bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gecen bayram benim de istiraat etmem gerekti ama kimse sallamadi tam 9 gun surat asti esim
bizde bu bayram sadece benim babamlara gideceğiz 3 saat yol mesafesi.Kv ye gitmeyecegiz eşim giderse kendi gidecek.Dr yola tmm dedi bende 8 saat uygunmu dedim o kadar değil dedi.Valla mutlu oldum en son ayrılırken kv ile kus ayrılmıştık senin doğumuna falan gelmem demişti bende senin için doğurmuyorum gelmezsen gelme dedim ve 2 aya yakin olacak hic konuşmadık telde.

Ay allahım ne kaynanalar var ya . Hamile bi kadına Nasıl bu kadar acımasız olabiliyolar

Ben de bu bayram full yatislardayim hicbiyere gitmiciizz dogum 1-1.5 ay sonra oldugu icin kardeslerim de bayrama degil doguma gelcekler, annem de memleketine gitcek, biz kocisimlee basbasa evde dinlenne modunda olucazz oo yeah
Bu bayram bizde evdeyiz.Bir yere gitmiyoruz.Eksiklerimizi tamamlayıp, odasını yerleştiricez.

Kızlar bugun doktora gıttık cok sukur bebegın durumu ıyı.doktorum bur de ne zaman dogum ıznı belgesı vermesi gerektıgını hesapladı.benım hesabımdan 1 hafta onceyı soyledı e o zaman ben 32.0 olmuyorum kı.neden boyle oldu sızce.19 şubat adet tarıhım.o 24 eylulde dogum ıznı dıyor bende 30 eylul cıkıyor.bılen bı baksın kızlar yaa

Ay allahım ne kaynanalar var ya . Hamile bi kadına Nasıl bu kadar acımasız olabiliyolar
canım daha neler neler alıştım ben 8 yıldır Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah.âmin

Eski kalabalık sohbetler yok bi kaç gündür sanırım gruplardan dolayı...
canım ben bakıyorum ama yazamıyordum seminer vardı.Kızımı okula yazdırdık onun eksikleri tamamlanmaya çalışılıyor malum önümüz bayram bence ondan

Bu bayram bizde evdeyiz.Bir yere gitmiyoruz.Eksiklerimizi tamamlayıp, odasını yerleştiricez.
ohhh en güzeli valla canım bizimde çok eksiğimiz var hepsi bayram sonrası.bugün dr 2 haftaya yakin önde gidiyor dedi aaaa dedim daha bisey yapmadık dr gülüyor acele etsen iyi olur dedi:)

Insallah canim ya.biz anneler bebislerimiz tontis olsun isteriz iste :)
canım kiloyu hic takma ben kızımı 2890 gr doğurdum 2500 ile hastaneden çıktım şiş oluyor bebekler ya.şuan 5 yaşında kilosu da boyuda maşallah yani.Sağlıklı olsunlar kilo falan alınır dert etme kendine tatlım

cok sevindim tatlim benim.ne guzel mutluca bir bayram gecir minnakinla.

Ya oglum erken dogdu zayifti hep kilo almasi icin ugrastim ama hala zayif.o yuzden takintim yoksa saglikli olmalari herseyden onemli.

Nasıl yapıldığını açıklamalı istesem çok şey istemiş olurmuyum?

açıklarım tabi ki ilk denemelerim internetten baktım. Önce internete yıldız keçe kalıbı yazdım sonra üzerine kağıt koyup çizdim. Onu kesip keçe üzerine iğneleyip keçeleri kestim. Silikon tabancam olmadığı için gözleri diktim. Sonra kenarlarını diktim dikişin nasıl yapıldığını da videodan izledim az kısım kalınca içine elyafı doldurdum sonra da diktim bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…