bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tamam tatlım cevabi buldum :) bende bunu beğenmiştim muhtemelen kanz alcaz

Bende seni merak etmistim anca okuyabildim.yat dinlen canim surekli.peki onlem icin celeston atildinmi.insallah bir problem olmaz canim.kilosu nasilmis.
2.200gr canim. Doktor ultrasyonda hanimkizimi gostermedi. Bayram sonu cagirdiginda belki gosterir diyorum tahlil ve nstye sokacakti ama sonra vazgecti bayram sonu gel dedi cok kalabalikti zaten.

Ya Allah canını almıya Ahh bu hamilelik :)) yavruya vasiyet diil eziyet bırakıcak y a benim annem bana böyle vasiyet bıraksa yani bi yandan okurdum yapıcak bişey yok bi yandan küfür ederdim hay senin yapacağın işin annnneeemmm diye

Senin erken doğum riskin mi çıktı kuzu hakkaten senin hanımkız tez canlı olucak yok belli etti

Hehheheeeyyy aile hekimliği mi ilgi mi kan testi istemek mi ben 2kere tetanoza gidince zıkkımlandıkları çekirdeği zar zor bırakıp gelip aşı yaptılar hatta o kadar belli ettiler ki rahatsızlıklarını yüzlerinden diycektim applalarım siz rahatsız olmayın ölümü görün canısı tarif edin ben kendi kendime yaparım gerizekalılar!!

2.200gr canim. Doktor ultrasyonda hanimkizimi gostermedi. Bayram sonu cagirdiginda belki gosterir diyorum tahlil ve nstye sokacakti ama sonra vazgecti bayram sonu gel dedi cok kalabalikti zaten.
Kilosuda cok guzel masallah.bayram sonra alinma ihtimali olsa bile bence kuvoze bile gerek kalmadan kucagina alirsin insallah.dr bana doguma girmeden ki kontrolde 2250 o aralar bisey demisti sanki 10 dk sonra dogunca 2650 dogdu kizim 34. Haftada hemen kucagima aldim insallah sanada hemen kucagina almak nasip olur canim.sadece tuvalet ve yemek icin kalk at surekli su aralar kendini cok yordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…