi çok önemli değil zaten sezeryan olcam ama tabi yine de dönsün iyi olur... Ya hiç sorma okadar kıpırdat oğlum doktorda hiç kımıldamadı

Ben geldim kızlarrrr. Şu ebebek garaj günlerine gittik akşam. Bir halt yoktu valla. Adı gibi garajda otoparka atmışlar milleti zombi filmi gibi sıcaktan millet çıldırmıştı valla. Bolu boşuna gittik yani. Neyse yimek işinden yırttım kv de yedik geldik. Feci yorulmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…