bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Su alttaki kirmzi yazida kilo boy yaziyor yesil yazida da yaziyor ama hic bir zaman ikiside birbirini tutmuyor nedenki.birinde bas popo boy dese anlicam ama ikiside birbirinden cok farkli.

Evet öyle canım malesef ama ben dedim razı olacaksam sende bana karışma tabi internette yazışmama.. Nasıl senin arkadaşa ihtiyacın varsa benimde var bütün gün sıkılıyorum dedim.kötü birşey yok güven biraz tamam dedi mecbur..diğer foto konusuna gelince senin mecbur mesleğinden dolayı resminin olması ama benim facede whatsup da bile resmim yoktur eşim birşey demese de ben koymam canım pek uygun gelmiyor bana onunda istememesi hoşuma gidiyor açıkcası onunda yoktur çünkü..

Tetanoz kuzum.son dozu bu arada dr uma danisip grip asisida olcam bana iyi gelio gecen sene hic hasta olmadik esimle dolayisiyla ada da hasta olmadi

Canım geç mi yapıldı ilk dozun benim oldu 2. yaptıralı baya kurtuldum ondan şükür inş sende hemencecik atlatırsın ben hiç olmadım grip aşısı aslında yaptırmak lazımda işte biz üşeniyoruz

Evet gec yapldi ilki kuzum grip asisi gercekten iyi ada dogdugu yil asi olamadim ayda 3 kez grip olduk esimle ada hastanede yatti bizden kapip o yuzden tulin hocaya sorup ekim ortasi asi olmak istiorum

Senin erken doğum riskin mi çıktı kuzu hakkaten senin hanımkız tez canlı olucak yok belli etti
Ahh ah kuzum 27. Haftadan beridir ne disari cikiyorum ne bisi evde de bunaldim. Bide tasindik evin heryeri heryerde zivrim daraldi. Simdi de doktor bayram sonj duruma gore doguma alcakmis insallah almaz.

Ayy umut oldun bana cigerleri gelismistir insallah. Valla ben duraniyorum ki bugun balkon yikadim kadin yatak odama girmesin diye yatak odami temizledim. Benim pireler bi dursa ben hep yatarim aslinda.

Yani duygusal bi anımda yazdığım yazıyı bile bu hale getirdin ya pes hiç böyle düşünmemiştim hakkaten eziyet olur sen en başta okumuştun iyi bilirsin vazgeçtim okumasın

Kızlar günaydınlar hayırlı cumalar.. Ben bu sabah çok mutsuzum sabah ilk gözlerim yarı açık yarı kapalı demir hapımı aldım sonra baktım sidik torbam son ültimatomu vermiş bıraktı bırakıcak yatağa hadi kalk kızım üşenme tuvalete git dedim.. Tam dönerken aynanın önünden geçiyorum hani böyle korku filmlerinde olur ya gözünüze bişey çarpar aynada bi baktım benim boynumda bi gariplik var resmen kibariyenin boynuyla reha Muhtarın boynu arasında gidip geliyo boyun kalınlığım zaten gün geçmiyo ki vicııdımın bi yeri dikkatimi cezbetmesin!! Offf offf.. Aaaa durun daha bitmedi son bomba kapıyı açtım evden çıkıcam sabah bi de ne göriiimm apartmanın Allahsiz veletleri bizim kata patlak basket topu bırakmış gözlerim vallahi böyle oldu bu ne yaaaaaa şaka mı lan bu sabah bütün dünya mı karşı banaaaaa

Ahh ah kuzum 27. Haftadan beridir ne disari cikiyorum ne bisi evde de bunaldim. Bide tasindik evin heryeri heryerde zivrim daraldi. Simdi de doktor bayram sonj duruma gore doguma alcakmis insallah almaz.
Ay biliyorum tatlım tabii ki zamanında gelsin sıpalar ama çok heyecanlı diil mi ya bayram sonu hanımkızını kucağına alabilirsin kilosu da çok güzel zaten maşallah valla benim içim bile kıpır kıpır oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…