- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.001
Nasıl yapıldığını açıklamalı istesem çok şey istemiş olurmuyum?
Çok tatlı olmuşlar :)
Ben de dün düz terlik ve taç aldım, üstlerini kurdeleyle filan süsleyeceğim Bi ara :)
Tabi ki atarım canım, güzel olurlar inşallah :)Teşekkür ederim. Sende yapınca at bende düz terlik taç aldım belki bulaşırım onlara da
Ben şu yolculuğu bi tamamlıyayım bakmaya çalışırım canımKızlar bugun doktora gıttık cok sukur bebegın durumu ıyı.doktorum bur de ne zaman dogum ıznı belgesı vermesi gerektıgını hesapladı.benım hesabımdan 1 hafta onceyı soyledı e o zaman ben 32.0 olmuyorum kı.neden boyle oldu sızce.19 şubat adet tarıhım.o 24 eylulde dogum ıznı dıyor bende 30 eylul cıkıyor.bılen bı baksın kızlar yaa
Allah yardımcın olsun kuzuDaha nolsun yavrucum gözümün nuru kayınvalideciğimle çılgınlar gibi bi tatile hazırlanıyorumüstelik annemle babam da bizimle olucak çifte cümbüş
Şu an girdik adanaya o da gelmiştir kesin eşime yalakalık yapmak için.. Bana da laf mı sokar yol da kafam boş durmasın diye napar bilemiyorum :/Kızzz bide o mu çıktı yok bu tatil değil bayaa eziyet olacak sana. Allah sabır versin. Ben evdeyim valla ilk güm annem ve kv gille beraber kurban kesicez işlerle uğraşırız sonra evdeyiz eşimle gelenleri ağırlarız kimseye gitmeme kararı aldık hamilelikten rahatsızım son günlerim doğumdan sonra gönlünüzü alırız dicez büyük dayı teyze amca halalara. Kuzenler bize gelir gider okadar. Kafa dinlicez biraz evde.
Benim 2 cocugumda erken dogdu dogal olarak zayiftilar.saglikli olsun onemli olan o.Ya oglum erken dogdu zayifti hep kilo almasi icin ugrastim ama hala zayif.o yuzden takintim yoksa saglikli olmalari herseyden onemli.
gözün aydın kuzu darısı bizim minnağın başına inşallahslm kızlar biz dr den geldik minnakimla.Beyindeki sıvı normal seviyede cıktı bu sefer şükürler olsun ama yine de doğuma kadar takip edilecek.Minnak doğum pozisyonu almış.Ayrıca dr yola izin verdi.Kızıma artistik havası var dedi çok güzel pozlarını yakaladık.Ve raporumuzu da verecek bayramdan sonra.Şükürler olsun güzel haberlerle geldik darısı herkese inşallah
Cevabına bayıldım kız idolümsün :)))bizde bu bayram sadece benim babamlara gideceğiz 3 saat yol mesafesi.Kv ye gitmeyecegiz eşim giderse kendi gidecek.Dr yola tmm dedi bende 8 saat uygunmu dedim o kadar değil dedi.Valla mutlu oldum en son ayrılırken kv ile kus ayrılmıştık senin doğumuna falan gelmem demişti bende senin için doğurmuyorum gelmezsen gelme dedim ve 2 aya yakin olacak hic konuşmadık telde.
Çok sevindim. Hep güzel haberler alırsın inşallah bundan sonraslm kızlar biz dr den geldik minnakimla.Beyindeki sıvı normal seviyede cıktı bu sefer şükürler olsun ama yine de doğuma kadar takip edilecek.Minnak doğum pozisyonu almış.Ayrıca dr yola izin verdi.Kızıma artistik havası var dedi çok güzel pozlarını yakaladık.Ve raporumuzu da verecek bayramdan sonra.Şükürler olsun güzel haberlerle geldik darısı herkese inşallah
Gelmezse gelmesin. Ona güvenip doğurmuyosun ya. Kendilerini nerede görüyorlarsa.ben olmazsam perişan olur diye düşünüyo heraldebizde bu bayram sadece benim babamlara gideceğiz 3 saat yol mesafesi.Kv ye gitmeyecegiz eşim giderse kendi gidecek.Dr yola tmm dedi bende 8 saat uygunmu dedim o kadar değil dedi.Valla mutlu oldum en son ayrılırken kv ile kus ayrılmıştık senin doğumuna falan gelmem demişti bende senin için doğurmuyorum gelmezsen gelme dedim ve 2 aya yakin olacak hic konuşmadık telde.
Canim bu haftalarda +-300 gr. fark edebiliyor. Son haftalarda fark 500leri bulabiliyor. Cok dert etmemek lazim. Bana da buyuk, normal dogum zor olur demisti bi doktor, moral bozmaya gerek yok benceUltrasonda sorun vardi cikti veremedi doktor.ya 30 haftalik cok ax degildir belki ama ben daha cok bekliyordum
Benim son adet tarihim 11 şubat. 32+0 da izin oluyor. O da 23 Eylül oluyor. Senin doktor da hata var söyleyim.illa ki o doktordan almana gerek yok. Herhangi bir doğum doktoruna da gitsen verir o raporu. Valla doğum sonrası o izinlerin 1 günü bile öyle kıymetli ki. Riske atma hiçKızlar bugun doktora gıttık cok sukur bebegın durumu ıyı.doktorum bur de ne zaman dogum ıznı belgesı vermesi gerektıgını hesapladı.benım hesabımdan 1 hafta onceyı soyledı e o zaman ben 32.0 olmuyorum kı.neden boyle oldu sızce.19 şubat adet tarıhım.o 24 eylulde dogum ıznı dıyor bende 30 eylul cıkıyor.bılen bı baksın kızlar yaa
Çok güzel olmuş bunlar maşşallah sanaEki Görüntüle 1883949 ilk denemeler
32+0 bayrama denk geldigi icin ben 32+6da alacagimBenim son adet tarihim 11 şubat. 32+0 da izin oluyor. O da 23 Eylül oluyor. Senin doktor da hata var söyleyim.illa ki o doktordan almana gerek yok. Herhangi bir doğum doktoruna da gitsen verir o raporu. Valla doğum sonrası o izinlerin 1 günü bile öyle kıymetli ki. Riske atma hiç
Teşekkür ederim. Sende yapınca at bende düz terlik taç aldım belki bulaşırım onlara da
Sende ona bi laf yapıştır en kallavisinden sen düşünüp duracağına o düşünsün kuzucum.Şu an girdik adanaya o da gelmiştir kesin eşime yalakalık yapmak için.. Bana da laf mı sokar yol da kafam boş durmasın diye napar bilemiyorum :/
Bende tesetturluyum.ben evde kullanmak icin yapicam.taci sadece logusalikta sonrasi kizim kullanir.cok abarti birsey de yapmayacagim.kendime zeynep e birde bebise yapacagim.Canım ben o çiçekli taç terlik almak istemiyorum. Tesettürlüyüm ama hastane odasında açarım saçımı sade şık bi taç normal bi ev terliği götürsem olmaz mı ki
çiçekli terlikler kaba geliyor bana sonrasında günlük hayatta da kullanmam yani o yüzden.Sencen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?