bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ben daha hiçbirşey almadım yavruma Bayram'dan sonraya kaldı bu haftasonu gidip koltuk alıcaz belki ne alaka diyeceksiniz ama perişan durumdalar almamız gerekiyor.
Bende birşey almadım daha canım. Bayramdan sonraki hafta görümcükle gidicez hayırlısı bakalım ..

hahahaa neyin ne olduğundan okadar habersisiz ki geyiğine bişi deseler demekki böyleymiş diyip yaparız yani sözde herşeyi okuyup ediyoruz

Meraba kızlar, sabah Dr daydim yani acile gittim. akşamdan beri bebeğin hareketlerini hissedemedim, sabah uyaninca cukolata yedim sola yattım yok nasıl bir korkuydu ya rabbim
Neyse açıklık muayenesi ettiler açıklık yokmuş ultrason da baktılar her şey normal, nts ye bağladılar hep 20 30 arası sancılar korkulacak bişey yok ama annenin şikayeti bizim için önemli yatış öneriyoruz takip için dediler, bende kabul etmedim evde çocuklar beni bekliyolar dedim imza atıp çıktım. eve geldim geleli bel ağrım arttı mutfağı zor topladım, sizce bu bi belirtimi korkuyorum

merhaba minyon bir ben iri bir oğluşdan sevgiler kısa bir özetle bizim oğlan haftasından büyük yediklerine dikkat et protein sebze ağırlıklı beslen dedi. Minyon tip olduğum için erken doğum riskimiz var 32. Haftayı geçelim az da olsa derin nefes alırız dedi. Protestan verdi. Kasılmaların gün de 10 kereden fazla olursa gel ciğer geliştiricini yaparız şuan mümkün olmadıkça yapmıyoruz dedi.. Nst de sancımız çıkmadı şükür durum bu şimdi de beşik bakmaya gidiyoruz

Ultrasonda bebisinin hareketlerini gordun mu canim? Bi problem gormediyse doktor skma canini bence Allahin izniyle bise olmucak

Gozunaydin canim sen de miniginin saglikli haberlerini aldin. Bizim topicte herkes tombis dogurcak masallah nazar degmesin

anladım. ben detaylı dan sonra hep renkli gördüm yani o gerekli ölçüleri renksiz yapıyor her gittiğimde, sonra renkli gösteriyor bebişi. ama tavsiyem hastane olan bir yere gitmen çünkü benim dr seni önce muayene edecek oda sgk lı 150 TL bence gereksiz. bizim buralarda oturan çok arkadaş var onlar da yazar kesin gittiği yerleri.

bu resmen yeni bi dans ekolü yaratmış yalnız bişey sorucam o yanındaki amca ne giymiş allasen ya şort desem şort diil paçalı don desem hiç diil ne o

dona ilk izlediğimde bende çok takılmıştım fakat dansı görünce don mon uçtu gitti. o nasıl bir kaplumbağa gibi sürünmektir arkadaş. yerleri temizledi amcam ya. bıraksalar hele daha ne figürler icra edecek

Cnm ben dün duydum gittim hastanede.tatil günlerinde olursa eğer kendi doktorun sana özel gelirse ek ücret aliolarms.normal mesai saatlerndyse ek ücret olmuoms doktoru gelioms

Maşallah bebeğine canım. Normal de acilde ki doktor müdahele ediyor ama kendi doktorunu istersen ayrı ücret alınıyor maalesef. Benim gittiğim hastane de 1000 lira ek ücret istiyor sormuştum

Ayy yavrucuğum mesai saatlerinde doğ lütfen diye telkine başlayayım ben o zaman kadın doğumculardan biri geliyosa yine çok önemli değil hangisi olduğu, ama acildeki geliyosa ve o gün kulak burun boğazcı varsa mesela Bunu muhakkak sormam lazım.. Bi muayene ücreti fln alıyosa yine iyi de 1000 neymiş öyle sağolun kızlar buarada

Ultrasonda bebisinin hareketlerini gordun mu canim? Bi problem gormediyse doktor skma canini bence Allahin izniyle bise olmucak
görsel olarak görmedim ama dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi, uzun uzn kalp atışını dinledim, inşaAllah dediğin gibidir...
yaa bide özel bir durum var bugün için agdaya gidecektim şimdi aklımı kurcalıyo , bikaç yerde denk gelmiştim doğumu tetikliyo diye , doğuma yakın haftalarda olmasamda acabami ki diyorum

kız ayşe senin bu yorumlarını gördükçe sezeryana bi yeşil ışık yanıyo bende yoooo yoooo milletin eli ayağı şeyime giricek diye diil kız sezeryan daha sağlıklı sanki
Kuzum aslına bakarsan tabi ki normal doğum daha iyi sancısı olmasa:) ama doktorun normal dogurabilirsin derse dene derim.belki hc korktugun gibi olmaz.sezeryandan korkcak hc bsy yok bnce yani bn zorlanmadım.en azndan sezeryandan korkma yani o konuda ıcın rahat olsun

ah be canım yardımcı olabilicek kimse yok mu geri git bence yatış yap

bizimkiler daha kararsız grupta bence canım benim sadrazam da bi gidiyoruz secdede bi gidiyoruz yan gel osman üç dönüm bostan yatışı bi gidiyoruz amuda kalkmış ayağını yeme teşebbüsünde

oda henüz karar verememiş nasıl duracağını. inşallah istediğin gibi bir pozizyonda durmaya karar verir. bizimki hareketli ama pek nazlı. hep aynı yerde yan gel yatıyor bizmkisi de. ilk zamanlarda da bağdaş kuruyordu, büyüyünce dar geldi kızıma angara teyzesi.

aaayyy inşallah bi solukta doğuruveririz ya sancı önemli diil yani tabii ki çok zordur eminim ama benim olayım başka :)) neyse hayırlısı bakalım ya yaşayıp görücez..

Hamilelikten dolayı çok çabuk yoruluyoruz canım ev çok kirlenmişti eşime dedim ya kadın çağıralım ya sen yap Allahtan yaptı..
Bnmki de yaptı haftasonu ama söylene soylene.bn biraz dağınık ve duzensizimdir.dolapları fln düzenledi. Buralar bi daha bozulmucak diye burnmdan getrdi bn yaparm temzlik ci istemem diyor olan bana oluyor

benimkine de dar geliyo sanki diycem de datlım minyon zati biraz 1200 gr bişeydi senin neyine yetmiyo yaa içerde ananın babilin asma bahçeleri gibi karnıı heheeeeyyy nankör bunlar şekerim

aaayyy inşallah bi solukta doğuruveririz ya sancı önemli diil yani tabii ki çok zordur eminim ama benim olayım başka :)) neyse hayırlısı bakalım ya yaşayıp görücez..
Canim o sanci anında giren çıkani zaten gözün görmez bn biliyom senin olayını :) sezeryan ya da normal inşallah kolay geçer doğumun valla bak kndmden çok seni dusunuyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…