bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ya dün doğuma doktorun gelme meselesi konuşulmuş, şimdi ben hastaneye sormuştum, doğum 600tl demişlerdi, doktorun gelmesi için ekstra bişey daha mı vermek gerekiyor yani? Yarın annemin yanına gidiyorum ve doğuma kadar ordayım artık.. Bayramdan sonra kontrolde artık doğumla ilgili ne varsa sormak lazım ona karar verdim.. Dün de hataydaki doktorumuza gittik, uçağa binebilir raporu aldık, 1800gr 43cm olmuşuz Başının nerde olduğunu söylemedi, cihazı çok kaliteli olmadığı için ben de göremedim.. Geçen sefer aşağıda demişti, bi sıkıntı olsa söylerdi heralde dimi?
Bugün 32 haftayı bitirdik, artık nst ler başlar heralde, son günler geldi

Yok kiz anneyi degil ne guldum bebegi ebe eliyle kafasindan tutup anne karninda ki bebegi annenin gobeginden disaridan kafasini tutup ite ite cevirmis saka gb ama gercek.

Cnm ben dün duydum gittim hastanede.tatil günlerinde olursa eğer kendi doktorun sana özel gelirse ek ücret aliolarms.normal mesai saatlerndyse ek ücret olmuoms doktoru gelioms

Artik delircem heryer oyuncak canim cikiyo topluom geri dagilio gucum tukenmis iyice
Cocuk bu dagitcak tabi.evde olunca baska isimi var.bende 2 tane cocuk odalarindan disariya izin vermesemde yine oturma odasina kadar geliyor oyuncaklar.bizim o kadar cok ki oyuncak anlatamam daha dagittiklarim haricinde kucuk bir magaza acilir evdekilerle.ben cocuklara oyuncak konusunda cok sınır koymam dagitsinlar baska nasil vakit gecircekler evde
Sende rahat ol bence bu konuda.

Oh oh çok iyi olmuş

selam canlar nööğrüyonuz?? ben ağlıcam şimdi sinirden kendimi öpücem öyle sinirliyim ya arkadaş ben hayatımda böyle memleket böyle iklim görmedim resmen taklamakan çölünde yaşıyoruz yaa dün bitaraflarımı parçalayıp temizlediğim evde inanmıcaksınız bugün parmağımı attığm yerde izi kalıyo camları açsam böyle açmasam havasızlıktan boğuluruz offff!! yaa zaten veliefendi hipodromu gibi ev yapıyolar bi tarafım çıktı temizleyene kadar bugün sadece yemekler tatlı falan yaparım diyodum aha da gitti planlarım

Kolay gelsin canimm. Annenler bugun mu gelcekti?

Yok kiz anneyi degil ne guldum bebegi ebe eliyle kafasindan tutup anne karninda ki bebegi annenin gobeginden disaridan kafasini tutup ite ite cevirmis saka gb ama gercek.
Benim kvalide gorumcemi dogururken ebe eliyle cevirmis de oyle dogum yapabilmis.hemde evde dogurmus.

4 ) Hamilelikte sırt üstü yatmanın sakıncası var mı?

Sırt üstü yatmanın bir sakıncası bulunmaz. Az önce de belirttiğimiz gibi, hangi pozisyonda uyumaya başlarsanız başlayın, uyku esnasında çok fazla pozisyon değiştirilir. Hamilelik döneminin ilk 20 haftasında, rahmin fazla büyük olmadığından dolayı, arkasında yer alan toplar damar da, ağırlığı ile herhangi bir sıkıştırma yapmaz. 20. Haftanın sonrasında, anne adayının da anatomik yapısının müsait olması halinde, böyle bir sıkışma görüldüğü zaman, zaten rahatsız olacağından dolayı, pozisyonunu da kendisi değiştirecektir.

Kızlar bende hep öyle uykuya dalıyorum başkla türlü uyuyamıyorum baktım netten bunu buldum

Cnm ben dün duydum gittim hastanede.tatil günlerinde olursa eğer kendi doktorun sana özel gelirse ek ücret aliolarms.normal mesai saatlerndyse ek ücret olmuoms doktoru gelioms
Evet ek ucret aliniyor ama bizim hastane cok fazla almiyor.2 sene once kizimin dogumda aksam ustu 7 ye dogru hastaneye gitmistim dr muayne ucreti 150 tl odemistim baskada ekstra cikmadi bana. A Askina eskiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…