- 18 Mayıs 2016
- 363
- 611
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.061
Moral mi istiyon herkesi ordaki eve bırakın eşinle otele kaçınBiyi de moyal veymedi beeee biyi de moyal veymediiiiiiii
Biyi de moyal veymedi beeee biyi de moyal veymediiiiiiii
Çok yorma kendini ikiz taşıyorsun inşallah 10 ekimi görürsün ama görmek için bukadar çalışmaman gerek. Azıcık dikkat canım. Bak biz bile endişelendik. Kolay gelsin güle güle oturun mis evinizde.yok cami ben silmem zaten kendimi zor tasiyorum :)) perdeleri sabahtan makinaya atarim cami kardesim silecek mutfak dolabini indirecegiz kis temizligide ortadan kaldiralim dedik elimiz degmisken 10 ekimde ikizler gelebilir tatlim 30 -35 gun kaldi gibi doguma biterilim dedik ama bende bittim evde piril piril oldu temiz ev gibisi yok :))
teşekkür ederim canım çok güzel bi bayram hediyesi oldu bana:)cok sevindim tatlim benim.ne guzel mutluca bir bayram gecir minnakinla.
herşey gönlüne göre olsun o zaman canımYa oglum erken dogdu zayifti hep kilo almasi icin ugrastim ama hala zayif.o yuzden takintim yoksa saglikli olmalari herseyden onemli.
âmin inşallah canım sizlerden de güzel haberler bekliyoruz ...gözün aydın kuzu darısı bizim minnağın başına inşallah
tesekkur ederim canım aman sanki ilk dogumumda geldi de ne oldu loğusa loğusa ağlattı beni.1 hafta olunca esim göndermişti beni perişan edinceCevabına bayıldım kız idolümsün :)))
Âmin inşallah canım.Hepimiz güzel haberler alalım...Çok sevindim. Hep güzel haberler alırsın inşallah bundan sonra
aynen canım valla ilk doğumda geldi gelince daha çok perişan oldum.Gelmezse gelmesin. Ona güvenip doğurmuyosun ya. Kendilerini nerede görüyorlarsa.ben olmazsam perişan olur diye düşünüyo heralde
eminim evin mis olmuştur canım ama baya yorulmuşsundur biz bi bebisle yoruluyoruz.Darısı bize bende bayramdan sonra yapacağım.Bugun ev temizligi ile ugrastik cok yorumdum belim agriyoryarin cam silinecek perdeler yikanacak yine yerleri paspaslarim is cookkk su an kasiliyor kizlar hic bukadar yorulmamistim esimle birlikte yaptik yinede yoruldum
amin inşallah kuzum hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım bebisleri haziran ayından beri ilk kez dr den mutlu şekilde ayrıldım esim diyor uçtun havalara ayakların yere bassın dr bile güldüGözün aydın canımmm inşallah böyle de devam edecek alıcaksın kuzunu kucağına
Biyi de moyal veymedi beeee biyi de moyal veymediiiiiiii
Bak pijamaya bende harcadım 3 tane aldım takım yazlık gibi kısa kollu sabahlık uzun kollu birde bayram sonu uzun kollu alcam 1 yada 2 tane. Ama zaten pijama ihtiyacım vardı aradan çıktı giyerim tiril tiril
Bugun ev temizligi ile ugrastik cok yorumdum belim agriyoryarin cam silinecek perdeler yikanacak yine yerleri paspaslarim is cookkk su an kasiliyor kizlar hic bukadar yorulmamistim esimle birlikte yaptik yinede yoruldum
Kız hastaneye 2 tane koycam ilkinde gaz çıkaramadım 2 gece kaldım. Diğerleri evde kullanmak için. Pijama ihtiyacım vardı zaten ondan aldım.Kiz hastanede 1 gece kalinmiyor mu? Napcaginiz o kadar pijamayi geceligi?
Ben de dun aksam misafirler gelcek diye cok temizlik yaptim baya yordum kendimi gece yorgunluktan uyuyamadim saga sola donemedim o derece anca kendime geliyorum valla temizlik miyadim dolmus daha agir is kaldiramiyorum demekki
Sabır tatlım sabır bunaldık gerçekten normal zamandan 2kat fazla etkiliyo şu an herşeydün akşam benim de iç sesim sen değersizsin gerizekalı senin hiç bi kıymetin yok diyip duruyodu :/ şu bebislerin bi gülüşü bize herşeyi unutturacak eminim
Sagol canim benimOhhh gule gulee giyyy,saglikla, mutlulukla, bebisinle
Doğru diyon bıdıkım acı gerçeklerBeklentiyi artırmak istemedik be baybsi
Bana öyle bişey diyecek o içses varya ben onu ne yaparım o kendine baksın o da kimmiş en değerli biziz biz anneyiz eşiz hem güzel hem değerli hem de özeliz mucizeyi içimizde taşıyoruz kanımızla Can'ımızla besliyoruz bitaneyiz biz bitaneeeSabır tatlım sabır bunaldık gerçekten normal zamandan 2kat fazla etkiliyo şu an herşeydün akşam benim de iç sesim sen değersizsin gerizekalı senin hiç bi kıymetin yok diyip duruyodu :/ şu bebislerin bi gülüşü bize herşeyi unutturacak eminim
Benim gaz çıkarma potansiyelimde bi değişme olmazsa beni doğumdan yarım saat sonra çıkarırlarKız hastaneye 2 tane koycam ilkinde gaz çıkaramadım 2 gece kaldım. Diğerleri evde kullanmak için. Pijama ihtiyacım vardı zaten ondan aldım.
Benim iç sesi sana göndereyim de eşşek sudan gelene kadar döv bacım :/Bana öyle bişey diyecek o içses varya ben onu ne yaparım o kendine baksın o da kimmiş en değerli biziz biz anneyiz eşiz hem güzel hem değerli hem de özeliz mucizeyi içimizde taşıyoruz kanımızla Can'ımızla besliyoruz bitaneyiz biz bitaneee
Okulun açıldığı hafta perşembe günü başlıyor izin. 34 e kadar çalışabilir raporu alıcam 23 ünde. Geç alma hakkı yani tarihlerde oynama olmuyo sanırım32+0 bayrama denk geldigi icin ben 32+6da alacagimsen de gec almaya bak bence.
Haha gönder tabi ben haddini bildirir gönderirim sanaBenim iç sesi sana göndereyim de eşşek sudan gelene kadar döv bacım :/
Kız hastaneye 2 tane koycam ilkinde gaz çıkaramadım 2 gece kaldım. Diğerleri evde kullanmak için. Pijama ihtiyacım vardı zaten ondan aldım.
Benim gaz çıkarma potansiyelimde bi değişme olmazsa beni doğumdan yarım saat sonra çıkarırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?