bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kız ayşe senin bu yorumlarını gördükçe sezeryana bi yeşil ışık yanıyo bende yoooo yoooo milletin eli ayağı şeyime giricek diye diil kız sezeryan daha sağlıklı sanki

aşkolsun kız çatalda mı öğrenelim bunları ay ben burda öğrenmeden gitsem 4 leşle çıkardım hastaneden allah muhafaza :))) düşünsene dr diyo ki açın şeyinizi elimi sokucam sen aç ben sana sokayım derdim valla sen olmıyan bişeyi anlatmıyosun ki keşke abartı olsa ama gerçek

Yapamadım canım Aydede88 yaz herşey çıkıyor
Merhaba,
gizlilik ayarları kapalı maalesef, lakin tedirgin olmanıza gerek yok, kullanıcı adınızı kimse bilmiyorsa Aydede88 yazıp Google'da arama yapmazlar.
Sizler yeter ki forumdaki paylaşımlarınızda ad-soyad, mail, telefon, facebook gibi kişisel bilgilerinizi paylaşmayın, fotoğrafları da burada değil de Albümler kısmında paylaşırsanız ve albüm ayarlarınızı ziyaretçilere kapalı hale getirirseniz Google görmez, dolayısıyla kimse fotoğraflarınıza erişemez.

Tedirginseniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/UserNameChange bu linkten kullanıcı adı değişikliği yapabilirsiniz.

Sohbetin ortasına daldığım için hepinizden özür dilerim. Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum

Aynen canım bizim ev de oyuncak, sallanan at, bisiklet ve bilimum bebekle dolu. Ben de sadece yatak odası ve mutfakta oyuncağa izin vermiyorum. Evde sıkılıyorlar ve oyuncaklar da gözlerinin önünde olsun istiyorlar hep. Bazen bakıyorum oturmuş birinin başına oynuyor.

Merhaba kızlar temizlik vardı bizde bugün giremedim pek.. eşim süpürüp sildi ben toz aldım düzenledim arkasını falan yine de çok yoruldum dinleniyorum whatsup a girmedim eşim kızar diye Facebook'ta grupta varım ama otadı aktif değil pek en iyisi kk bende buradayım inşallah..

yorma kendini canım dinlen. ben deli gibi temizlik yapmayı özledim ama güç yetmeyince kalıyoruz böyle

Kızlar ben geldim doktordan. Paşa oğlum, güzel kuzum dönmüş kızlar darısı urashaa ve ahmoz sizin başınıza. 1,476 gr olmuş kilomuz. Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. My moonlight canım doğum şekliyle ilgili kardiyoloji doktorundan sezeryan olup olamayacağıma dair yazı istedi doktorum. Bende pıhtı riski olduğu için ve sezeryanda bu risk yükseldiği için bunu kararını ben veremem dedi Normal mi sezeryan mı olacak belli değil yani benden haberler bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…