bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bugun ev temizligi ile ugrastik cok yorumdum belim agriyor yarin cam silinecek perdeler yikanacak yine yerleri paspaslarim is cookkk su an kasiliyor kizlar hic bukadar yorulmamistim esimle birlikte yaptik yinede yoruldum

Bugun ev temizligi ile ugrastik cok yorumdum beli agriyor yarin cam silinecek perde yikanacak yine yerleri paspaslarim is cookkk su an kasiliyor kizlar hic bukadar yorulmamistim esimle birlikte yaptik yinede yoruldum

Canım ya hiç bulaşmasan şu halinle aslında. Senin bizden daha ağır yükün için rahat etmez belki ama kendini ne kadar dinlendirirsen o kadar iyi

Gözün aydın canımmm inşallah böyle de devam edecek alıcaksın kuzunu kucağına

Bugun ev temizligi ile ugrastik cok yorumdum belim agriyor yarin cam silinecek perdeler yikanacak yine yerleri paspaslarim is cookkk su an kasiliyor kizlar hic bukadar yorulmamistim esimle birlikte yaptik yinede yoruldum
Sen iyi bile yapmissin canim zor olmustur senin icin.yat dinlen.ben cok zor yapiyorum hatta yapamiyorum.

Oglumda atilmadim canim o kuvozde kaldi 8 gun.kizimda atildim cok sukur kucagima hemn almistim.suan icinde henuz atilmadim celeston bayram sonra kontrol var belki atar o zmn dr.

Kızında son zamanda mı yapıldı canım tedbir amaçlı mı. Aklımı meşgul ediyor dünden beri napsam bilemedim

Kızlar Ekim annelerinde biri 35+ da doğuruyor şuan:))) hastanedeyim yazmış. Sabah 4 cm imiş açılma nişanı gelmiş. Ay bir iki hafta sonra bizim öyle olmaz demi

Gidem bi bakim yavaş yavaş ekimde dökülmeye başlıcaz gibi zaten aceleci Kasım bebeleri

Ben en son hastane maceramda kapşonu çekmiştim kafama öyle turlamıştım bakalım neler bekliyor beni totomun derdine düşüp pasaklı pasaklı dolanırım ortalarda gibi geliyor bana
Yok kız okadar bırakma kendini. Zaten doğumdan sonra eller yüzler şişecek zombi gibi:))) yani ben öyle olmuştum:/ birde bırakırsam kendimi olmaz refakatçi kalacak eşime yazık saçımı başımı düzeltirim altı bezli üstü süslü bişey olurum yüzüme bak yeter dirim.

Cama falan çıkma o halinle silcem kimse yokmu canım 1 günlük temizlikçi çağırsaydın keşke. Allah kolaylık versin

Kızlar Ekim annelerinde biri 35+ da doğuruyor şuan:))) hastanedeyim yazmış. Sabah 4 cm imiş açılma nişanı gelmiş. Ay bir iki hafta sonra bizim öyle olmaz demi

Ayy geçen gün dediğin kızmış. Doktoru bugün yarın gelir demiş öyle yazdıydı geliyor demek ki

neyse ben taç maç alayım da duruma göre el atarım

Canım ya hiç bulaşmasan şu halinle aslında. Senin bizden daha ağır yükün için rahat etmez belki ama kendini ne kadar dinlendirirsen o kadar iyi

Sen iyi bile yapmissin canim zor olmustur senin icin.yat dinlen.ben cok zor yapiyorum hatta yapamiyorum.

Evet cok zor kis temizliginide ortadan cikaralim dedik kople birr temizlik yapildi dolabi bosaltip temizledim daha yeni uzandim kizlar popoyu diktiler sabah kahvalti ile durdum az onca bir halley bir bardak sut ictim kollarimi zor kaldiriyorum kendi isimi ben yaparsam icime siniyor oohh mis oldu ev piril piril

Benim 2 cocugumda erken dogdu dogal olarak zayiftilar.saglikli olsun onemli olan o.
Kizim 34 de 2650
Oglum 36 da 2950 idi.
Yinede oyle kilolu degiller.zaten kilolu bir cocuk istemem.zayif olsun saglikli olsun.
Cnm sen 34te 2650 çok iyi doğurmuşsun.bnm arkds ve bi tanıdık 40.haftada 2650 dogirms lar çok sasrms tm duyunca

Ya siz deli misiniz bu halde bayram temizligine mi kalkisilir. Gercekten cok ama cok şaşırıyorum ve de üzülüyorum. Yapmayin kendinize bunu

Cama falan çıkma o halinle silcem kimse yokmu canım 1 günlük temizlikçi çağırsaydın keşke. Allah kolaylık versin
yok cami ben silmem zaten kendimi zor tasiyorum :)) perdeleri sabahtan makinaya atarim cami kardesim silecek mutfak dolabini indirecegiz kis temizligide ortadan kaldiralim dedik elimiz degmisken 10 ekimde ikizler gelebilir tatlim 30 -35 gun kaldi gibi doguma biterilim dedik ama bende bittim evde piril piril oldu temiz ev gibisi yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…