- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.921

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiki varlar annelerTskler canım yok yormam hatta hamileyim diye bana super ii bakıyorlar annem kv hepsinden allah razı olsun
hayırdır kuzu senin neyin var enerji kaynağımızdın sen biz seni böyle görmeye alışkın değilizGünaydın kızlar mutlu hafta sonları olsun inşallah.. Benim için pek olmıcak o belli de.. Ölü taklidi yapsam beni bırakırlar mı acaba evde![]()
Gecmis olsun.hemen toparla lutfen kendini.kendine yeni ugraslar bul.Günaydın kızlarımhepinize coook tşk ederim
Acil keyif düzeltme operasyonuyla hallederim ben bugün bu işi. Cok korktum gece oğluma bişi olucak diyesalak ben. Aptal ben rahatlasana dimi
Bu arada acilin en güzel yanı ultasonsa acıklık varmı diye bakarken hemen alt kısımda ateşin kafasını görmek oldu.Dua edn geri dönmesin :)
Masallah canim cok guzel kilosu.hayirli yolculuklar.Günaydın kızlar inş herkes iyidir okuyamadım geçmişi yola çıktık biz şimdi memlekete sabah Dr randevum vardı bizim tosun paşa 1650 gr 39.5 cm boyu olmuş Dr böyle giderse 5 kılo doğar bu tosun diyor :) nasıl özlemişim oluşumu bizden haberler böyle kızlar hepinizi optum kendinize ii bakın
Günaydın canımgünaydın güzel annişler üç gün giremedim sohbet baya ilerlemiş okuyamadım hepsini sizlerde bebişlerde iyilerdir inşallah
Sen moralini neden bozuyorsun bozma. En guzel zamanlarin artik. Korku, heyecan, tatli bekleyis, tedirginlik, degisen ruh halimiz qslinda disardan kendimizi izlesek ne guleriz ya. Kendini bugun simart dondurma yada pasta yi ohhGünaydın kızlarımhepinize coook tşk ederim
Acil keyif düzeltme operasyonuyla hallederim ben bugün bu işi. Cok korktum gece oğluma bişi olucak diyesalak ben. Aptal ben rahatlasana dimi
Bu arada acilin en güzel yanı ultasonsa acıklık varmı diye bakarken hemen alt kısımda ateşin kafasını görmek oldu.Dua edn geri dönmesin :)
Masallah deniz pasaya..Takvimde 30 haftalik yazioooo
Evet gözün aydın :)Takvimde 30 haftalik yazioooo
Hastanede canim 32 haftaya kadar sukur iyi simdilikHerkese gunaydinlar kızlar ben iyice uzak kaldım sohbetten..bayadır giremiyorum.keyifler iyi umarım.Nilke hastanede mi hala.
Daha nolsun yavrucum gözümün nuru kayınvalideciğimle çılgınlar gibi bi tatile hazırlanıyorumhayırdır kuzu senin neyin var enerji kaynağımızdın sen biz seni böyle görmeye alışkın değiliz
Unutamıcan bi tatil yaşıcaksın canımDaha nolsun yavrucum gözümün nuru kayınvalideciğimle çılgınlar gibi bi tatile hazırlanıyorumüstelik annemle babam da bizimle olucak çifte cümbüş
![]()
Hoffffff hic deme hiccccc deme insallah cabuk gecer bu haftaDaha nolsun yavrucum gözümün nuru kayınvalideciğimle çılgınlar gibi bi tatile hazırlanıyorumüstelik annemle babam da bizimle olucak çifte cümbüş
![]()
Kayınvalidemle tatile gidiyorum canısı üstelik geçerken yol üstü bana durup dururken laf sokan muşmula suratlı görümceme uğrayıp bi yol azığı alıcam muhtemelenNreye gidiyorsun tatlim
Kayınvalidemle tatile gidiyorum canısı üstelik geçerken yol üstü bana durup dururken laf sokan muşmula suratlı görümceme uğrayıp bi yol azığı alıcam muhtemelenNreye gidiyorsun tatlim
Vay vay ki vay. Canim bisey diyemiyorum ki bu kaynabalar gorumceler azcik hadlerini bilemiyorlar yapcak bisi yok.Kayınvalidemle tatile gidiyorum canısı üstelik geçerken yol üstü bana durup dururken laf sokan muşmula suratlı görümceme uğrayıp bi yol azığı alıcam muhtemelen![]()