- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #46.981
eliniiiii!!! hem de alttan!!! çocuğu döndürmek suretiyle ayyyyyyyyyy bacılar bizim şeyimiz meclis bahçesi mi ayol bu ne gelen giden bişey sokuyo çeviriyoyok ya bu ilahi işaretti işte kalk dedi bana git dedi temizliğini yap dedi kaçtım ben dönünce bunu konuşucaz aydede hatun
Kasım görünümlü Ekim anası senin Oğluşun adı neydi unuttum galiba
Cnm bana hemşire de dedj sırt üstü uzun süre yatma bayılırsin dedi.hatta doktorlar sağa yatmak da iyi değil fazla diyo en iyisi sola yatmak.bn zaten sırt sütü istesem de yatamiyrm bi fena oluyrm.en iyi sağ tarafında rahat ediyrm ama sola da dönüyorum gece mecburen hep aynı taraf olmuyo çünkü.4 ) Hamilelikte sırt üstü yatmanın sakıncası var mı?
Sırt üstü yatmanın bir sakıncası bulunmaz. Az önce de belirttiğimiz gibi, hangi pozisyonda uyumaya başlarsanız başlayın, uyku esnasında çok fazla pozisyon değiştirilir. Hamilelik döneminin ilk 20 haftasında, rahmin fazla büyük olmadığından dolayı, arkasında yer alan toplar damar da, ağırlığı ile herhangi bir sıkıştırma yapmaz. 20. Haftanın sonrasında, anne adayının da anatomik yapısının müsait olması halinde, böyle bir sıkışma görüldüğü zaman, zaten rahatsız olacağından dolayı, pozisyonunu da kendisi değiştirecektir.
Kızlar bende hep öyle uykuya dalıyorum başkla türlü uyuyamıyorum baktım netten bunu buldum
Senin oğlanın sonu iyi değil söyleyim şimdiden kaç doktor idare ediyor kızlar yandıçocuk doktoru yabancılamasın doğum da da 9 aydır onu gören doktoru olsun istersen 1000 lira ama ben şimdiden başka doktora da alışsın şok yaşamasın diye 2 doktoru idare ediyorum hatta arada başka doktorlarda oluyor
Ayy bnm de bi sinirime gidiyo kocayı unuttu yaaa aglamıyorum sinir oluyrm:)Orda agladim zaten evlendikleri bolumde nebileyim geliyor iste arada oyle
Annede sen gibiyse şenlik varsaol bitanem :)) aaaa sahi kız benim neşe kaynağım annem geliyo şimdi ben size günlük canlı yayın yaparım annemden :))
anam 1000 liraysa kim çıkarsa önüme derim doğurt beni kardeş girişteki danışma güvenlik hasta bakıcı hepsi makbul
Senin oğlanın sonu iyi değil söyleyim şimdiden kaç doktor idare ediyor kızlar yandı
Olayları anlatış şeklin beni benden aldıeliniiiii!!! hem de alttan!!! çocuğu döndürmek suretiyle ayyyyyyyyyy bacılar bizim şeyimiz meclis bahçesi mi ayol bu ne gelen giden bişey sokuyo çeviriyoyok ya bu ilahi işaretti işte kalk dedi bana git dedi temizliğini yap dedi kaçtım ben dönünce bunu konuşucaz aydede hatun
Öyle bi doğum şekli varsa banada haber etBacım gel el ele tutuşup köprüden atak kendimizi denize oluru yok bu işlerin. Doktordan kusmak suretiyle cocuu cıkarmayı istiycem ben
İti len doğmamış meleğe tövbe tövbe vurcam ağzının üstüneBenim itin adi demir
İnşallah canım. Şaka bizimki.ulaa istemem öyle tek gelin isterem ömürlük olsun oğluma
Olayları anlatış şeklin beni benden aldıya normal doğum yapmak istiyosan o el 10 kere girecek açılma varmı yokmu diye. Siz böyle korkunca bazen konuşmayım diyorum. Aslında normal bunlar abartı falan yok ama sizin tepkiler beni bile korkutuyor en iyisi sen çatı muayenesinden sonra karar ver doğum şekline. Ama pırt diye çıkaranlarda doğuruyor unutma.
Olayları anlatış şeklin beni benden aldıya normal doğum yapmak istiyosan o el 10 kere girecek açılma varmı yokmu diye. Siz böyle korkunca bazen konuşmayım diyorum. Aslında normal bunlar abartı falan yok ama sizin tepkiler beni bile korkutuyor en iyisi sen çatı muayenesinden sonra karar ver doğum şekline. Ama pırt diye çıkaranlarda doğuruyor unutma.
Bn mecburi sezeryan olacağım için çok mutluyum:)2.ameliytimda karnim kesilms mi anlamadm bile ertesi gun ne agrj ne sizi ayaklandm.annemle konstuk dün bn zorlandım diyo normal doğumda. sezeryan iyi diyor.tabi 10 dakkada doğuranlar da var yani yine kişiden kişiye degisiyor fazla kafa yormaya gerek yok bnce yaşayıp görcez bol bol dua edelim hemencik kurtarsin Allah bizi sağ salim.gercekten bu el olayı dogru mu ya.. normal dogumdan korkmaya basladım... ama sezeryandan da korkuyorum..
ben nasıl doğurucam şimdi
İti len doğmamış meleğe tövbe tövbe vurcam ağzının üstünedemir paşa o
küçüklüğümden beri en sevdiğim şeyi yapıyorum kek karışımından kalanı yiyorum şu andaOlayları anlatış şeklin beni benden aldıya normal doğum yapmak istiyosan o el 10 kere girecek açılma varmı yokmu diye. Siz böyle korkunca bazen konuşmayım diyorum. Aslında normal bunlar abartı falan yok ama sizin tepkiler beni bile korkutuyor en iyisi sen çatı muayenesinden sonra karar ver doğum şekline. Ama pırt diye çıkaranlarda doğuruyor unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?