bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasıl yapıldığını açıklamalı istesem çok şey istemiş olurmuyum?

açıklarım tabi ki ilk denemelerim internetten baktım. Önce internete yıldız keçe kalıbı yazdım sonra üzerine kağıt koyup çizdim. Onu kesip keçe üzerine iğneleyip keçeleri kestim. Silikon tabancam olmadığı için gözleri diktim. Sonra kenarlarını diktim dikişin nasıl yapıldığını da videodan izledim az kısım kalınca içine elyafı doldurdum sonra da diktim bitti

Ben şu yolculuğu bi tamamlıyayım bakmaya çalışırım canım

Şu an girdik adanaya o da gelmiştir kesin eşime yalakalık yapmak için.. Bana da laf mı sokar yol da kafam boş durmasın diye napar bilemiyorum :/

Ya oglum erken dogdu zayifti hep kilo almasi icin ugrastim ama hala zayif.o yuzden takintim yoksa saglikli olmalari herseyden onemli.
Benim 2 cocugumda erken dogdu dogal olarak zayiftilar.saglikli olsun onemli olan o.
Kizim 34 de 2650
Oglum 36 da 2950 idi.
Yinede oyle kilolu degiller.zaten kilolu bir cocuk istemem.zayif olsun saglikli olsun.

gözün aydın kuzu darısı bizim minnağın başına inşallah

Cevabına bayıldım kız idolümsün :)))

Çok sevindim. Hep güzel haberler alırsın inşallah bundan sonra

Gelmezse gelmesin. Ona güvenip doğurmuyosun ya. Kendilerini nerede görüyorlarsa.ben olmazsam perişan olur diye düşünüyo heralde

Ultrasonda sorun vardi cikti veremedi doktor.ya 30 haftalik cok ax degildir belki ama ben daha cok bekliyordum
Canim bu haftalarda +-300 gr. fark edebiliyor. Son haftalarda fark 500leri bulabiliyor. Cok dert etmemek lazim. Bana da buyuk, normal dogum zor olur demisti bi doktor, moral bozmaya gerek yok bence

Benim son adet tarihim 11 şubat. 32+0 da izin oluyor. O da 23 Eylül oluyor. Senin doktor da hata var söyleyim.illa ki o doktordan almana gerek yok. Herhangi bir doğum doktoruna da gitsen verir o raporu. Valla doğum sonrası o izinlerin 1 günü bile öyle kıymetli ki. Riske atma hiç

32+0 bayrama denk geldigi icin ben 32+6da alacagim sen de gec almaya bak bence.

Canım ben o çiçekli taç terlik almak istemiyorum. Tesettürlüyüm ama hastane odasında açarım saçımı sade şık bi taç normal bi ev terliği götürsem olmaz mı ki
çiçekli terlikler kaba geliyor bana sonrasında günlük hayatta da kullanmam yani o yüzden.Sencen
Teşekkür ederim. Sende yapınca at bende düz terlik taç aldım belki bulaşırım onlara da

Bende tesetturluyum.ben evde kullanmak icin yapicam.taci sadece logusalikta sonrasi kizim kullanir.cok abarti birsey de yapmayacagim.kendime zeynep e birde bebise yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…