bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya ruby87 yeni okudum bunu anneyi niye çevirsinn kız

ben bile gülüyorum şuanda kendimi. ne bileyim bende sabah okudum bir yerde havuzda baş aşağı durun yazınca hııı dedim bak doğruymuş ayyy beni doğurtacak doktorumun vay haline. başıma gelse hastanede amuda kalkmaya çalışırdım iyimi ya da aynı şu amca gibi bir şeyler yapardım artık.

Oyy masallah oglusaa cok guzel gelisimi donmesi de super olmuss darisi bizee en cok urashaa cimaa cunku o normal dogumu cok cok istiyor ins gonlunuze gore olur hepinizin

Maşallah Canım yavruna doğum tarihlerimiz aynı benimde 2gün önce 1400 grdı sağlıkla gelsinler inşallah..

maşallah çok sevindim^.^ darısı kızların başına artık. gerçi ben hiç öyle bir konu konuşmadım doktorumla. bu durum neye göre belli oluyor. bana ters falan demedi hiç gittiğimde kafa solda orada göbek sağda ayakları var mesela.

Kızlar son haftalarda Bebek başaşağı dönüyor genelde benim doktor çatı muayenesinde söylemişti dönmüş diye

Canım doktor muyene ederken baş geliş yada makat geliş diyor asistanı kayda alırken bilgileri. Bir de kafa çevresi de ölçülüyor ya ben ilk ordan anlamıştım

Kızlar ıstanbul pendik te oturuyorum ben pendik civarında oturanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz ben oğlumu renkli ultrason da görmedim hiç devlet hastanesine gittiğim için siz hangi hastanelerde her gittiğinizde renkli görüyorsunuz merak ettimzaten çok bilmiyorum istanbulu yardımcı olursanız sevinirim

Canım doktor muyene ederken baş geliş yada makat geliş diyor asistanı kayda alırken bilgileri. Bir de kafa çevresi de ölçülüyor ya ben ilk ordan anlamıştım

ben hiçbirini duymadım bizim dr birazda karnından konuştuğu için anlamamış olabilirim. yani aksi bir durum söylemedi şimdiye kadar olsa söylerdi kesin.

Maşallah oğluşuna canım iyi olmasına ve dönmesine sevindim hakkında hayırlısı olsun. En kısa zamanda kardiyoloji ye randevu al benide haberdar et. Bende bi soruyum bu konuyu doktora bakalım ne diyecek. Sen coraspin kullanıyormuydın bende pıhtı sorunu yok galiba ama merak ettim şimdi.

bizimkiler daha kararsız grupta bence canım benim sadrazam da bi gidiyoruz secdede bi gidiyoruz yan gel osman üç dönüm bostan yatışı bi gidiyoruz amuda kalkmış ayağını yeme teşebbüsünde

Kuzum ben hem coraspin hem de beloc kullanıyorum. Coraspini ne olursa olsun doğumdan 10gün önce kesmeliyiz dedi doktorum. Bu beloc un suyu azaltması ihtimalini de sordum. Onu da kardiyoloji doktoruna sormalısın çünkü benim uzmanlık alanım değil dedi. İlacımın bitmesine 3hafta falan var canım. Tekrar yazdırmaya gidince sorucam. Sen de sor bakalım senin doktorun ne diyecek.

maşşallah canım gözün aydın :)) darısı 19unda bize

merhaba. bende pendikteyim. ben cevizli gülen tıp merkezine gidiyorum Bülent Karsa. doğumlarını kozyatağı cenral hospitalda yapıyor. benim doktor aynı zamanda pernitolog detaylıyı da kendi yapmıştı, renklide var istersen bir konuş derim. 250 TL diye hatırlıyorum.bir konuşmak lazım

bu resmen yeni bi dans ekolü yaratmış yalnız bişey sorucam o yanındaki amca ne giymiş allasen ya şort desem şort diil paçalı don desem hiç diil ne o

Canım renkli ultrason için haftamiz geçti ama normal kontrole gittigindede renkli gösteren hastaneler var ya onu öğrenmek istiyorum bidahaki kontrolume öyle bir yere gideyim de en azından 1kere renkli goreyim doğumdan önce diyorum

Kızlar ben daha hiçbirşey almadım yavruma Bayram'dan sonraya kaldı bu haftasonu gidip koltuk alıcaz belki ne alaka diyeceksiniz ama perişan durumdalar almamız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…