bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Gozunaydin canim cook sevindimm

EWET ÇOK YÜKSEK ÇIKMIŞ AÇLIK HEPSİDE KAFAM ÇOK KARIŞTI ÇAYI BİLE ŞEKERSİZ İÇERİM AMA ANLAMADIM
Canım bende çayı bildim bileli şekersiz içerim tatlı yemem bunlarla alakalı bişey değil gebeliğe bağlı oluşan bişey bu dr gidince detaylı anlatacaktır sana sıkma canını

ŞEKERLİ ŞEYLERİMİ YOKSA TAM ANLAMIYLAMI DİYET YAPMAM LAZIM CANIM
Ben en cok karpuz tuketiyordum onu biraktim sekerim normale indi.
Hamur isleri ekmek makarna pilav patates,meyve,tatlilar bunlardan uzak durmak lazim.misal pilav 2 yemek kasigini gecmeyecek yersen.2 dilim ekmek yiyorsan 1 dilim olcak.az ve sık yiyeceksin.ara ogun olcak.ara ogunde 1 tek meyve Yogurt tarzi yiyecekler olabilir.

Canım bende çayı bildim bileli şekersiz içerim tatlı yemem bunlarla alakalı bişey değil gebeliğe bağlı oluşan bişey bu dr gidince detaylı anlatacaktır sana sıkma canını
netten araştırınca bi sürü şey yazıyo olumsuz hayrlısı inşallah yedik içtiklerime daha çok dikkat edicem sanırım

bende kavunu falan çok tüketirdim meyveye dadandım açıkcası patates de çok severim daha dikkatli olmamm lazım canım bugün nöbetçi dr bulmamm lazım kendime

Selam kizlarr . Berbat bi aksam ve gece geçirdim mide bulantım oldu aksam oturdum ağladım ilk aylar cok çektim bulantıdan yinede mi başladı diye bi yandan ishal olmustum iki gün once serum yedim geçmişti dün aksam yine başladı gece iki saatte bi kalktım ne sağa ne sola yatabildim bulantıdan düz yatmaktan sabaha karşı sırtım agridi oturdum tekrar ona ağladım bebeğimin kafası dün tam şeyimin ordaydi dedim pozisyonunu aldı herhalde hık hık hıçkırdı durdu gece ayakları mideme baskı yaptı . Ama şuan yandan hissediyorum Hareketlerini. Cokta sikayetlenmek istemiyorum Allah beterinden korusun ama cok zor bi gece oldu
Allahım su günler hayirlisi ile bi gecseydi başka bisey istemiyorum

bende kavunu falan çok tüketirdim meyveye dadandım açıkcası patates de çok severim daha dikkatli olmamm lazım canım bugün nöbetçi dr bulmamm lazım kendime
Dr zaten diyet vercek sana diyetle duzelmezse insulin baslanir ama gebelik sekeri oldugu icin dogumdan sonra seker diye birsey kalmiyormus endiselenme bosu bosuna.stresde sekeri etkiliyor.rahat ol ve diyet yap bol salat ve su tuket duser insallah sekerin.

Gecmis olsun canim zor bi gece olmus cidden ins tekrari yasanmazz

24 saat idrar toplamayı duymuştum ama tam neden dolayı yapılır bilmiyorum.. Bişey çıkmaz canım inşallah tedbir amaçlıdır yapılanlar

Kayınvalidemle tatile gidiyorum canısı üstelik geçerken yol üstü bana durup dururken laf sokan muşmula suratlı görümceme uğrayıp bi yol azığı alıcam muhtemelen
Kızzz bide o mu çıktı yok bu tatil değil bayaa eziyet olacak sana. Allah sabır versin. Ben evdeyim valla ilk güm annem ve kv gille beraber kurban kesicez işlerle uğraşırız sonra evdeyiz eşimle gelenleri ağırlarız kimseye gitmeme kararı aldık hamilelikten rahatsızım son günlerim doğumdan sonra gönlünüzü alırız dicez büyük dayı teyze amca halalara. Kuzenler bize gelir gider okadar. Kafa dinlicez biraz evde.

En iyisi evde olmak zaten canım bu halimizle nasıl gezicez herkesi bu bayramda onlar gelsin demi ama ayy bide ben et yemem heryerde et kokar öğğğk gelir bana bu halde hiç çekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…