- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.081
Valla ben bugun 2 km yurudum, azicik avmde ayakta kaldim diye 1 saattir yatiyorum, belim hala agriyor... kizi da durttum, zorla oynattim. Sonra hickirmaya basladi, anladim ben de hickiriklari :))
Kocisim de taze borulce ayikladi. Aksam zeytinyagli pisircek. Ama midem yuzunden sarimsaksiz ve sogansiz yicez. Yaninda da salata ohh diyet takilicaz
haklisin hayatim suan kasilmalarim siklasti napicam bilemedim tas gibi gobusum ikiside popoyu dikelti canim aciyorÇok yorma kendini ikiz taşıyorsun inşallah 10 ekimi görürsün ama görmek için bukadar çalışmaman gerek. Azıcık dikkat canım. Bak biz bile endişelendik. Kolay gelsin güle güle oturun mis evinizde.
Gitmişken Kaynanayı alIkra meyra nın camlara bi el atın:)) zatrn tatilin tatil değil bari işe yarasın [/QUOTE
Valla iyi fikir dur ben onu yarın sabah namazına müteakip mevhibeciğime bırakayımkkkkııızzz Ikra meyra çayı koy biz geliyoruz
Kız ben uzun hava bile çekerim o derece iddialıyım yanibu konuda benim de kendime guvenim tam
Oooyyy yavrum kurban olsunlar kuzuya ya valla bu ciğer geliştiricilerin piriKızlar bana ilaç başladılar adı ursofalk belki duymuşsunuzdur. İlaç kullancam düşerse taburcu olcam inşallah değerlerim gittikçe yükselmiş bu yüzden ilaca başladılar. Bu arada daha önce ciğer geliştirici iğne olan var mı dün bebeğim iğneden sonra çok debelendi hıçkırdı. Bugün iğneden sonra öyle tepkiler vermedi her zamanki gibi hareketleri acaba iğne fayda etmedi mi
Saol canım inşallah iyi oluruzOooyyy yavrum kurban olsunlar kuzuya ya valla bu ciğer geliştiricilerin pirigonulll datlım.. İnşallah herşey yolunda gider bitanem dualarımız seninle..
Canim polor sahanlığı ne kadara aldın ?Kizlar yeni cicilerim whatsuptan attim demin ama giremeyenler icin
Valla benim herif kendi dedi sen gelme diye zaten goturmek istememesinin nedeni de annesinin benim moralimi bozacagi ve benim onlar yuzunden bjnalip tekrar hastanelik olmam kotu olur cunku artik onlara sabrim kalmadi ipler tamamen kopmasin diye.Gecen bayram benim de istiraat etmem gerekti ama kimse sallamadi tam 9 gun surat asti esim
Kızlar bana ilaç başladılar adı ursofalk belki duymuşsunuzdur. İlaç kullancam düşerse taburcu olcam inşallah değerlerim gittikçe yükselmiş bu yüzden ilaca başladılar. Bu arada daha önce ciğer geliştirici iğne olan var mı dün bebeğim iğneden sonra çok debelendi hıçkırdı. Bugün iğneden sonra öyle tepkiler vermedi her zamanki gibi hareketleri acaba iğne fayda etmedi migonulll
Güzeller iki gündür yoktum yokluğum hiç hissedilmemiş ama olsun evlilik yıldönümümüz düşelim otel ayarlamış oğlanı anneanneye bırakıp kaçtık.. Nasıl değişik güzel oldu hazır ikinci karnındayken baş başa balayı otellerinden birine gittik hiç çocuk yoktu.. Ordan sonra da alışverişe vurduk ve çok şükür minnoşumun a dan z ye tüm ihtiyaçlarını bir çırpıda aldık hiç eksik kalmadı şimdi eve döndük uyumuşum yorgunluktan bir ara size foto atarım inşaallah.. Enerji topladım bol bol..
Lanet olsun bitmedi su sari renk akinti sizde de oluyo mu kizlar
Kızlar eşime dünden beri tavırlıyım noldu diye sorup duruyo cevap vermiyorum daha doğrusu veriyorum da çok güzel bi cevap içimdenşimdi burda söylenecek gibi diil.. Yüzümde hep bi yemiş yemiş de doymamış ifadem var demin tuvalete gittiğimde bi baktım ifade donmuş suratımda aynaya kendi kendime bakarken bile aynı ifade aslında bu yaptığım da doğru diil biliyorum da eşime çık kızgınım ya bizim bu ayın 18inde evlilik yıldönümümüz yani insan bi düşünür bu tatil başbaşa.....  offf ben bile yoruldum ya kendi söylediklerimden
Amin canım inşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun cnm.inşallah şifa olsun ilacın.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebisini kucağına almayı nasip etsn İnşallah
Sen SAT ini birkac gun gec soylesen de birkac gun gec alsan kim bilecek ki :)) raporda da 32.hafta yaziyordu arkadasimin raporunda, yani 32+0 gormedim... Doktorla sana kalmis bence durum...Okulun açıldığı hafta perşembe günü başlıyor izin. 34 e kadar çalışabilir raporu alıcam 23 ünde. Geç alma hakkı yani tarihlerde oynama olmuyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?