bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim o sanci anında giren çıkani zaten gözün görmez bn biliyom senin olayını :) sezeryan ya da normal inşallah kolay geçer doğumun valla bak kndmden çok seni dusunuyom:)
ahhh hemşiree iyi ki varsın saolasın valla balıkesirde senin dr a gelip sezeryan yaptırmayı bile düşündüm madem bu kadar başarılı baksana sen çabuk toparlanmışsın.. gerçi sen ameliyatları ankarada mı olmuştun yoksa??

benimkine de dar geliyo sanki diycem de datlım minyon zati biraz 1200 gr bişeydi senin neyine yetmiyo yaa içerde ananın babilin asma bahçeleri gibi karnıı heheeeeyyy nankör bunlar şekerim

:):) yani yetmiyor anacım sömürdüler bizi resmen. ekmek elden su gölden besleniyorlar. daha ne istiyorsun yani neyyy :)

:):) yani yetmiyor anacım sömürdüler bizi resmen. ekmek elden su gölden besleniyorlar. daha ne istiyorsun yani neyyy :)
senin işin daha zor olucak tatlım benim oğlan çıktı mı ininden bana yapışır ama senin kız öyle miiiiiiiii babaya ne nazlar pozlar sana gelince !! ben şimdiden karnımı yaslıyorum gece eşimin sırtına tekmele oğlum babanı diyorum güm güm vuruyo daha bi doğsun bunun tükür oğlum babanın suratına versiyonu da var tabii

1000 lira söz konusu olunca kulak burun boğaz doktoru da olur yok yok hastanenin kendi kadın doğum doktoru oluyor

Cnm birini ankarada birini bursada oldum.ankarada devlette bursada özelde olmstm 1 gram ağrı cekmedm.ama ne dualar ne korkular Allah kmseye yaşatmasın ameliyat korkusu.o yüzden bebek için ameliyata girmek bana cok güzel geliyor:) sen de böyle düşün sonunda evlada kavuşmak var geçip gideçek hemencecik

bence ağdayı ertele canım madem yatış verecek kadar önemsediler durumu. Bende duymuştum ağdada sancısı geleni falan Allah korusun sonra yaptır acile gittim dedin ayrıca kendi kadın doğumcuna gittin mi peki ? bence yatış olmasa bile bi randevu al git derim.

eneeeemm ne güzel biz de tersiz deniz anası gibi halimle oğluşumu gene besleyemiyorum arkadaş bıcırık bizimki sizin adınıza sevindim kuzucum maşşallah tosununa beşiklere bak da bize de haber ver

Bende bugun randevu isimi hallettim ayin 20 sine aldim randevu.
A Askina eskiya canim oglum icinde univ den ayin 20 sine alinca randevu mecburen bende 20 sinde nurettin beye gidicem.seninle karsilasamayacgiz.
Anladm canm kısmet bundan snra sık gidicez karşılaşırz inşallah.bn de okula rapor goturcem izne ayrilcam mecbur 19unda gtcem

aman valla baba baba derse veririm eline ben doğru gezmeye hiççççç yani. öylemi al sana baba. babasıda benim kv ye götürür kesin ki götürsün daha iyi bakar ondan. yok kız kıyamamki ben nasıl bırakırım minnakımı.

eneeeemm ne güzel biz de tersiz deniz anası gibi halimle oğluşumu gene besleyemiyorum arkadaş bıcırık bizimki sizin adınıza sevindim kuzucum maşşallah tosununa beşiklere bak da bize de haber ver

Hayaller mağaza mağaza bakıp beşik almak gerçekler ilk mağazadan sonra yer bulup oturmak

Bn inanıyorum çok kolay olcak senin ve boşa korkmusun diceksin. dediydi dersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…