- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.941
Unutamıcan bi tatil yaşıcaksın canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Unutamıcan bi tatil yaşıcaksın canım![]()
Aminn :/Hoffffff hic deme hiccccc deme insallah cabuk gecer bu hafta
İyi düşün iyi olsun kuzum yaona ne şüphe nasıl da moral veriyosun kız
![]()
Vay vay ki vay. Canim bisey diyemiyorum ki bu kaynabalar gorumceler azcik hadlerini bilemiyorlar yapcak bisi yok.
Geldik eve kızlar kan tahlilleri biraZ düşük ama normale yakın. İdrar için ilaç verdi azıcık mikrop varmıs. Bi dil altı caktı iyi geldi uyusmaya. Sebebi bulamadı direk strese vurdu. Nst de normal. Evdeyiz dinlen bol bol dedi.
Tskler canım allah razı olsunMasallah canim cok guzel kilosu.hayirli yolculuklar.
Günaydın kızlarımhepinize coook tşk ederim
Acil keyif düzeltme operasyonuyla hallederim ben bugün bu işi. Cok korktum gece oğluma bişi olucak diyesalak ben. Aptal ben rahatlasana dimi
Bu arada acilin en güzel yanı ultasonsa acıklık varmı diye bakarken hemen alt kısımda ateşin kafasını görmek oldu.Dua edn geri dönmesin :)
Canım bizde şimdi yol dayız aile sadetine tam gaz gidiyoz :)Daha nolsun yavrucum gözümün nuru kayınvalideciğimle çılgınlar gibi bi tatile hazırlanıyorumüstelik annemle babam da bizimle olucak çifte cümbüş
![]()
Daha nolsun yavrucum gözümün nuru kayınvalideciğimle çılgınlar gibi bi tatile hazırlanıyorumüstelik annemle babam da bizimle olucak çifte cümbüş
![]()
Anamm bak seni mutlu etmek icinn hemen dogum pozisyonuna gecmiss cok akilli simdiki cocuklaryirim onun gotunu basini
![]()
Ben gitmiyorum bile. Demin kaynanam herifi aradi. Esim duyguya doktor yatis verdi gelmicek dedi konusurken artik o ne dedi bilmiyorum.Offffff berbat ya bayramda kv lerimle birlikte olmak istemiorum
Gecen bayram benim de istiraat etmem gerekti ama kimse sallamadi tam 9 gun surat asti esimBen gitmiyorum bile. Demin kaynanam herifi aradi. Esim duyguya doktor yatis verdi gelmicek dedi konusurken artik o ne dedi bilmiyorum.
Gozun aydin canimmmslm kızlar biz dr den geldik minnakimla.Beyindeki sıvı normal seviyede cıktı bu sefer şükürler olsun ama yine de doğuma kadar takip edilecek.Minnak doğum pozisyonu almış.Ayrıca dr yola izin verdi.Kızıma artistik havası var dedi çok güzel pozlarını yakaladık.Ve raporumuzu da verecek bayramdan sonra.Şükürler olsun güzel haberlerle geldik darısı herkese inşallah![]()
Oglum akıllı da anası deli işte :) taktı kafasına bişiler üzdü opluşunu :) neyse geçti gitti inş.
ŞEKERLİ ŞEYLERİMİ YOKSA TAM ANLAMIYLAMI DİYET YAPMAM LAZIM CANIMM mucize-ikra biraz yuksek degerlerin.hemen diyete baslaman lazim.benim diyetle dustu cok sukur seninde oyle olur insallah.