bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Seni ciiiiinnn erkeği hangi damardan vurucağını biliyosun indirim damarı :))

Gozunaydinn canim hayirli saglikli haberler almissin sen de ne guzel. Sorma hepimizde ayni heyecan ay 37-38 ler gelsede iyice artsa heycan seviyemiz

geçmiş olsun canımm rabbım kısa surede iyileştirsın inşallah sen güçlü ol ki o da senden güç alsın canım emınım çok zor olacak ama üzüldüğünü bellı etme rabbim sanada kolaylık versın bır daha böyle birşey yaşatmasın hiç birimize

geçmiş sayfaları yeni okuyorum canım içime öküz oturdu allahım şifa versin yavrucuğa sana da sabır tabii.. onunki sadece fiziksel acı ama senin için yanmıştır inşallah daha iyidir şimdi kuzucuk??

Canim gecmis olsun.Allah sifa versin insallah cok cabuk atlatir.Allah evlatlarimizi korusun.

Insallah canim bebek cok asagidaymis. Bayramda kan yada su gelirse acile gel dedi gelmezse bayram sonu gel bakalim duruma gore doguma aliriz dedi.
Bende seni merak etmistim anca okuyabildim.yat dinlen canim surekli.peki onlem icin celeston atildinmi.insallah bir problem olmaz canim.kilosu nasilmis.

Iste oyuzden sordum bende yoksa iadesi cok sorun degil internetten trendyoldan filan alisveris yapan biriyim.iadeler en fazla 2 hafta uzar... ama iste lohusasepetini bilmiyorum nasildir memnun kalan var mi oyuzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…