bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ohh saglikli beslenmeceler diosun biz de en hamurisinden manti yedik ayiptir solemesi ben hala kendime gelemedim valla ama birazdan disari cikcaz esimle onla oglusa biseler alcaz bakalim donunce yine ay ay oy oy diye yatarim

Çok yorma kendini ikiz taşıyorsun inşallah 10 ekimi görürsün ama görmek için bukadar çalışmaman gerek. Azıcık dikkat canım. Bak biz bile endişelendik. Kolay gelsin güle güle oturun mis evinizde.
haklisin hayatim suan kasilmalarim siklasti napicam bilemedim tas gibi gobusum ikiside popoyu dikelti canim aciyor galiba abarttim bugun .. magnezyum ictim gecer insallah

Kızlar bana ilaç başladılar adı ursofalk belki duymuşsunuzdur. İlaç kullancam düşerse taburcu olcam inşallah değerlerim gittikçe yükselmiş bu yüzden ilaca başladılar. Bu arada daha önce ciğer geliştirici iğne olan var mı dün bebeğim iğneden sonra çok debelendi hıçkırdı. Bugün iğneden sonra öyle tepkiler vermedi her zamanki gibi hareketleri acaba iğne fayda etmedi mi gonulll

Son düzenleme:
Oooyyy yavrum kurban olsunlar kuzuya ya valla bu ciğer geliştiricilerin piri gonulll datlım.. İnşallah herşey yolunda gider bitanem dualarımız seninle..

Kızlar eşime dünden beri tavırlıyım noldu diye sorup duruyo cevap vermiyorum daha doğrusu veriyorum da çok güzel bi cevap içimden şimdi burda söylenecek gibi diil.. Yüzümde hep bi yemiş yemiş de doymamış ifadem var demin tuvalete gittiğimde bi baktım ifade donmuş suratımda aynaya kendi kendime bakarken bile aynı ifade aslında bu yaptığım da doğru diil biliyorum da eşime çık kızgınım ya bizim bu ayın 18inde evlilik yıldönümümüz yani insan bi düşünür bu tatil başbaşa.....  offf ben bile yoruldum ya kendi söylediklerimden

Güzeller iki gündür yoktum yokluğum hiç hissedilmemiş ama olsun evlilik yıldönümümüz düşelim otel ayarlamış oğlanı anneanneye bırakıp kaçtık.. Nasıl değişik güzel oldu hazır ikinci karnındayken baş başa balayı otellerinden birine gittik hiç çocuk yoktu.. Ordan sonra da alışverişe vurduk ve çok şükür minnoşumun a dan z ye tüm ihtiyaçlarını bir çırpıda aldık hiç eksik kalmadı şimdi eve döndük uyumuşum yorgunluktan bir ara size foto atarım inşaallah.. Enerji topladım bol bol..

Gecen bayram benim de istiraat etmem gerekti ama kimse sallamadi tam 9 gun surat asti esim
Valla benim herif kendi dedi sen gelme diye zaten goturmek istememesinin nedeni de annesinin benim moralimi bozacagi ve benim onlar yuzunden bjnalip tekrar hastanelik olmam kotu olur cunku artik onlara sabrim kalmadi ipler tamamen kopmasin diye.

Çok geçmiş olsun cnm.inşallah şifa olsun ilacın.Rabbim sağlıklı sıhhatli bebisini kucağına almayı nasip etsn İnşallah

Ohh ne güzel olmuş ya tatil gibisi var mı WhatsApp ve face grupları açıldığı için eksikler var o yüzden kayıplar arada kaynıyor

Lanet olsun bitmedi su sari renk akinti sizde de oluyo mu kizlar

Cnm benm aylardr oluodu.idrar yolları için antibiyotik içmeye basladgmdn beri bitti diyeblrm.gelen akintinin rengide artık çok açık.beyaz gibi.önceden baya sarı gibiydi.inşallah idrar yollarm temizlenmstr Die ümit ediyrm.bayramdn sonraki tahlil temiz çıkar inşallah.

Senin idrar tahlilin temiz mi.

Ahh cnm kıyamam sana.hormonlar işte dedik ya.bende dediğin gibi kendimi çok kaptriyrm.adamın haberi de yok.Dün gece yanıma yatio nooldu yine neye kızdın dio.Ben ama öyle bi hale geliyrm ki neye trip attığımı da unutuyrm nerden başlasam diyip fi tarihine mi gitsem diyrmcvp da veremiyrm.En güzeli tribe dvm diyrm
İnşallah sana bi süpriz gelir cnmcm

Kızlar bişey sorcam size.
Bebek bakım ürünlerinde sebamed almayı düşünüodm ama farmasi nin benek bakim.ürünlerini al diyenler çıktı.Bugün baktım fiyatı da çok uygun set halinde.
Acaba söylediği kadar iyi mdr.aranızda kullanan ya da duyan var mi

Okulun açıldığı hafta perşembe günü başlıyor izin. 34 e kadar çalışabilir raporu alıcam 23 ünde. Geç alma hakkı yani tarihlerde oynama olmuyo sanırım
Sen SAT ini birkac gun gec soylesen de birkac gun gec alsan kim bilecek ki :)) raporda da 32.hafta yaziyordu arkadasimin raporunda, yani 32+0 gormedim... Doktorla sana kalmis bence durum...

Kızlar bugün giremedim sabahtan çıktık koltuk beğendik sonra Bebişe birsürü kıyafet aldık yeter bence baya aldık.e Bebek te çok pahalıydı ordan 1,2 parça aldım diğerleri lcw da beğenip aldım..ben ve eşimde birkaç birşey aldık 800 lira verip çıktık baya masraflı oldu bugün ama değdi hepiniz iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…