bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Bacım gel el ele tutuşup köprüden atak kendimizi denize oluru yok bu işlerin. Doktordan kusmak suretiyle cocuu cıkarmayı istiycem ben

Cnm bana hemşire de dedj sırt üstü uzun süre yatma bayılırsin dedi.hatta doktorlar sağa yatmak da iyi değil fazla diyo en iyisi sola yatmak.bn zaten sırt sütü istesem de yatamiyrm bi fena oluyrm.en iyi sağ tarafında rahat ediyrm ama sola da dönüyorum gece mecburen hep aynı taraf olmuyo çünkü.

Senin oğlanın sonu iyi değil söyleyim şimdiden kaç doktor idare ediyor kızlar yandı

Olayları anlatış şeklin beni benden aldı ya normal doğum yapmak istiyosan o el 10 kere girecek açılma varmı yokmu diye. Siz böyle korkunca bazen konuşmayım diyorum. Aslında normal bunlar abartı falan yok ama sizin tepkiler beni bile korkutuyor en iyisi sen çatı muayenesinden sonra karar ver doğum şekline. Ama pırt diye çıkaranlarda doğuruyor unutma.

gercekten bu el olayı dogru mu ya .. normal dogumdan korkmaya basladım... ama sezeryandan da korkuyorum..

ben nasıl doğurucam şimdi

Allam bu kadar detayli anlatmasak mi acaba ya kotu dusunup kotuyu cagirmayalim kizlar. Dusunmezsek ihtimali de cagirmazmisiz. NLP diye bisi var ya, azicik okuyup sakinlesmek lazim.

Benim bebis de onden gidiyor, simdiden sezaryan citlattilar ama doktorum rahat ve dogaldan yana olan bi doktor. Simdilik bisi demiyor. Son haftalarda belli olur herhalde di mi

gercekten bu el olayı dogru mu ya .. normal dogumdan korkmaya basladım... ama sezeryandan da korkuyorum..

ben nasıl doğurucam şimdi
Bn mecburi sezeryan olacağım için çok mutluyum:)2.ameliytimda karnim kesilms mi anlamadm bile ertesi gun ne agrj ne sizi ayaklandm.annemle konstuk dün bn zorlandım diyo normal doğumda. sezeryan iyi diyor.tabi 10 dakkada doğuranlar da var yani yine kişiden kişiye degisiyor fazla kafa yormaya gerek yok bnce yaşayıp görcez bol bol dua edelim hemencik kurtarsin Allah bizi sağ salim.

Canım bsy istiyor ama ne istediğini bulamiyorm dolabı aciyorm nyse bi su iciyim deyip kapatyrm bu böyle devam edecek aksama kadar en iyisi bi markete gideyim geleyim ordan bsyler ayarlarim:)

küçüklüğümden beri en sevdiğim şeyi yapıyorum kek karışımından kalanı yiyorum şu anda bi yandan da düşünüyorum da valla özeniyorum ya daha önceden doğuranlara böyle tohuma kaçınca doğurursan her halttan korkarsın işte halbuki yıllaaaaaarr önce yapsaydım haldur huldur çok da farkına varmadan doğuruvericektim belki :/ benim çocuğumun okula başlıcağı yaşta annem ilk kez anneanne olmuştu daha bana diyo ki senin yaşın anca geldi kızım lan senin jübile yaptığın yaşta ben sahaya çıkma heyecanını yeni tadıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…