bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
1 aydir bakilmadi canim gittigimde artik

Biz de gunlere bolduk, boylece azar azar odeyip psikolojikman rahat oluyoruzz

Canım dikkat ediyorum resmen aynı tavırlarımız hislerimiz ya şu an benim anlatamadıklarımı da anlatmışsın yeminle:)) bazen artık diyorum offf aynı şeyler anlatmaya üşeniyorum.. Demin patladım ama konuştum doğru haklısın cevabını aldım noldu rahatladım mı yooo

Sağlıkla gelsin kullansın canım ebebek mağaza pahalı ben bi ara %70 indirim varken internetten almıştım ebebekten o zaman uyguna geliyor çok mutlu olmuştum etikette pahalı görüp az para verdiğime

Sağlıkla gelsin kullansın canım ebebek mağaza pahalı ben bi ara %70 indirim varken internetten almıştım ebebekten o zaman uyguna geliyor çok mutlu olmuştum etikette pahalı görüp az para verdiğime
Sağol canım inşallah.bende etiketleri görünce şok oldum eşim al al dedi ama bir tuluma 50 vermek mantıklı gelmedi.sen iyi denk gelmişsin ..ben tanışma paketi de alamadım forum İstanbul'a uğrayamadım fırsatları hep kaçırırım zaten

Cnmcm dediğin gibi bizim davranışlar Aynı Die mi adamlrn da davranışları Aynı yaa Bizimkide hep haklısın doğru soyluosn der ben söyleyim ben böyleyim.ama dediğin gibi rahatlar mym.Hayır.çünkü artık biliyrmki yine Aynı şeyleri yapcak yine ben kızcam o da yine haklsn diick.ama yapacgndn da geri kalmiick

Forum da devammış hâlâ. Aynen canım ya bana da arkadaş haber vermişti indirimi stoklar çabuk tükeniyor ama battaniyelerini falan çok uyguna almıştım sonra da alıştım hergün takip ediyorum alışkanlık yaptı

yaren92 çok güzel olmuş keçe yıldızların park yatağı mı süsleyeceksin bunlarla

Teşekkürler canım park yatağın dönenceli aldık almasaydık onları takacaktım ama beşiği kocayağımız duvarı süsleyeceğim. Birde yıldızları çoğaltıp magnet yapacağım mevlüt için inşallah

Aslında ürünleri çok güzel pamuk gibi yumuşacık ama ben kaçırdım işte park yatağı ana kucağı alıcam birde Bebek tulumu tabi bulursam E bebekte 90 civarıydı.haberdar edelim canım birbirimizi iyi olur valla

Benimde keçeden çok magnet yapmışlığım var sıkıldıkça dolaba yapıştırıyorum 50 civarı vardır bazıları dikişli şekilde.eminim çok güzel olur odası bebeşin süsleyince at fikir olsun Canım bizede

Ben o zaman yazmıştım canım yine denk gelirsem yazarım. Bazen çok uygun oluyor tanışma paketi için foruma gitmiştim 5li hastane çıkışını 12liraya almıştım

İnşallah sonucun temiz çıkar da senin akıntı normaldr.1 aydan fazladr varsa akıntı Bence normaldr.benm bayadr var çünkü.tahlillerim de ciktgndn beri Hatta oncesndn var
Aynen coktandir var benim canim fitil mitil kar etmedi artik ne yapiyosan yap hocam yeter diycem

Atarım canım bende ilk kez yeni başladım şuan deneyerek yapıyorum kendimce ama çok hoşuma gitti yapması çerçeve gördüm keçeden onlarda da hevesim var

Yok canım yok böyle olmıcak sen izmirdeydin dimi geliyorum yanına ruh ikizim

Ben o zaman yazmıştım canım yine denk gelirsem yazarım. Bazen çok uygun oluyor tanışma paketi için foruma gitmiştim 5li hastane çıkışını 12liraya almıştım
Biliyorum atmıştın da ben o ara gidememiştim ki ancak fırsat oldu gerçi eksiğim de kalmadı gibi ilerde olursa belki alırım

Atarım canım bende ilk kez yeni başladım şuan deneyerek yapıyorum kendimce ama çok hoşuma gitti yapması çerçeve gördüm keçeden onlarda da hevesim var
Valla sen baya iyi yapmışsın dikişleri belli olmuyor benim ilk yaptığım yamuk yumuk olmuştu hatta ben istagrama koyup satış yapmayı bile düşünmüştüm 2000 küsür takipçi var ama ne icraat var ne satış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…