- 16 Ekim 2015
- 1.721
- 2.312
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #46.941
selam canlar nööğrüyonuz?? ben ağlıcam şimdi sinirden kendimi öpücem öyle sinirliyimya arkadaş ben hayatımda böyle memleket böyle iklim görmedim resmen taklamakan çölünde yaşıyoruz yaa dün bitaraflarımı parçalayıp temizlediğim evde inanmıcaksınız bugün parmağımı attığm yerde izi kalıyo camları açsam böyle açmasam havasızlıktan boğuluruz offff!! yaa zaten veliefendi hipodromu gibi ev yapıyolar bi tarafım çıktı temizleyene kadar bugün sadece yemekler tatlı falan yaparım diyodum aha da gitti planlarım
Cok komiksin kizzzzevet canım akşama geliyolar.. dötüm çıkıcak şimdi yine annemleri iki sokak köpek kovalamış gibi karşılıcam kesin
Yok kız elini alttan içeri sokup çocuğu döndürüp doğurtuyorlaranneyimi baş aşağı yapmış. nasıl kaldırmış taw bu alman kadınlardından da korkulur valla :) doğrdur çünkü bende demin bir yerde ararştırırken okudum havuzda baş aşağı durun diyor mesela.
selam canlar nööğrüyonuz?? ben ağlıcam şimdi sinirden kendimi öpücem öyle sinirliyimya arkadaş ben hayatımda böyle memleket böyle iklim görmedim resmen taklamakan çölünde yaşıyoruz yaa dün bitaraflarımı parçalayıp temizlediğim evde inanmıcaksınız bugün parmağımı attığm yerde izi kalıyo camları açsam böyle açmasam havasızlıktan boğuluruz offff!! yaa zaten veliefendi hipodromu gibi ev yapıyolar bi tarafım çıktı temizleyene kadar bugün sadece yemekler tatlı falan yaparım diyodum aha da gitti planlarım
Aynen canim.bir bebis ve rahim agirligindan oturu bele baski olur bel agrisi yapar o da fitik gibi ama yapmiyorsa sorun yok demektir4 ) Hamilelikte sırt üstü yatmanın sakıncası var mı?
Sırt üstü yatmanın bir sakıncası bulunmaz. Az önce de belirttiğimiz gibi, hangi pozisyonda uyumaya başlarsanız başlayın, uyku esnasında çok fazla pozisyon değiştirilir. Hamilelik döneminin ilk 20 haftasında, rahmin fazla büyük olmadığından dolayı, arkasında yer alan toplar damar da, ağırlığı ile herhangi bir sıkıştırma yapmaz. 20. Haftanın sonrasında, anne adayının da anatomik yapısının müsait olması halinde, böyle bir sıkışma görüldüğü zaman, zaten rahatsız olacağından dolayı, pozisyonunu da kendisi değiştirecektir.
Kızlar bende hep öyle uykuya dalıyorum başkla türlü uyuyamıyorum baktım netten bunu buldum
yaYok kız elini alttan içeri sokup çocuğu döndürüp doğurtuyorlar
Sabır canım seninki küçücük daha dağıtcak elbet benim 5 yaşındaki koca sıpa bile dağıtıyor onlara falan can sıkma bırak dağınık kalsın. Hamile bir annesin herkes hoş karşılasın.Artik delircem heryer oyuncak canim cikiyo topluom geri dagilio gucum tukenmis iyice
ben de son gülüşlerimi yapıyorum kuzucum birazdan maraton başlıcakCok komiksin kizzzz
Merak ederim canım çıkınca yaz hemen haydi hayra karşı:)))
Maşallah size yarında biz olcaz teyzesiAyy biz 33 olmusuz oglusumlaa
Kızlar ya dün doğuma doktorun gelme meselesi konuşulmuş, şimdi ben hastaneye sormuştum, doğum 600tl demişlerdi, doktorun gelmesi için ekstra bişey daha mı vermek gerekiyor yani? Yarın annemin yanına gidiyorum ve doğuma kadar ordayım artık.. Bayramdan sonra kontrolde artık doğumla ilgili ne varsa sormak lazım ona karar verdim.. Dün de hataydaki doktorumuza gittik, uçağa binebilir raporu aldık, 1800gr 43cm olmuşuzBaşının nerde olduğunu söylemedi, cihazı çok kaliteli olmadığı için ben de göremedim.. Geçen sefer aşağıda demişti, bi sıkıntı olsa söylerdi heralde dimi?
Bugün 32 haftayı bitirdik, artık nst ler başlar heralde, son günler geldi
evet canım akşama geliyolar.. dötüm çıkıcak şimdi yine annemleri iki sokak köpek kovalamış gibi karşılıcam kesin
tabii kuzu whatsapp neyse çok karışıyo falan da face rus hatun gibidir giden dönmezOooo facedede muhabbet koyu ozaman iyice yoldan çıktı bunlar
Karbonat at hemen kesilmesini onluyorben de son gülüşlerimi yapıyorum kuzucum birazdan maraton başlıcakşu an sütün başındayım sanki kesilicek gibi bi his var içimde bu 5 kilo süt kesilsin var yaaaaaaaaaaaaa o tülin caner ikilisindeki caner salağı kafaya bardağı geçiriyodu ya hah işte bu süt tenceresini geçiririm kafamdan aşşşaağı
Maşallah size yarında biz olcaz teyzesi
ohaaaaaaaaa 1000 lira ek ücret mi yeşil pasaport ta çıkarak mı paşaya bi dünya turu yapsın o ne laMaşallah bebeğine canım. Normal de acilde ki doktor ediyor ama kendi doktorunu istersen ayrı ücret alınıyor maalesef. Benim gittiğim hastane de 1000 lira ek ücret istiyor sormuştum
Dogum ucreti haric kendi doktorun geldi diye 1000 tl cokmus o ne ya.Maşallah bebeğine canım. Normal de acilde ki doktor müdahele ediyor ama kendi doktorunu istersen ayrı ücret alınıyor maalesef. Benim gittiğim hastane de 1000 lira ek ücret istiyor sormuştum
ay çok şükür kesilmedi canım allahım şu kulunun haline acıdıKarbonat at hemen kesilmesini onluyor
Misafir mi gelecek yemek tatlı falan.. Canım. Hepsini aynı gün yapma yorulursun sıcaklar bayıyor zaten iş yapınca nefes alamıyoruz camları karşılıklı aç serinliyosun ama sonra benim gibi mide bulantısı kafa ağrısı çekersin dün ben çarpılmışım daselam canlar nööğrüyonuz?? ben ağlıcam şimdi sinirden kendimi öpücem öyle sinirliyimya arkadaş ben hayatımda böyle memleket böyle iklim görmedim resmen taklamakan çölünde yaşıyoruz yaa dün bitaraflarımı parçalayıp temizlediğim evde inanmıcaksınız bugün parmağımı attığm yerde izi kalıyo camları açsam böyle açmasam havasızlıktan boğuluruz offff!! yaa zaten veliefendi hipodromu gibi ev yapıyolar bi tarafım çıktı temizleyene kadar bugün sadece yemekler tatlı falan yaparım diyodum aha da gitti planlarım
tabii kuzu whatsapp neyse çok karışıyo falan da face rus hatun gibidir giden dönmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?