- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #46.961
Aynen canim.bir bebis ve rahim agirligindan oturu bele baski olur bel agrisi yapar o da fitik gibi ama yapmiyorsa sorun yok demektirben de fitik hali hazirda boyunda da belde de oldugu icin (kilolu donemimde olusmustu) sirt ustu yatinca belim agriyor ama spor yapinca geciyor onun disinda bebise bir zarari yok haa sola yatinca temiz kan daha cok gider odemi azaltirsin vucudunda ama bazan solda da uyuymiorsun benim sola yatinca bebis saga dogru yukseliyor sanirim sag tarafta agri olusuyor bu kez de oyuzden nasil rahat edeceksen oyle misal ben done done uyumaya calisiyorum
ohaaaaaaaaa 1000 lira ek ücret mi yeşil pasaport ta çıkarak mı paşaya bi dünya turu yapsın o ne la
bizim camlar balkon kapıları falan hep açık canım yoksa oturduğumuz odada klima çalışsa bile evin geneli acaip havasız kalıyo tezgah sıcak resmen ya çeşmeden soğuk su akamıyo bazen öyle bi çilee!! annemler geliyo akşama bu aradaMisafir mi gelecek yemek tatlı falan.. Canım. Hepsini aynı gün yapma yorulursun sıcaklar bayıyor zaten iş yapınca nefes alamıyoruz camları karşılıklı aç serinliyosun ama sonra benim gibi mide bulantısı kafa ağrısı çekersin dün ben çarpılmışım da
Canım ben hep sırt üstü yatmaya alışmışım şimdi sola doğru yatim diyorum yok töbe uyuyamıyorum öyle bir sağ bir sola dön dön en son sırt üstü dalıyorum uyurken illaki kıpırdıyoruzdur inş bi zararı olmaz yoksa ben başka türlü yatamıyorum sabahlarım zaten zor uyuyorum
Dogum ucreti haric kendi doktorun geldi diye 1000 tl cokmus o ne ya.
Sen bu dr ye niye gidiyon seni dogurtsun diye tekrar ekstra para niye veresinki
anam 1000 liraysa kim çıkarsa önüme derim doğurt beni kardeş girişteki danışma güvenlik hasta bakıcı hepsi makbulçocuk doktoru yabancılamasın doğum da da 9 aydır onu gören doktoru olsun istersen 1000 lira ama ben şimdiden başka doktora da alışsın şok yaşamasın diye 2 doktoru idare ediyorum hatta arada başka doktorlarda oluyor
Bende çok güldüm
Sütü ne yapıcan Kııızzzz sütlaç mı yoğurt mu? Kız sen sütlaç ı hazır yerdin annenlere özel mi yapcan. Yorma kendini giyin süslen kocişinle hazır alsın yemek siparişi tatlı siparişi verinben de son gülüşlerimi yapıyorum kuzucum birazdan maraton başlıcakşu an sütün başındayım sanki kesilicek gibi bi his var içimde bu 5 kilo süt kesilsin var yaaaaaaaaaaaaa o tülin caner ikilisindeki caner salağı kafaya bardağı geçiriyodu ya hah işte bu süt tenceresini geçiririm kafamdan aşşşaağı
yok be kuzucum yeminle abartı diil parmağımın izi kalıyo öyle toz mecbur bi daha yapılıcak şimdi bi yandan toz alıp bi yandan küfür dağarcığımı genişleticem oğluşum da kulaklarını tıkasın artıkcanımm boş ver ev bu ömür biter temizlik bitmez görmemezlikten gel dün zaten yapmışsın bugün uğraşma bile senden daha mı değerli sen dinlen bebeğinle
yok kuzucum biz sütü hep böyle alıyoruz tabii 5 kilo almıyoduk :)) şimdi bugün hem yemeklere lazım hem de bizim aile mandıradan fırlamış gibi süt ve süt ürünleri tüketir maşşallah :)))Sütü ne yapıcan Kııızzzz sütlaç mı yoğurt mu? Kız sen sütlaç ı hazır yerdin annenlere özel mi yapcan. Yorma kendini giyin süslen kocişinle hazır alsın yemek siparişi tatlı siparişi verin
Tövbeeeeeee gidin la bize pis virüsünüzü bulaştırmayıntabii kuzu whatsapp neyse çok karışıyo falan da face rus hatun gibidir giden dönmez
Yok kız elini alttan içeri sokup çocuğu döndürüp doğurtuyorlar
saol bitanem :)) aaaa sahi kız benim neşe kaynağım annem geliyo şimdi ben size günlük canlı yayın yaparım annemden :))Canim o kadar yorma kendini hamis hamis. Oldugu kadar olmadigi kadersimdiden gozunaydin kuzumm opuyoruz ellerindenn annecigininn
Yok cnm dün facede pek bsy yoktu aslında ama bnm kndi huyum girip girip bakarım o yüzden teke düşürdüm burasi bana yeterli:)Oooo facedede muhabbet koyu ozaman iyice yoldan çıktı bunlar
Aynen canim uykuyu gec ben aksam 8 de tv karsina bi uzaniyorum yatana kadar sirt ustu moduyurken de genelde sirt ustu yatiyorum arada sag tarafa donuyorum doktor sola yat dedi gecen de o is oylee olmiii diktirr biy diyemedimm
Ben daha once oluodum da senin icin 1 kasim yapmistim malummmyisinler memo da delikanli olduu buyusun minnoslar
eliniiiii!!! hem de alttan!!! çocuğu döndürmek suretiyle ayyyyyyyyyy bacılar bizim şeyimiz meclis bahçesi mi ayol bu ne gelen giden bişey sokuyo çeviriyoYok kız elini alttan içeri sokup çocuğu döndürüp doğurtuyorlar
yok be kuzucum yeminle abartı diil parmağımın izi kalıyo öyle toz mecbur bi daha yapılıcak şimdi bi yandan toz alıp bi yandan küfür dağarcığımı genişleticem oğluşum da kulaklarını tıkasın artık
Kasım görünümlü Ekim anası senin Oğluşun adı neydi unuttum galiba
anneyimi baş aşağı yapmış. nasıl kaldırmış taw bu alman kadınlardından da korkulur valla :) doğrdur çünkü bende demin bir yerde ararştırırken okudum havuzda baş aşağı durun diyor mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?