- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.061
Canim o sanci anında giren çıkani zaten gözün görmez bn biliyom senin olayını :) sezeryan ya da normal inşallah kolay geçer doğumun valla bak kndmden çok seni dusunuyom:)
benimkine de dar geliyo sanki diycem de datlım minyon zati biraz 1200 gr bişeydi senin neyine yetmiyo yaa içerde ananın babilin asma bahçeleri gibi karnıı heheeeeyyy nankör bunlar şekerim
Bnmki deeee:)renkli gorcem oğlumu sabrszlaniyormm aşkım bnm yaaa aşık oldum bn bu çocuğa yaa evlat sevgisi ne güzel bsymis:)Benimki de 19 nda
senin işin daha zor olucak tatlım benim oğlan çıktı mı ininden bana yapışır:):) yani yetmiyor anacım sömürdüler bizi resmen. ekmek elden su gölden besleniyorlar. daha ne istiyorsun yani neyyy :)
Ayy yavrucuğum mesai saatlerinde doğ lütfen diye telkine başlayayım ben o zamankadın doğumculardan biri geliyosa yine çok önemli değil hangisi olduğu, ama acildeki geliyosa ve o gün kulak burun boğazcı varsa mesela Bunu muhakkak sormam lazım.. Bi muayene ücreti fln alıyosa yine iyi de 1000 neymiş öyle sağolun kızlar buarada
Gozunaydin canim sen de miniginin saglikli haberlerini aldin. Bizim topicte herkes tombis dogurcak masallah nazar degmesin
bence de1000 lira söz konusu olunca kulak burun boğaz doktoru da oluryok yok hastanenin kendi kadın doğum doktoru oluyor
Cnm birini ankarada birini bursada oldum.ankarada devlette bursada özelde olmstm 1 gram ağrı cekmedm.ama ne dualar ne korkular Allah kmseye yaşatmasın ameliyat korkusu.o yüzden bebek için ameliyata girmek bana cok güzel geliyor:) sen de böyle düşün sonunda evlada kavuşmak var geçip gideçek hemencecikahhh hemşiree iyi ki varsın saolasın valla balıkesirde senin dr a gelip sezeryan yaptırmayı bile düşündüm madem bu kadar başarılı baksana sen çabuk toparlanmışsın.. gerçi sen ameliyatları ankarada mı olmuştun yoksa??
bence deLarus cumm buldun bunuyosun kulak burun boğaz bakınız üçünde de delik var mı?? iviiiiiiiiiittt!! o zaman sorun yok
michael jackson mezarında dört dönmüştür
bence ağdayı ertele canım madem yatış verecek kadar önemsediler durumu. Bende duymuştum ağdada sancısı geleni falan Allah korusun sonra yaptır acile gittim dedin ayrıca kendi kadın doğumcuna gittin mi peki ? bence yatış olmasa bile bi randevu al git derim.görsel olarak görmedim ama dr herşeyin yolunda olduğunu söyledi, uzun uzn kalp atışını dinledim, inşaAllah dediğin gibidir...
yaa bide özel bir durum var bugün için agdaya gidecektim şimdi aklımı kurcalıyo , bikaç yerde denk gelmiştim doğumu tetikliyo diye , doğuma yakın haftalarda olmasamda acabami ki diyorum
eneeeemm ne güzel biz de tersiz deniz anası gibi halimle oğluşumu gene besleyemiyorum arkadaş bıcırık bizimkimerhaba minyon bir ben iri bir oğluşdan sevgiler kısa bir özetle bizim oğlan haftasından büyük yediklerine dikkat et protein sebze ağırlıklı beslen dedi. Minyon tip olduğum için erken doğum riskimiz var 32. Haftayı geçelim az da olsa derin nefes alırız dedi. Protestan verdi. Kasılmaların gün de 10 kereden fazla olursa gel ciğer geliştiricini yaparız şuan mümkün olmadıkça yapmıyoruz dedi.. Nst de sancımız çıkmadı şükür durum bu şimdi de beşik bakmaya gidiyoruz
Anladm canm kısmet bundan snra sık gidicez karşılaşırz inşallah.bn de okula rapor goturcem izne ayrilcam mecbur 19unda gtcemBende bugun randevu isimi hallettim ayin 20 sine aldim randevu.
A Askina eskiya canim oglum icinde univ den ayin 20 sine alinca randevu mecburen bende 20 sinde nurettin beye gidicem.seninle karsilasamayacgiz.
kız adamı mezarın içinde kendi dansını yaparken hayal ettim bi aninme gelmiştir ne diyorsun
annem yok zaten, kız kardeşimde 5 aylık hamile üstelik 2,5 yaşında bide bebeği var ... kaynanam asla çocuk bakmaz , şükür şuan daha iyi gibiyim , bakalım hayırlısı Allahtanah be canım yardımcı olabilicek kimse yok mu geri git bence yatış yap
senin işin daha zor olucak tatlım benim oğlan çıktı mı ininden bana yapışırama senin kız öyle miiiiiiiii babaya ne nazlar pozlar sana gelince !! ben şimdiden karnımı yaslıyorum gece eşimin sırtına tekmele oğlum babanı diyorum güm güm vuruyo daha bi doğsun bunun tükür oğlum babanın suratına versiyonu da var tabii
eneeeemm ne güzel biz de tersiz deniz anası gibi halimle oğluşumu gene besleyemiyorum arkadaş bıcırık bizimkisizin adınıza sevindim kuzucum maşşallah tosununa beşiklere bak da bize de haber ver
Bn inanıyorum çok kolay olcak senin ve boşa korkmusun diceksin. dediydi dersin:)ahhh hemşiree iyi ki varsın saolasın valla balıkesirde senin dr a gelip sezeryan yaptırmayı bile düşündüm madem bu kadar başarılı baksana sen çabuk toparlanmışsın.. gerçi sen ameliyatları ankarada mı olmuştun yoksa??
Oyle kuzum ama iste eaimde hic yardimci olmuoSabır canım seninki küçücük daha dağıtcak elbet benim 5 yaşındaki koca sıpa bile dağıtıyor onlara falan can sıkma bırak dağınık kalsın. Hamile bir annesin herkes hoş karşılasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?