bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dogum ıznımın bıtısı 15 tatıle dayanıyordu şimdi 15 tatıle 1 hafta kala bıtıyor..gercı farketmıyor okula da hıc baslamayacaktım 2 hafta ama

Bende tesetturluyum.ben evde kullanmak icin yapicam.taci sadece logusalikta sonrasi kizim kullanir.cok abarti birsey de yapmayacagim.kendime zeynep e birde bebise yapacagim.
Bujiteriye bakıcam canım kibar minik kurdeleli ince bi taç bulursam alıcam. Terlik çiçekli falan istemiyorum yani şık normal çok güzel terlikler var.

Bujiteriye bakıcam canım kibar minik kurdeleli ince bi taç bulursam alıcam. Terlik çiçekli falan istemiyorum yani şık normal çok güzel terlikler var.
Ben bijuteride buldum canim aynen incecik bir tac minik de kirmizi kurdelesi vardi ustunde kozyatagi carrefourun icindeki bijuteriden aldim

Canım genel olarak bana söylenen o terlikleri giyeceksen bile evde giy. Zaten o an aklına gelmiyor hem 1 gün için hastane de kirleme diye zaten hastane veriyor. Genelde söylenen bu. Ben çiçekli almadım düz krem havlu terlik aldım belki giymem bile. Durum ne göstercek bakalım. Taç olayına gelince aynen zaten gelen olmaz o yüzden bende saçımı açarım artık takar mıyım takmaz mıyım bilmiyorum ama belki yaparım taç. Gerçi o sıra süttü bilmem neydi derken kimse aklına gelmez diyorlar

Ben de hesaplattim kafam karisti sonrasinda suan 29 +2 dedi32 hafta icinde 29a gore 32yi hesaplamak yerine 28e gore hesaplamis gibi bir hafta ileriye verdi benim de kafam.karisti iyice

Benim 2 cocugumda erken dogdu dogal olarak zayiftilar.saglikli olsun onemli olan o.
Kizim 34 de 2650
Oglum 36 da 2950 idi.
Yinede oyle kilolu degiller.zaten kilolu bir cocuk istemem.zayif olsun saglikli olsun.

Canım ciğer geliştirici olmuş muydun

Yok canım akşama kadar ağrı çok oluyor ama hemşireler gelip sondayı çıkarıyor pijamalarını giydiriyor altını bekliyor:) saçını başını düzeltiyor koluna girip ilk yürüyüşe çıkarıyor:))))

Ben pijamaya sabahliga harcadim baya ama terlik carrefour terligi olcak kirmizi ayakkabi gibi terlikleri vardi onlardan aldim acikcasi.
Kumas alsam o terligi eve sokmam ben cunku.. kullan at icin de para harcamaya deymez bence de

Altını bezliyor dicektim yanlış olmuş :)) koridora yürüyüşe çıkarken tülbent almıştım ben. Odamda açıktım ilk doğumumda. Ozamanda normal terlik götürmüştüm zaten. Saçım çok uzundu bağladım yada topuz yapmıştım sanırım ama bunda taç takılabilir kıvamda:))

Bak pijamaya bende harcadım 3 tane aldım takım yazlık gibi kısa kollu sabahlık uzun kollu birde bayram sonu uzun kollu alcam 1 yada 2 tane. Ama zaten pijama ihtiyacım vardı aradan çıktı giyerim tiril tiril
Ben pijamaya sabahliga harcadim baya ama terlik carrefour terligi olcak kirmizi ayakkabi gibi terlikleri vardi onlardan aldim acikcasi.
Kumas alsam o terligi eve sokmam ben cunku.. kullan at icin de para harcamaya deymez bence de

Ahaaaaaaa hahaha evet aynen dediğin gibi yapıyorlar. biraz moral oluyor insana.

Ben en son hastane maceramda kapşonu çekmiştim kafama öyle turlamıştım bakalım neler bekliyor beni totomun derdine düşüp pasaklı pasaklı dolanırım ortalarda gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…