bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canım ben hep sırt üstü yatmaya alışmışım şimdi sola doğru yatim diyorum yok töbe uyuyamıyorum öyle bir sağ bir sola dön dön en son sırt üstü dalıyorum uyurken illaki kıpırdıyoruzdur inş bi zararı olmaz yoksa ben başka türlü yatamıyorum sabahlarım zaten zor uyuyorum

ohaaaaaaaaa 1000 lira ek ücret mi yeşil pasaport ta çıkarak mı paşaya bi dünya turu yapsın o ne la

çocuk doktoru yabancılamasın doğum da da 9 aydır onu gören doktoru olsun istersen 1000 lira ama ben şimdiden başka doktora da alışsın şok yaşamasın diye 2 doktoru idare ediyorum hatta arada başka doktorlarda oluyor

bizim camlar balkon kapıları falan hep açık canım yoksa oturduğumuz odada klima çalışsa bile evin geneli acaip havasız kalıyo tezgah sıcak resmen ya çeşmeden soğuk su akamıyo bazen öyle bi çilee!! annemler geliyo akşama bu arada

Aynen canim uykuyu gec ben aksam 8 de tv karsina bi uzaniyorum yatana kadar sirt ustu mod uyurken de genelde sirt ustu yatiyorum arada sag tarafa donuyorum doktor sola yat dedi gecen de o is oylee olmiii diktirr biy diyemedimm

Dogum ucreti haric kendi doktorun geldi diye 1000 tl cokmus o ne ya.
Sen bu dr ye niye gidiyon seni dogurtsun diye tekrar ekstra para niye veresinki

Mesai dışı gelirse öylee oluyormuş canım. Fazla tabi ki ücreti zaten genelde ebeler doğurtuyor olmadı acil doktoru da görür işimi.

anam 1000 liraysa kim çıkarsa önüme derim doğurt beni kardeş girişteki danışma güvenlik hasta bakıcı hepsi makbul

Sütü ne yapıcan Kııızzzz sütlaç mı yoğurt mu? Kız sen sütlaç ı hazır yerdin annenlere özel mi yapcan. Yorma kendini giyin süslen kocişinle hazır alsın yemek siparişi tatlı siparişi verin

canımm boş ver ev bu ömür biter temizlik bitmez görmemezlikten gel dün zaten yapmışsın bugün uğraşma bile senden daha mı değerli sen dinlen bebeğinle
yok be kuzucum yeminle abartı diil parmağımın izi kalıyo öyle toz mecbur bi daha yapılıcak şimdi bi yandan toz alıp bi yandan küfür dağarcığımı genişleticem oğluşum da kulaklarını tıkasın artık

yok kuzucum biz sütü hep böyle alıyoruz tabii 5 kilo almıyoduk :)) şimdi bugün hem yemeklere lazım hem de bizim aile mandıradan fırlamış gibi süt ve süt ürünleri tüketir maşşallah :)))

Aynen canim uykuyu gec ben aksam 8 de tv karsina bi uzaniyorum yatana kadar sirt ustu mod uyurken de genelde sirt ustu yatiyorum arada sag tarafa donuyorum doktor sola yat dedi gecen de o is oylee olmiii diktirr biy diyemedimm

hahaha yani ben tv bakarkende hep sırt üstüyüm onu hiç demedim bile ooo ben yan yatamıyorum belimin ağrısı ancak öyle geçi,yor bi zararı yoktur yaa anne nasıl rahatsa öyle uyumalıyız bence

Yok kız elini alttan içeri sokup çocuğu döndürüp doğurtuyorlar
eliniiiii!!! hem de alttan!!! çocuğu döndürmek suretiyle ayyyyyyyyyy bacılar bizim şeyimiz meclis bahçesi mi ayol bu ne gelen giden bişey sokuyo çeviriyo yok ya bu ilahi işaretti işte kalk dedi bana git dedi temizliğini yap dedi kaçtım ben dönünce bunu konuşucaz aydede hatun

Valla benim evimde hemen tozlanıyor aman ne yapim ben bazen görmemezlikten geliyorum zaten iyce ağırlaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…