- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.541
Ben hiç memnun kalmadım lohusa sepetinden kış ürünüdür yazıyordu bir geldi bütün vücut rengini gösteriyor aşırı ince iade ettim. tabi memnun olan arkadaşlar da var ordan alıpIste oyuzden sordum bende yoksa iadesi cok sorun degil internetten trendyoldan filan alisveris yapan biriyim.iadeler en fazla 2 hafta uzar... ama iste lohusasepetini bilmiyorum nasildir memnun kalan var mi oyuzden sordum
Canlarım benim amin hepimizi inşallah, uyku tutmuyor heyecandan, duanızı eksik etmeyin.aaaa inanmiyorum 09-09 da dogum gerceklesiyor aayyysinemnur canim rabbim saglikla kavustursun pasacan ve seni ... ecmain
Ben hic duymadim kuzu zaten sadece e bebek ve jokerin sitesinden aldim bugune kadarcanlar be size bişi sorucam bi site var annedukkan güvenilir mi bu site?? alışveriş yapan ya da duyan var mı aranızda??
hmm anladım datlım tişikkirlerBen hic duymadim kuzu zaten sadece e bebek ve jokerin sitesinden aldim bugune kadar
ahhh be biz de yaşıcak mıyız bu günleri.. inşallah heeeerrrşey çok güzel geçer yarın hem yavrunuz hem sizin için..Canlarım benim amin hepimizi inşallah, uyku tutmuyor heyecandan, duanızı eksik etmeyin.
Gorecegiz yasayacagiz insallah rabbimin izniyle az kaldi bak nerelerden geldik bugunlere cok sukurahhh be biz de yaşıcak mıyız bu günleri.. inşallah heeeerrrşey çok güzel geçer yarın hem yavrunuz hem sizin için..
evet be canım doğru söylüyosun 8 hafta dolduğu gün eşim pasta almıştı riskli dönemi atlattık diye düşün :))) şimdi nerdeyse 8 hafta kaldıGorecegiz yasayacagiz insallah rabbimin izniyle az kaldi bak nerelerden geldik bugunlere cok sukur
evet be canım doğru söylüyosun 8 hafta dolduğu gün eşim pasta almıştı riskli dönemi atlattık diye düşün :))) şimdi nerdeyse 8 hafta kaldı
İtiraf ediyorum ben erkeğimLeeeennnnn bayan olmama ihtimalini düşünmedim ben. Canımı kuzumu geç en özel yerlerinize bahsettik yaaaaerkek yoktur aramızda galiba varmıdır öyle manyak
Aaaa model seçtiniz mi ki siz ben dünü çok okuyamadım ne aldın datlım??Biz park yatağımızı aldık internetten sipariş verdik bakalım 1-2 güne elimizde olur. Bayram da da bazı eksikleri saha alacağız inşallah.
Aaaa model seçtiniz mi ki siz ben dünü çok okuyamadım ne aldın datlım??
o zaman ben kötü yola çoktan düştümÖyle ben hala Leyla gibi onu düşünüyorum ya silinmeseydi diye birde 3 kere paylaştım arkadaşlar görmedi diye ama bir daha aslabenim eşim çok sakin ama içine atar birden patlar şakalarıma bile alınır bazen..çok dikkatli olmam lazım of
iviiit gördüm onu e bebekte indirimde dimi ben de burda paylaşıcaktım hatta.. iyi olmuş kuzucum güle güle yatsın yavrucum içindeBu olay çok taze şuan anlık durum bişi kaçırmadın kuzumpark yatak alacaktık malum ben evden çıkıp bakamıyorum internetten kanz'ın 70*110 modelini aldık 399 liraya. Ertelendikçe kalıyor doktor da risk devam deyince artık ya bismillah dedik
canım sen beşik arıyodun ya şu an e bebekte joienin illusion modelinde indirim var change and rock yoktu.. 700den 500e düşmüş bi bak istersensizin yine çanta hazırlayacak kadar eşyanız var, ben daha kıyafet dışında bişey almadım
iviiit gördüm onu e bebekte indirimde dimi ben de burda paylaşıcaktım hatta.. iyi olmuş kuzucum güle güle yatsın yavrucum içinde
yani şimdi canım benim üzerime vazife diil eşinle aranızdaki meseleler ama duramiciiim nacizane bir iki bişi söylicem..bu adam diil mi senin bi küçük yavrun varken bi de hamileyken bile keyfinden vazgeçmeyip arkadaşlarıyla haftada bir toplanan gecenin yarılarına kadar haa bi de 4-5 e kadar durmadığı için senden madalya bekliyodu ama neyse onu geçtimEvet öyle valla.Ben korkudan whatsup açıldı diyemiyorum bile kendimi de ekletmedim kızar Nasıl güveniyorsun diye aramız açılır korkuyorum neyseki bura için iznimi aldım alamasaydım veda edecektim kk ya
bu dönenceyi herkes söylüyo bizimkinde yok galiba sadece melodiler doğa sesleri falan varHe yok e bebekte ki değil ona da baktım o 60*120 ölçülü bir de yanında sepetli o. Benim aldığım dönenceli 70*110.
Amin inşallah canım
Kalp atışı gibi karnım pit pıt oluyor :)Nasil anliyosunuz hickirdigini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?