bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kuzum sırt üstü yatinca bebeğe kan gitmiyormus sen öyle yatma yinede ahh Allah yardımcımız olsun çok zor hele çalışan insan için cok daha zorr

Benim kuzenim almanyada doguma gitmis bebek donmemis ebe eliyle cevirmis bas asagiya sonra da normal doguma almislar anlatti da cok urkttum.

anneyimi baş aşağı yapmış. nasıl kaldırmış taw bu alman kadınlardından da korkulur valla :) doğrdur çünkü bende demin bir yerde ararştırırken okudum havuzda baş aşağı durun diyor mesela.

Okulda internet kesik, calisalim diye mi yapiyolar nedir... Ofis teli calismiyor, fotokopi cikti makinesi bozuk... Merkur geri gidiyor, hep ondan
hahah benimde bikere evde elektrikli ne aletim varsa bozulmuştu kahve makinesi tost blender elektriklerde bişi var diye apartmana yakındım sonra duşakabinin rayını bozdum falan tmm dedim bende bişi var

:):)paketi biten buraya o zmn:)snra da iki yeri birden idare edebilirseniz helal olsun.dün bi face bi bura kafam döndü faceden ciktm:)

hayır paket bitince zaten ben burayada giremiyorum ki. ben işyerin de wifi ile bağlandığım için iş saatlerinde daha rahatım. evde malum wifi yok telefondan 6gb bile yetmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…