bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben de bugun karsiya gectim, dogum yapan arkadaşıma gittim. Normal dogumun guzelligi, ayaktaydi, kahvalti yapiyordu. Epizyotemi yapmislar ama ufak bi minder ustune oturuyordu. Bebis de mışıl mışıl uyuyordu hepimize nasip etsin Allah.
Gecen hafta 3.500 olcmuslerdi, 3250 gr. dogmus. Sabah3te suyu gelmis. Hastaneye gitmisler hemen. Beklemisler sancisi gelmemis, 12de suni sanci baslamis. 4 cm acildiginda epidural olmus. 16.30da da dogurmus. Toplam 2 saat agri cekmis.

Çok yorma kendini ikiz taşıyorsun inşallah 10 ekimi görürsün ama görmek için bukadar çalışmaman gerek. Azıcık dikkat canım. Bak biz bile endişelendik. Kolay gelsin güle güle oturun mis evinizde.

cok sevindim tatlim benim.ne guzel mutluca bir bayram gecir minnakinla.
teşekkür ederim canım çok güzel bi bayram hediyesi oldu bana:)

Ya oglum erken dogdu zayifti hep kilo almasi icin ugrastim ama hala zayif.o yuzden takintim yoksa saglikli olmalari herseyden onemli.
herşey gönlüne göre olsun o zaman canım

gözün aydın kuzu darısı bizim minnağın başına inşallah
âmin inşallah canım sizlerden de güzel haberler bekliyoruz ...
Cevabına bayıldım kız idolümsün :)))
tesekkur ederim canım aman sanki ilk dogumumda geldi de ne oldu loğusa loğusa ağlattı beni.1 hafta olunca esim göndermişti beni perişan edince

Çok sevindim. Hep güzel haberler alırsın inşallah bundan sonra
Âmin inşallah canım.Hepimiz güzel haberler alalım...

Gelmezse gelmesin. Ona güvenip doğurmuyosun ya. Kendilerini nerede görüyorlarsa.ben olmazsam perişan olur diye düşünüyo heralde
aynen canım valla ilk doğumda geldi gelince daha çok perişan oldum.

Bugun ev temizligi ile ugrastik cok yorumdum belim agriyor yarin cam silinecek perdeler yikanacak yine yerleri paspaslarim is cookkk su an kasiliyor kizlar hic bukadar yorulmamistim esimle birlikte yaptik yinede yoruldum
eminim evin mis olmuştur canım ama baya yorulmuşsundur biz bi bebisle yoruluyoruz.Darısı bize bende bayramdan sonra yapacağım.

Gözün aydın canımmm inşallah böyle de devam edecek alıcaksın kuzunu kucağına
amin inşallah kuzum hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım bebisleri haziran ayından beri ilk kez dr den mutlu şekilde ayrıldım esim diyor uçtun havalara ayakların yere bassın dr bile güldü

Bak pijamaya bende harcadım 3 tane aldım takım yazlık gibi kısa kollu sabahlık uzun kollu birde bayram sonu uzun kollu alcam 1 yada 2 tane. Ama zaten pijama ihtiyacım vardı aradan çıktı giyerim tiril tiril

Kiz hastanede 1 gece kalinmiyor mu? Napcaginiz o kadar pijamayi geceligi?

Bugun ev temizligi ile ugrastik cok yorumdum belim agriyor yarin cam silinecek perdeler yikanacak yine yerleri paspaslarim is cookkk su an kasiliyor kizlar hic bukadar yorulmamistim esimle birlikte yaptik yinede yoruldum

Ben de dun aksam misafirler gelcek diye cok temizlik yaptim baya yordum kendimi gece yorgunluktan uyuyamadim saga sola donemedim o derece anca kendime geliyorum valla temizlik miyadim dolmus daha agir is kaldiramiyorum demekki

Ben de dun aksam misafirler gelcek diye cok temizlik yaptim baya yordum kendimi gece yorgunluktan uyuyamadim saga sola donemedim o derece anca kendime geliyorum valla temizlik miyadim dolmus daha agir is kaldiramiyorum demekki

Valla ben bugun 2 km yurudum, azicik avmde ayakta kaldim diye 1 saattir yatiyorum, belim hala agriyor... kizi da durttum, zorla oynattim. Sonra hickirmaya basladi, anladim ben de hickiriklari :))

Kocisim de taze borulce ayikladi. Aksam zeytinyagli pisircek. Ama midem yuzunden sarimsaksiz ve sogansiz yicez. Yaninda da salata ohh diyet takilicaz

Aynen cnm.gelene kadar sabır Sadece.inşallah herşey güzel olacak.hormonlrmz tavan resmen.herseydn nem kapar olduk

Bana öyle bişey diyecek o içses varya ben onu ne yaparım o kendine baksın o da kimmiş en değerli biziz biz anneyiz eşiz hem güzel hem değerli hem de özeliz mucizeyi içimizde taşıyoruz kanımızla Can'ımızla besliyoruz bitaneyiz biz bitaneee

Benim iç sesi sana göndereyim de eşşek sudan gelene kadar döv bacım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…