bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iste oyuzden sordum bende yoksa iadesi cok sorun degil internetten trendyoldan filan alisveris yapan biriyim.iadeler en fazla 2 hafta uzar... ama iste lohusasepetini bilmiyorum nasildir memnun kalan var mi oyuzden sordum
Ben hiç memnun kalmadım lohusa sepetinden kış ürünüdür yazıyordu bir geldi bütün vücut rengini gösteriyor aşırı ince iade ettim. tabi memnun olan arkadaşlar da var ordan alıp

ahhh be biz de yaşıcak mıyız bu günleri.. inşallah heeeerrrşey çok güzel geçer yarın hem yavrunuz hem sizin için..
Gorecegiz yasayacagiz insallah rabbimin izniyle az kaldi bak nerelerden geldik bugunlere cok sukur

Gorecegiz yasayacagiz insallah rabbimin izniyle az kaldi bak nerelerden geldik bugunlere cok sukur
evet be canım doğru söylüyosun 8 hafta dolduğu gün eşim pasta almıştı riskli dönemi atlattık diye düşün :))) şimdi nerdeyse 8 hafta kaldı

Leeeennnnn bayan olmama ihtimalini düşünmedim ben. Canımı kuzumu geç en özel yerlerinize bahsettik yaaaa erkek yoktur aramızda galiba varmıdır öyle manyak
İtiraf ediyorum ben erkeğim Kız siz deli misiniz bacım kendime paranoyak derdim siz beni sollamışsınız hadi diyelim ki içimizde biri ruh hastası erkek işi gücü yok bizim iki gr aralarda bahsettiğimiz özel bölgeler için buradaki bütüüüüünnn dırdırı çekiyo ben o zaman o adamcağıza kızamam acırım bu ne abazanlık yavrum diye acırım daha kötüsü bu iş için bu kadar zahmete gerek yok diye acırım git başka yerleri oku dimi mal bak aramızda erkek varsa burdan sesleniyorum üstüne kusayım senin kardeş

Aaaa model seçtiniz mi ki siz ben dünü çok okuyamadım ne aldın datlım??

Bu olay çok taze şuan anlık durum bişi kaçırmadın kuzum park yatak alacaktık malum ben evden çıkıp bakamıyorum internetten kanz'ın 70*110 modelini aldık 399 liraya. Ertelendikçe kalıyor doktor da risk devam deyince artık ya bismillah dedik

o zaman ben kötü yola çoktan düştüm işin şakası bi yana canım ama senin nickinle google da arama yapmak kimsenin aklına gelmez bir ikincisi bizim mesela adımız soyadımız yazıldı mı boy boy fotolarımız çıkıyo çalıştığımız okullardan napalım yapıcak bişey yok ben de çok hoşnut diilim ama durum bu.. hatta bi keresinde okul bana sormadan cep numaramı bile yazmıştı alta da sildirdim tabii

iviiit gördüm onu e bebekte indirimde dimi ben de burda paylaşıcaktım hatta.. iyi olmuş kuzucum güle güle yatsın yavrucum içinde

iviiit gördüm onu e bebekte indirimde dimi ben de burda paylaşıcaktım hatta.. iyi olmuş kuzucum güle güle yatsın yavrucum içinde

He yok e bebekte ki değil ona da baktım o 60*120 ölçülü bir de yanında sepetli o. Benim aldığım dönenceli 70*110.
Amin inşallah canım

Evet öyle valla.Ben korkudan whatsup açıldı diyemiyorum bile kendimi de ekletmedim kızar Nasıl güveniyorsun diye aramız açılır korkuyorum neyseki bura için iznimi aldım alamasaydım veda edecektim kk ya
yani şimdi canım benim üzerime vazife diil eşinle aranızdaki meseleler ama duramiciiim nacizane bir iki bişi söylicem..bu adam diil mi senin bi küçük yavrun varken bi de hamileyken bile keyfinden vazgeçmeyip arkadaşlarıyla haftada bir toplanan gecenin yarılarına kadar haa bi de 4-5 e kadar durmadığı için senden madalya bekliyodu ama neyse onu geçtim yani sen burda kendi adınla sanınla resmnle bile yazmıyosun ha yazabilirsin de senin tercihin ama bu özel bilgilerin hiçbiri yok zaten.. benimki sadece onun yanında burayla ilgileniyorum diye bir iki kere dedi yine mi kadınlar kulübü diye evet yine dedim ya kime ne zararım var dedim bırak yani aynı durumları yaşadığım innsanlarla bi paylaşımım olsun dedim hiç bişey demedi bi daha.. ben face e bile girmiyorum sırf vakit kaybı çünkü bana göre ama burası gerçekten stres attığımız bi yer buraya da karışmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…