- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.081
görsel olarak görmedim ama dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi, uzun uzn kalp atışını dinledim, inşaAllah dediğin gibidir...
yaa bide özel bir durum var bugün için agdaya gidecektim şimdi aklımı kurcalıyo , bikaç yerde denk gelmiştim doğumu tetikliyo diye , doğuma yakın haftalarda olmasamda acabami ki diyorum
benim kaynağın yarısını annem oluşturuyo zaten canısı çok müthüşlü günler bizi bekliyoAnnede sen gibiyse şenlik var
Bnmki deeee:)renkli gorcem oğlumu sabrszlaniyormm aşkım bnm yaaa aşık oldum bn bu çocuğa yaa evlat sevgisi ne güzel bsymis:)
hayır canım ben devlete gidiyorum çok tatlı bi drum var, yine gittiğim aynı hastaneydi acilden girmek daha iyi oldu sanki... zaten yarın yada cuma tekrar nts için gidicem o zaman kendi dr umada görünücembence ağdayı ertele canım madem yatış verecek kadar önemsediler durumu. Bende duymuştum ağdada sancısı geleni falan Allah korusun sonra yaptır acile gittim dedin ayrıca kendi kadın doğumcuna gittin mi peki ? bence yatış olmasa bile bi randevu al git derim.
amiiiinnnBn inanıyorum çok kolay olcak senin ve boşa korkmusun diceksin. dediydi dersin:)
valla bende yaptıracak gibiyim, sonuçta böyle bekleyemem inşaAllah bi sorun olmazAgdanin dogumu tetikleyecegini dusunmuyorum canim ben doguma kadar agda yaptirmayi dusunuyorum doktorda bi sakincasi yok demisti
anladım canım dikkat et yine deannem yok zaten, kız kardeşimde 5 aylık hamile üstelik 2,5 yaşında bide bebeği var ... kaynanam asla çocuk bakmaz , şükür şuan daha iyi gibiyim , bakalım hayırlısı Allahtan
Ahahaha dogumdan snra artık unuttuk o tarz şeyleri ahahahamiiiinnnhay eşin ağzını öpsün
Canım gözün aydın benim sıpa da ters duruyor bende pıhtılıyıö bu arada iğneyi be coraspirini ne Zaman bırakacağını söyledi mi.. Ben sezeryan olacağım kesin o yüzden dönüp dönmemesini çok takmıyorum ama takdığım konu doktorun verdiği sezeryan gününden önce doğumun başlamadı çünkü bu benim için daha riskli böyle bir durumda iğneyi geceden coraspirini iki gün önceden kesmek gerekiyor yoksa ameliyat sırasında kanama durdulamıyor.. Bakalım Nasıl olacak.. Maşallah oğlunun kilosu da iyiKızlar ben geldim doktordan. Paşa oğlum, güzel kuzum dönmüş kızlar darısı @urashaa veahmoz sizin başınıza. 1,476 gr olmuş kilomuz. Gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz. @Aydede88 canım doğum şekliyle ilgili kardiyoloji doktorundan sezeryan olup olamayacağıma dair yazı istedi doktorum. Bende pıhtı riski olduğu için ve sezeryanda bu risk yükseldiği için bunu kararını ben veremem dedi Normal mi sezeryan mı olacak belli değil yani benden haberler bu kadar
Bende varimmmAyin 19 unda bebeleri gorcek olanlar olarak 3 lendiksormaa cok degisik duyguymuss nasill ozluyorummm
Öylede söylenmesi çok kötü ya neyse yapsınlarda biraz söylensinler ..bizim için herşey zor artık ağırlaştıkBnmki de yaptı haftasonu ama söylene soylene.bn biraz dağınık ve duzensizimdir.dolapları fln düzenledi. Buralar bi daha bozulmucak diye burnmdan getrdi bn yaparm temzlik ci istemem diyor olan bana oluyor
Normal dogum yapmış biri olarak alttan giren eller normal doğumun şanındandır. O eller girecek bakacak :)Olayları anlatış şeklin beni benden aldıya normal doğum yapmak istiyosan o el 10 kere girecek açılma varmı yokmu diye. Siz böyle korkunca bazen konuşmayım diyorum. Aslında normal bunlar abartı falan yok ama sizin tepkiler beni bile korkutuyor en iyisi sen çatı muayenesinden sonra karar ver doğum şekline. Ama pırt diye çıkaranlarda doğuruyor unutma.
Kuzum ben hem coraspin hem de beloc kullanıyorum. Coraspini ne olursa olsun doğumdan 10gün önce kesmeliyiz dedi doktorum. Bu beloc un suyu azaltması ihtimalini de sordum. Onu da kardiyoloji doktoruna sormalısın çünkü benim uzmanlık alanım değil dedi. İlacımın bitmesine 3hafta falan var canım. Tekrar yazdırmaya gidince sorucam. Sen de sor bakalım senin doktorun ne diyecek.
O el girmeden olmuyor mu ki ?Normal dogum yapmış biri olarak alttan giren eller normal doğumun şanındandır. O eller girecek bakacak :)
Tamam o zaman ya yine iyi, diğer doktorlar da iyi çünkü.. Ama ben yine de bi sorcam tatlım içime kurt düştü :) dediğin gibi 1000 gibi bi rakam varsa ortada o zaman kadın doğum çocuk hastanesi var, orda her zaman nöbetçi kadın doğumcu ve çocuk doktoru oluyor, olmadı mesai dışında doğmaya kalkarsa oraya giderim heralde1000 lira söz konusu olunca kulak burun boğaz doktoru da oluryok yok hastanenin kendi kadın doğum doktoru oluyor
Canım ya şuan valiz hazırlıyorum ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum derken gülmekten öldürdün benibence deLarus cumm buldun bunuyosun kulak burun boğaz bakınız üçünde de delik var mı?? iviiiiiiiiiittt!! o zaman sorun yok
Canım kime gidiyorsun agdaya. Ben samsuna gecen yıl geldim. Böyle eli çabuk biri temiz bir mekan neresiAgdanin dogumu tetikleyecegini dusunmuyorum canim ben doguma kadar agda yaptirmayi dusunuyorum doktorda bi sakincasi yok demisti
Cıkkkk olmuyoO el girmeden olmuyor mu ki ?
Olaydı iyiydiCıkkkk olmuyo
Kızlar ıstanbul pendik te oturuyorum ben pendik civarında oturanlar hangi hastanelere gidiyorsunuz ben oğlumu renkli ultrason da görmedim hiç devlet hastanesine gittiğim için siz hangi hastanelerde her gittiğinizde renkli görüyorsunuz merak ettimzaten çok bilmiyorum istanbulu yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?