bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Agdanin dogumu tetikleyecegini dusunmuyorum canim ben doguma kadar agda yaptirmayi dusunuyorum doktorda bi sakincasi yok demisti

hayır canım ben devlete gidiyorum çok tatlı bi drum var, yine gittiğim aynı hastaneydi acilden girmek daha iyi oldu sanki... zaten yarın yada cuma tekrar nts için gidicem o zaman kendi dr umada görünücem
ağdayıda napcam karar veremedim, bugün muayene ourken çok utandım, iki türlüde zor , bilmiyorum napcam

Canım gözün aydın benim sıpa da ters duruyor bende pıhtılıyıö bu arada iğneyi be coraspirini ne Zaman bırakacağını söyledi mi.. Ben sezeryan olacağım kesin o yüzden dönüp dönmemesini çok takmıyorum ama takdığım konu doktorun verdiği sezeryan gününden önce doğumun başlamadı çünkü bu benim için daha riskli böyle bir durumda iğneyi geceden coraspirini iki gün önceden kesmek gerekiyor yoksa ameliyat sırasında kanama durdulamıyor.. Bakalım Nasıl olacak.. Maşallah oğlunun kilosu da iyi

Bnmki de yaptı haftasonu ama söylene soylene.bn biraz dağınık ve duzensizimdir.dolapları fln düzenledi. Buralar bi daha bozulmucak diye burnmdan getrdi bn yaparm temzlik ci istemem diyor olan bana oluyor
Öylede söylenmesi çok kötü ya neyse yapsınlarda biraz söylensinler ..bizim için herşey zor artık ağırlaştık

Normal dogum yapmış biri olarak alttan giren eller normal doğumun şanındandır. O eller girecek bakacak :)

canim.benim bildigim coraspirin 32. haftada birakilmali. doktorum 32.de biraktircak ama ben arastiriken 30. da bile birakilabilir diye okudum sonrasinda faydasindan cok zarari oluyo diyodu tam hatirlamiyorum ama bebekde kalp rahatsizligimi ne yapiyo yaziyodu

1000 lira söz konusu olunca kulak burun boğaz doktoru da olur yok yok hastanenin kendi kadın doğum doktoru oluyor
Tamam o zaman ya yine iyi, diğer doktorlar da iyi çünkü.. Ama ben yine de bi sorcam tatlım içime kurt düştü :) dediğin gibi 1000 gibi bi rakam varsa ortada o zaman kadın doğum çocuk hastanesi var, orda her zaman nöbetçi kadın doğumcu ve çocuk doktoru oluyor, olmadı mesai dışında doğmaya kalkarsa oraya giderim heralde

bence de Larus cumm buldun bunuyosun kulak burun boğaz bakınız üçünde de delik var mı?? iviiiiiiiiiittt!! o zaman sorun yok
Canım ya şuan valiz hazırlıyorum ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum derken gülmekten öldürdün beni mantıklı bi yaklaşım tabi

Agdanin dogumu tetikleyecegini dusunmuyorum canim ben doguma kadar agda yaptirmayi dusunuyorum doktorda bi sakincasi yok demisti
Canım kime gidiyorsun agdaya. Ben samsuna gecen yıl geldim. Böyle eli çabuk biri temiz bir mekan neresi

Ben Pendik Remedys'e gidiyorum 20.haftadan beri. Arkadasımın teyzesi doktorum. Detaylı ultrasona Bagdat Caddesınde bir yere yonlendırmıslerdı. Sadece orada renkli fotosunu vermislerdi ama kucuktu orda. Ben de cok özeniyorum 3 boyutlu 4 boyutlu goruntuleri gormeye. Kimisinin doktoru perinatolog yani riskli gebelik uzmanı, onların makine oyle gelişmiş oluyor. Ya da hastanesinin kalitesine göre oyle makineleri olan var. Biz baya karlı karlı goruntulerle geldik bugune. Karnım yaglı oldugu için belki de normal usg de de zor goruyoruz :/ Neyse sağlıklı diyorlar o yetiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…