bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Kıyamam ben canım sana... Kolay gelsin...

canımm boş ver ev bu ömür biter temizlik bitmez görmemezlikten gel dün zaten yapmışsın bugün uğraşma bile senden daha mı değerli sen dinlen bebeğinle

Aynen canim.bir bebis ve rahim agirligindan oturu bele baski olur bel agrisi yapar o da fitik gibi ama yapmiyorsa sorun yok demektir ben de fitik hali hazirda boyunda da belde de oldugu icin (kilolu donemimde olusmustu) sirt ustu yatinca belim agriyor ama spor yapinca geciyor onun disinda bebise bir zarari yok haa sola yatinca temiz kan daha cok gider odemi azaltirsin vucudunda ama bazan solda da uyuymiorsun benim sola yatinca bebis saga dogru yukseliyor sanirim sag tarafta agri olusuyor bu kez de oyuzden nasil rahat edeceksen oyle misal ben done done uyumaya calisiyorum

Artik delircem heryer oyuncak canim cikiyo topluom geri dagilio gucum tukenmis iyice
Sabır canım seninki küçücük daha dağıtcak elbet benim 5 yaşındaki koca sıpa bile dağıtıyor onlara falan can sıkma bırak dağınık kalsın. Hamile bir annesin herkes hoş karşılasın.

Cok komiksin kizzzz
ben de son gülüşlerimi yapıyorum kuzucum birazdan maraton başlıcak şu an sütün başındayım sanki kesilicek gibi bi his var içimde bu 5 kilo süt kesilsin var yaaaaaaaaaaaaa o tülin caner ikilisindeki caner salağı kafaya bardağı geçiriyodu ya hah işte bu süt tenceresini geçiririm kafamdan aşşşaağı

Maşallah bebeğine canım. Normal de acilde ki doktor müdahele ediyor ama kendi doktorunu istersen ayrı ücret alınıyor maalesef. Benim gittiğim hastane de 1000 lira ek ücret istiyor sormuştum

Karbonat at hemen kesilmesini onluyor

Maşallah bebeğine canım. Normal de acilde ki doktor ediyor ama kendi doktorunu istersen ayrı ücret alınıyor maalesef. Benim gittiğim hastane de 1000 lira ek ücret istiyor sormuştum
ohaaaaaaaaa 1000 lira ek ücret mi yeşil pasaport ta çıkarak mı paşaya bi dünya turu yapsın o ne la

Maşallah bebeğine canım. Normal de acilde ki doktor müdahele ediyor ama kendi doktorunu istersen ayrı ücret alınıyor maalesef. Benim gittiğim hastane de 1000 lira ek ücret istiyor sormuştum
Dogum ucreti haric kendi doktorun geldi diye 1000 tl cokmus o ne ya.
Sen bu dr ye niye gidiyon seni dogurtsun diye tekrar ekstra para niye veresinki

Misafir mi gelecek yemek tatlı falan.. Canım. Hepsini aynı gün yapma yorulursun sıcaklar bayıyor zaten iş yapınca nefes alamıyoruz camları karşılıklı aç serinliyosun ama sonra benim gibi mide bulantısı kafa ağrısı çekersin dün ben çarpılmışım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…