- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.241
Çantaya ne koyarsak burda paylaşalım ki unuttuklarımızı hatırlayalımBebegimin cantasi hazirda kendi cantam hazir degil.niyeyse rahatim kendim icin.ben onuda hazirlayayim bu hafta ins.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çantaya ne koyarsak burda paylaşalım ki unuttuklarımızı hatırlayalımBebegimin cantasi hazirda kendi cantam hazir degil.niyeyse rahatim kendim icin.ben onuda hazirlayayim bu hafta ins.
gebelik kolestazı ya da gebeliğe bağlı akut karaciğer yağlanması olabilir dedi aniden çıktı bunlar. internette 37.haftada alınması gerekir yoksa riskli yazıyo ama doktor duruma göre yatırcam dedi bi şeyde soramadım şaşkınlıktan yatırmasada bayramda acilde kan tahlili yaptırmam gerekiyomuş kontrol edeceklermişAy inşallah yüksek çıkmaz ne tehlikesi varmış neden erken alıyormuş sordun mu ay çok şaşırdım inşallah yüksek çıkmaz geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi 30 haftayı atlattımı ciğer geliştirici iğne ile birlikte sıkıntı yaşamaz endişe etme inşallah gerek kalmaz sonuçları haber et.gebelik kolestazı ya da gebeliğe bağlı akut karaciğer yağlanması olabilir dedi aniden çıktı bunlar. internette 37.haftada alınması gerekir yoksa riskli yazıyo ama doktor duruma göre yatırcam dedi bi şeyde soramadım şaşkınlıktan yatırmasada bayramda acilde kan tahlili yaptırmam gerekiyomuş kontrol edeceklermiş
inşallah gerek kalmaz bakalım sonuçları yazarımGeçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi 30 haftayı atlattımı ciğer geliştirici iğne ile birlikte sıkıntı yaşamaz endişe etme inşallah gerek kalmaz sonuçları haber et.
İnşallah cnm hayrli haberler alırsın insalllah Allah evladını sağlıkla bağışlasın sanainşallah gerek kalmaz bakalım sonuçları yazarım
amin canım inşallah Allah bağışlasın yavrularımızıİnşallah cnm hayrli haberler alırsın insalllah Allah evladını sağlıkla bağışlasın sana
Cok gecmis olsun. Nasil ev isi yapiyosunuz anlamiyorum gercekten. Ben corabimi zor giyiyorum valla.Aman kızlar kendinizi yormayın. Pazar günü ev taşıdım ben de. Kendimi de yordum. Dün gece sancıyla acile gittim. Çok korktum bebek gelecek diye. Daha cok erken ve hicbir hazirligimiz yok tasinma telasi yüzünden. Neyseki bir büyük sancı çıktı nst'de gerisi küçük düzensiz sancılardı. Birkac gün dinlenecegim artık. Ayakta kalma dedi doktor. Sizler de yormayin kendinizi. Hicbir şey bebislerin sıhhatinden önemli degil.
Canimm iyi çıkar insallah sonuçlar ya bebis Zaman'ında gelirinşallah gerek kalmaz bakalım sonuçları yazarım
Kuzum inş sonuçların iyi çıkar 9 tüp kan ne demek bu hamile halinle baya yormuslar seni çok geçmiş olsun kuzucugun inş vaktinde doğar erken gelmez annesi.Kızlar erken doğum riski olmayan bi ben mi kalmıştım. Karaciğer değerlerimden ikisi yüksek çıkmıştı yazmıştım buraya. Bugün gittim 9 tüp kan verdim sonuçlar kötü çıkarsa hastaneye yatırıp 30.haftada yani bayram sonu bebeği alabiliriz dedidaha üzülmedim galiba şoktayım
49 gün var banada :)
ne 49 nede 46 gun var :))) takviminde 57 gun var yaziyor bizler takvimde kalan gunlerimizi yaziyoruz siz neye gore 49-46 gun var dediniz canim ? Benim takvimimde 59 gun var yaziyorpardon 46 gün müş :)
Canimm iyi çıkar insallah sonuçlar ya bebis Zaman'ında gelir
saolun kızlar inşallah temiz çıkar sonuçlarKuzum inş sonuçların iyi çıkar 9 tüp kan ne demek bu hamile halinle baya yormuslar seni çok geçmiş olsun kuzucugun inş vaktinde doğar erken gelmez annesi.
sezeryanda 2 hafta erken oluyo ya canım belki ondandırne 49 nede 46 gun var :))) takviminde 57 gun var yaziyor bizler takvimde kalan gunlerimizi yaziyoruz siz neye gore 49-46 gun var dediniz canim ? Benim takvimimde 59 gun var yaziyor![]()
Adiyla yasasin canim eklendi gorkem pasa :)))Ikra meyra listeye benim oğlumun adını da yazar mısın teyzesi:) Görkem olcak nasıp olursa
insallah erken gelmez pasacan ikizler gurubunda onunda ayni sorunu oldu 2 hafta kadar daha bekledi 36+ da dogum yapti o surekli kasiniyorum diyordu insallah sende boyle birsey cikmaz canim 30 haftaKızlar erken doğum riski olmayan bi ben mi kalmıştım. Karaciğer değerlerimden ikisi yüksek çıkmıştı yazmıştım buraya. Bugün gittim 9 tüp kan verdim sonuçlar kötü çıkarsa hastaneye yatırıp 30.haftada yani bayram sonu bebeği alabiliriz dedidaha üzülmedim galiba şoktayım
Bilgileriniz yok listede sizi eklememisim sonradanmi katildiniz aramiza canim listedeki bilgilerinizi yazarsaniz eklenirsiniz sehir yas cinsiyet erkek isim alper :)) kacinci bebekIkra meyra canım bende yokum galiba benide ekler misin alper teyzesi kuzucugumun adı
amin canım inşallah küveze filan girmezinsallah erken gelmez pasacan ikizler gurubunda onunda ayni sorunu oldu 2 hafta kadar daha bekledi 36+ da dogum yapti o surekli kasiniyorum diyordu insallah sende boyle birsey cikmaz canim 30 haftacok erken kuvezde kaliyor 4-5 hafta rabbim sifa versin ikinize
Evet canım sonradan geldim ben bilgilerim (İstanbul,25,erkek,alper 1. Bebek satida yazayım ben lazım olur belki 20 subat ) tesekkurler kuzumBilgileriniz yok listede sizi eklememisim sonradanmi katildiniz aramiza canim listedeki bilgilerinizi yazarsaniz eklenirsiniz sehir yas cinsiyet erkek isim alper :)) kacinci bebek