bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bnm fakültedeki doktorum da doğuma gelmicek ti kndisine uymasaydi o yüzden degstrcem zaten.inşaallh yeni doktor iyi olacak.120 lira muayene parası veriyordum.özelde bu parayı geçmez zaten muayene nst tahlil parasi.memnun kalmak içinin rahat etmesi ve bebisimi zi rahat rahat gormk çok önemli.bi hasretle merakla gidip 5 dakka gorememek insani uzuyor.renkli olarak da bir kere gordm daha.başka bi ozelde bir ayi gecti çok güzeldi ayni babasina bnziyordu. smdi nasil cok merak edyrm.Fakültede yoktu renkli ultroson

Evet renkli ultroson fln var her imkan var 52 lira muayene.doktora ulasabilmek hepsi de çok iyi gercekten.bn hep bursaya yöneldim ora daha büyük diye ama orda böyle bi hizmet yok bu fiyata
Dogumdan sonra hastaneden de memnun kalirsin.hemsireler emzirmek icin yarin saatte bir basinda.surekli ilgileniyorlar seninle ve bebisinle.ben cok memnun kaldim hastanedende.

Amiiiinnnn elimden gelen duygu sömürüsü propaganda ne varsa yapıyorum sizde destek olun

İnşallah en yakın zamanda bulursun cnm hastaneni ve doktorunu.dediğin gibi bebegni görememek kötü.Hep bi heycanla gidiyrz.

Dogumdan sonra hastaneden de memnun kalirsin.hemsireler emzirmek icin yarin saatte bir basinda.surekli ilgileniyorlar seninle ve bebisinle.ben cok memnun kaldim hastanedende.
Ayy inşaallh cnm :) odayı fln süslüyorlar mi eşler doğuma girebiliyor mu sende nasıl olmstu

because of you watsup lardan çıkıp buralara gelirse tabi:)
Bak ya Ayşem bilem bana sokmuş lafı :)) kız benim dün ve bugün toplam yazdığım 3-4ü geçmez korkudan netimi açamıyorum mobil bitmek üzere.. Muhtemelen çıkıcam canlar gruptan.. bi kaç hafta sonra evde oturma zamanına kadar.. Sonra tekrar ekleneyim olur mu böyle mobilimi açamıyorum

Yaaaa bu donem daha duygusaliz sanirim ben de eski defterleri acip agliyorum outlandersi onermislerdi ona basladim onu izlerken bile agladim yaa bu bulundugun bolgeden disari cikamamak cok kotu ben de ayni durumdayim gitmek isteyip gidemeyenlerden

Heh işte aynı ben. Kramplar son günlerde fena. Birde dün biraz fazlaca stres oldum galiba.

Ohhh iyi olmus:):) biter biter paketler gel sen buralara.bnce watsup işi patlıcak elbet bir gün burda buluşacagiz eski günlerdeki gibi:)biraz hevesinizi alın gelin:)

Kizzz niye ağladım outlander da. Bn de izliyom kadın kocadan ayrı kaldı diye ağlama yeni gttigi yerde çok mutlu:)unuttu kocayi

daha erken canım ya.
döner daha çok vakit var.
doğum kasılmalarıyla bile dönebiliyor.
dönmesi için egzersizler filan var, youtubedan ya da netten filan bi baksana
benimki de şu anda popo aşağıda duruyor mesela, dönmese bile ben bir sıkıntı olmazsa kasılmalar başlayana kadar bekleyeceğim inşallah mesela.

Son düzenleme:
because of you watsup lardan çıkıp buralara gelirse tabi:)

o orada da yok ki çok girmiyor sanırım bu aralar. valla benimde paketim bitmiş üstüne bir de ekstra 30 TL haşırttı black board yani işe geldiğim sürece sizlerleyim gruptu resimdi bilmemney di buna can mı dayanır. hemen bitiverdi yaw anlamadım.

Bi inceleyeyim bol bol spr yapıyorum yani cabalıyoum ama dönmesi için egzersizi bilmiyordum bide ona bakayım saol tatlım

Ohhh iyi olmus:):) biter biter paketler gel sen buralara.bnce watsup işi patlıcak elbet bir gün burda buluşacagiz eski günlerdeki gibi:)biraz hevesinizi alın gelin:)
Kıııızzz aldatılan kadınlar gibi dönüp dolaşıcağı yer diyosun yani :)))

Kazen'in ahı tutmuştur bir topik yok olacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…