- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #46.861
Bnm fakültedeki doktorum da doğuma gelmicek ti kndisine uymasaydi o yüzden degstrcem zaten.inşaallh yeni doktor iyi olacak.120 lira muayene parası veriyordum.özelde bu parayı geçmez zaten muayene nst tahlil parasi.memnun kalmak içinin rahat etmesi ve bebisimi zi rahat rahat gormk çok önemli.bi hasretle merakla gidip 5 dakka gorememek insani uzuyor.renkli olarak da bir kere gordm daha.başka bi ozelde bir ayi gecti çok güzeldi ayni babasina bnziyordu. smdi nasil cok merak edyrm.Fakültede yoktu renkli ultrosonAynen cnm.Allah tn uygun fiyat ama bazı ozellerde de hiç ücret alinmioms galiba.Dün nst de bayanlar soyleniodu.Bi de para alıolar die.
Hastane olarak özele kesin git Cnmcm.hatta yine dün nst dykn duydum.Bazı özel hastanelrde doğum yaptgnda nöbetçi doktor seninle ilgilenioms.benm gittiğim hastanede kendi doktorunu cagirabiliomssn Tabi ek ücret veriomssn.Bi kızın kanaması olmuş doktorumz Aynı tatildyms Kadın Hatta denizden gelmiş hemen.200 lira ek ücret vermslr.Bence çok iyi bişey ama bu da her hastanede yokmuş.ya da her doktor kabul etmiodr
yeterince açık oldumu
Dogumdan sonra hastaneden de memnun kalirsin.hemsireler emzirmek icin yarin saatte bir basinda.surekli ilgileniyorlar seninle ve bebisinle.ben cok memnun kaldim hastanedende.Evet renkli ultroson fln var her imkan var 52 lira muayene.doktora ulasabilmek hepsi de çok iyi gercekten.bn hep bursaya yöneldim ora daha büyük diye ama orda böyle bi hizmet yok bu fiyata
Amiiiinnnn2 gün girmedim ya nerden çıkmışki ayrı grup meselesibenim facem yok watsapın da özel olduğunu düşünüyorum açıkçası.. Burda konuşmak iyiydi, mesela işte kramp mı girdi, hemen konuda kramp diye aratıp kızlar ne demiş napmış bakıyodum, ya da soruyodum.. Tez vakitte burda geri toplanılır inş
Bnm fakültedeki doktorum da doğuma gelmicek ti kndisine uymasaydi o yüzden degstrcem zaten.inşaallh yeni doktor iyi olacak.120 lira muayene parası veriyordum.özelde bu parayı geçmez zaten muayene nst tahlil parasi.memnun kalmak içinin rahat etmesi ve bebisimi zi rahat rahat gormk çok önemli.bi hasretle merakla gidip 5 dakka gorememek insani uzuyor.renkli olarak da bir kere gordm daha.başka bi ozelde bir ayi gecti çok güzeldi ayni babasina bnziyordu. smdi nasil cok merak edyrm.Fakültede yoktu renkli ultroson
Ayy inşaallh cnm :) odayı fln süslüyorlar mi eşler doğuma girebiliyor mu sende nasıl olmstuDogumdan sonra hastaneden de memnun kalirsin.hemsireler emzirmek icin yarin saatte bir basinda.surekli ilgileniyorlar seninle ve bebisinle.ben cok memnun kaldim hastanedende.
Bak ya Ayşem bilem bana sokmuş lafı :)) kız benim dün ve bugün toplam yazdığım 3-4ü geçmez korkudan netimi açamıyorum mobil bitmek üzere.. Muhtemelen çıkıcam canlar gruptan.. bi kaç hafta sonra evde oturma zamanına kadar.. Sonra tekrar ekleneyim olur mu böyle mobilimi açamıyorumbecause of you watsup lardan çıkıp buralara gelirse tabi:)
YaaaaKuzu herşeye zırlıyorum dünden beri. Bişeye kafam cok takık o herşeye yansıyo. Atlatırım atlatırımda ne bileyim. Ateş dönmedi diye agladım. Dogurmayı beceremiycem diye agladım. Arkadaşla konustum agladım. Salak gibiyim şuan :/ kafa dagıtmam şart ama doktor ist dışına cıkmak yok :/ yoksa gidicem bi dag başına dogurana kadar dönmicem .
Sıkma canını canımcım hepimiz aynıyız. Doğurana kadar delirmesek iyi:/ bende dün akşam ağladım eşim güldürmeye çalıştı beceremedi onunda canı sıkıldı. Sonra bi kafa ağrısı zar zor uyudum gece çişe kalkıp durdum sonra sabah kramp ağrısıyla bağırarak 7 de kalktım. Bugünde çok mutsuz ağlak sinirliyim inan net bi konu yok çok salakça şeyleri takıyorum
Ohhh iyi olmus:):) biter biter paketler gel sen buralara.bnce watsup işi patlıcak elbet bir gün burda buluşacagiz eski günlerdeki gibi:)biraz hevesinizi alın gelin:)Bak ya Ayşem bilem bana sokmuş lafı :)) kız benim dün ve bugün toplam yazdığım 3-4ü geçmez korkudan netimi açamıyorum mobil bitmek üzere.. Muhtemelen çıkıcam canlar gruptan.. bi kaç hafta sonra evde oturma zamanına kadar.. Sonra tekrar ekleneyim olur mu böyle mobilimi açamıyorum
Kizzz niye ağladım outlander da. Bn de izliyom kadın kocadan ayrı kaldı diye ağlama yeni gttigi yerde çok mutlu:)unuttu kocayiYaaaabu donem daha duygusaliz sanirim ben de eski defterleri acip agliyorum outlandersi onermislerdi ona basladim onu izlerken bile agladim yaa bu bulundugun bolgeden disari cikamamak cok kotu ben de ayni durumdayim gitmek isteyip gidemeyenlerden
daha erken canım ya.Kuzu herşeye zırlıyorum dünden beri. Bişeye kafam cok takık o herşeye yansıyo. Atlatırım atlatırımda ne bileyim. Ateş dönmedi diye agladım. Dogurmayı beceremiycem diye agladım. Arkadaşla konustum agladım. Salak gibiyim şuan :/ kafa dagıtmam şart ama doktor ist dışına cıkmak yok :/ yoksa gidicem bi dag başına dogurana kadar dönmicem .
Aklina geldikce al, az da olsa fayda eder.Magnezyum birebir krampalara ama ben ilac icme ozurluyum canim.unutuyorum canim.kac gundur vitaminlerimide kan ilacimida almayi unutuyorum.
because of you watsup lardan çıkıp buralara gelirse tabi:)
daha erken canım ya.
döner daha çok vakit var.
doğum kasılmalarıyla bile dönebiliyor.
dönmesi için egzersizler filan var, youtubedan ya netten filan bi baksana
benimki de şu anda popo aşağıda duruyor mesela, dönmese bile ben bir sıkıntı olmazsa kasılmalar başlayana kadar bekleyeceğim inşallah mesela.
Kıııızzz aldatılan kadınlar gibi dönüp dolaşıcağı yer diyosun yani :)))Ohhh iyi olmus:):) biter biter paketler gel sen buralara.bnce watsup işi patlıcak elbet bir gün burda buluşacagiz eski günlerdeki gibi:)biraz hevesinizi alın gelin:)
o orada da yok ki çok girmiyor sanırım bu aralar. valla benimde paketim bitmiş üstüne bir de ekstra 30 TL haşırttı black boardyani işe geldiğim sürece sizlerleyim gruptu resimdi bilmemney di buna can mı dayanır. hemen bitiverdi yaw anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?