- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.021
Kızlar ben geldim doktordan. Paşa oğlum, güzel kuzum dönmüş kızlar darısıurashaa ve ahmoz sizin başınıza. 1,476 gr olmuş kilomuz. Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. My moonlight canım doğum şekliyle ilgili kardiyoloji doktorundan sezeryan olup olamayacağıma dair yazı istedi doktorum. Bende pıhtı riski olduğu için ve sezeryanda bu risk yükseldiği için bunu kararını ben veremem dedi Normal mi sezeryan mı olacak belli değil yani benden haberler bu kadar
Maşallah Canım yavruna doğum tarihlerimiz aynı benimde 2gün önce 1400 grdı sağlıkla gelsinler inşallah..Kızlar ben geldim doktordan. Paşa oğlum, güzel kuzum dönmüş kızlar darısıurashaa ve ahmoz sizin başınıza. 1,476 gr olmuş kilomuz. Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. My moonlight canım doğum şekliyle ilgili kardiyoloji doktorundan sezeryan olup olamayacağıma dair yazı istedi doktorum. Bende pıhtı riski olduğu için ve sezeryanda bu risk yükseldiği için bunu kararını ben veremem dedi Normal mi sezeryan mı olacak belli değil yani benden haberler bu kadar
Kızlar ben geldim doktordan. Paşa oğlum, güzel kuzum dönmüş kızlar darısıurashaa ve ahmoz sizin başınıza. 1,476 gr olmuş kilomuz. Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. My moonlight canım doğum şekliyle ilgili kardiyoloji doktorundan sezeryan olup olamayacağıma dair yazı istedi doktorum. Bende pıhtı riski olduğu için ve sezeryanda bu risk yükseldiği için bunu kararını ben veremem dedi Normal mi sezeryan mı olacak belli değil yani benden haberler bu kadar
Canım doktor muyene ederken baş geliş yada makat geliş diyor asistanı kayda alırken bilgileri. Bir de kafa çevresi de ölçülüyor ya ben ilk ordan anlamıştımmaşallah çok sevindim^.^ darısı kızların başına artık. gerçi ben hiç öyle bir konu konuşmadım doktorumla. bu durum neye göre belli oluyor. bana ters falan demedi hiç gittiğimde kafa solda orada göbek sağda ayakları var mesela.
Canım doktor muyene ederken baş geliş yada makat geliş diyor asistanı kayda alırken bilgileri. Bir de kafa çevresi de ölçülüyor ya ben ilk ordan anlamıştım
Maşallah oğluşuna canım iyi olmasına ve dönmesine sevindim hakkında hayırlısı olsun. En kısa zamanda kardiyoloji ye randevu al benide haberdar et. Bende bi soruyum bu konuyu doktora bakalım ne diyecek. Sen coraspin kullanıyormuydın bende pıhtı sorunu yok galiba ama merak ettim şimdi.Kızlar ben geldim doktordan. Paşa oğlum, güzel kuzum dönmüş kızlar darısıurashaa ve ahmoz sizin başınıza. 1,476 gr olmuş kilomuz. Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. My moonlight canım doğum şekliyle ilgili kardiyoloji doktorundan sezeryan olup olamayacağıma dair yazı istedi doktorum. Bende pıhtı riski olduğu için ve sezeryanda bu risk yükseldiği için bunu kararını ben veremem dedi Normal mi sezeryan mı olacak belli değil yani benden haberler bu kadar
bizimkiler daha kararsız grupta bence canım benim sadrazam da bi gidiyoruz secdede bi gidiyoruz yan gel osman üç dönüm bostan yatışı bi gidiyoruz amuda kalkmış ayağını yeme teşebbüsündemaşallah çok sevindim^.^ darısı kızların başına artık. gerçi ben hiç öyle bir konu konuşmadım doktorumla. bu durum neye göre belli oluyor. bana ters falan demedi hiç gittiğimde kafa solda orada göbek sağda ayakları var mesela.
Kuzum ben hem coraspin hem de beloc kullanıyorum. Coraspini ne olursa olsun doğumdan 10gün önce kesmeliyiz dedi doktorum. Bu beloc un suyu azaltması ihtimalini de sordum. Onu da kardiyoloji doktoruna sormalısın çünkü benim uzmanlık alanım değil dedi. İlacımın bitmesine 3hafta falan var canım. Tekrar yazdırmaya gidince sorucam. Sen de sor bakalım senin doktorun ne diyecek.Maşallah oğluşuna canım iyi olmasına ve dönmesine sevindim hakkında hayırlısı olsun. En kısa zamanda kardiyoloji ye randevu al benide haberdar et. Bende bi soruyum bu konuyu doktora bakalım ne diyecek. Sen coraspin kullanıyormuydın bende pıhtı sorunu yok galiba ama merak ettim şimdi.
kız çatıdan çocuğun kafasını nerden gördü bu adamKızlar son haftalarda Bebek başaşağı dönüyor genelde benim doktor çatı muayenesinde söylemişti dönmüş diye
maşşallah canım gözün aydın :)) darısı 19unda bizeKızlar ben geldim doktordan. Paşa oğlum, güzel kuzum dönmüş kızlar darısıurashaa ve ahmoz sizin başınıza. 1,476 gr olmuş kilomuz. Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. My moonlight canım doğum şekliyle ilgili kardiyoloji doktorundan sezeryan olup olamayacağıma dair yazı istedi doktorum. Bende pıhtı riski olduğu için ve sezeryanda bu risk yükseldiği için bunu kararını ben veremem dedi Normal mi sezeryan mı olacak belli değil yani benden haberler bu kadar
Kızlar ıstanbul pendik te oturuyorum ben pendik civarında oturanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz ben oğlumu renkli ultrason da görmedim hiç devlet hastanesine gittiğim için siz hangi hastanelerde her gittiğinizde renkli görüyorsunuz merak ettimzaten çok bilmiyorum istanbulu yardımcı olursanız sevinirim
ben bile gülüyorum şuanda kendimi. ne bileyim bende sabah okudum bir yerde havuzda baş aşağı durun yazınca hııı dedim bak doğruymuşayyy beni doğurtacak doktorumun vay haline. başıma gelse hastanede amuda kalkmaya çalışırdım iyimi ya da aynı şu amca gibi bir şeyler yapardım artık.
Ay canım ya çok komiksin.ultrasonda görülüyor ama o gün söylemişti başaşağı diyekız çatıdan çocuğun kafasını nerden gördü bu adamne bu sırlar dünyası mı açılıyo dr un önüne
Canım renkli ultrason için haftamiz geçti ama normal kontrole gittigindede renkli gösteren hastaneler var ya onu öğrenmek istiyorum bidahaki kontrolume öyle bir yere gideyim de en azından 1kere renkli goreyim doğumdan önce diyorummerhaba. bende pendikteyim. ben cevizli gülen tıp merkezine gidiyorum Bülent Karsa. doğumlarını kozyatağı cenral hospitalda yapıyor. benim doktor aynı zamanda pernitolog detaylıyı da kendi yapmıştı, renklide var istersen bir konuş derim. 250 TL diye hatırlıyorum.bir konuşmak lazım
heeeeeeAy canım ya çok komiksin.ultrasonda görülüyor ama o gün söylemişti başaşağı diye
maşşallah canım gözün aydın :)) darısı 19unda bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?