• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar benim tipim kaydı resmen sırtım ayaklarım kalçam valla yaşlı insanları daha iyi anlıyorum artık yazık o kemik ağrısıyla ne çekiyolarmış :( annecimi çoook özlemişim tabii babamı da.. o kocam olucak deyyus benim bu akşam öyle bi sinirimi tepeme çıkardı ki bu gece benden çekeceği var valla rüya görürken yumruk atarım tekme sallarım tırnaklarım.... Yapıcam yani bişeyler o kesin o sinir bana ve oğluşuma dert olur yoksa :)) hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...

Kızlar benim tipim kaydı resmen sırtım ayaklarım kalçam valla yaşlı insanları daha iyi anlıyorum artık yazık o kemik ağrısıyla ne çekiyolarmış :KK43: annecimi çoook özlemişim tabii babamı da.. o kocam olucak deyyus benim bu akşam öyle bi sinirimi tepeme çıkardı ki bu gece benden çekeceği var valla rüya görürken yumruk atarım tekme sallarım tırnaklarım.... Yapıcam yani bişeyler o kesin o sinir bana ve oğluşuma dert olur yoksa :)) hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...

Cok yordun kendini kuzumm neyseki annen geldi o kadar yorulmana izin vermez artik :KK68: dinlendin mi o tipin de duzelir agrilarin da azalir canim dikkat et kendine :KK35:

Kızlar benim tipim kaydı resmen sırtım ayaklarım kalçam valla yaşlı insanları daha iyi anlıyorum artık yazık o kemik ağrısıyla ne çekiyolarmış :KK43: annecimi çoook özlemişim tabii babamı da.. o kocam olucak deyyus benim bu akşam öyle bi sinirimi tepeme çıkardı ki bu gece benden çekeceği var valla rüya görürken yumruk atarım tekme sallarım tırnaklarım.... Yapıcam yani bişeyler o kesin o sinir bana ve oğluşuma dert olur yoksa :)) hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...

Öldürme hatunn adamı:) naptı bu kadar?

Anneler özlenmezz mi yaa minnoşlar :/

O belli olmaz inadı ve üşengeçliği bana çekerse cok beklerim ben bu oglanı :KK70:

Tosun pasa olcak seninki belli cok beklemez o yuzden bence gelisimi onden gittigi icin 40 haftayi gecmez diye dusunuyorum anasini da cok bekletip uzmez ates pasa zamaninda saglikla gelir ins :KK46:

Back
X