- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.101
1 aydir bakilmadi canim gittigimde artikCnm benm aylardr oluodu.idrar yolları için antibiyotik içmeye basladgmdn beri bitti diyeblrm.gelen akintinin rengide artık çok açık.beyaz gibi.önceden baya sarı gibiydi.inşallah idrar yollarm temizlenmstr Die ümit ediyrm.bayramdn sonraki tahlil temiz çıkar inşallah.
Senin idrar tahlilin temiz mi.
Kızlar bugün giremedim sabahtan çıktık koltuk beğendik sonra Bebişe birsürü kıyafet aldık yeter bence baya aldık.e Bebek te çok pahalıydı ordan 1,2 parça aldım diğerleri lcw da beğenip aldım..ben ve eşimde birkaç birşey aldık 800 lira verip çıktık baya masraflı oldu bugün ama değdi hepiniz iyisinizdir inşallah
Canım dikkat ediyorum resmen aynı tavırlarımız hislerimiz ya şu an benim anlatamadıklarımı da anlatmışsın yeminle:)) bazen artık diyorum offf aynı şeyler anlatmaya üşeniyorum.. Demin patladım ama konuştum doğru haklısın cevabını aldım noldu rahatladım mı yoooAhh cnm kıyamam sana.hormonlar işte dedik ya.bende dediğin gibi kendimi çok kaptriyrm.adamın haberi de yok.Dün gece yanıma yatio nooldu yine neye kızdın dio.Ben ama öyle bi hale geliyrm ki neye trip attığımı da unutuyrmnerden başlasam diyip fi tarihine mi gitsem diyrm cvp da veremiyrm.En güzeli tribe dvm diyrm
İnşallah sana bi süpriz gelir cnmcm
İyi fikirBiz de gunlere bolduk, boylece azar azar odeyip psikolojikman rahat oluyoruzz
Kızlar bugün giremedim sabahtan çıktık koltuk beğendik sonra Bebişe birsürü kıyafet aldık yeter bence baya aldık.e Bebek te çok pahalıydı ordan 1,2 parça aldım diğerleri lcw da beğenip aldım..ben ve eşimde birkaç birşey aldık 800 lira verip çıktık baya masraflı oldu bugün ama değdi hepiniz iyisinizdir inşallah
Geldim cnm bu ne sıcak ya kv dedik şimdi annemdeyiz burda rahatim yaa şort la oturuyorum orda böyle olamam ki yarin kv geçebilirizAdana çok sıcak gelsene :))) geldiniz mi datlım biz burdayız
Sağol canım inşallah.bende etiketleri görünce şok oldum eşim al al dedi ama bir tuluma 50 vermek mantıklı gelmedi.sen iyi denk gelmişsin ..ben tanışma paketi de alamadım forum İstanbul'a uğrayamadım fırsatları hep kaçırırım zatenSağlıkla gelsin kullansın canımebebek mağaza pahalı ben bi ara %70 indirim varken internetten almıştım ebebekten o zaman uyguna geliyor çok mutlu olmuştum etikette pahalı görüp az para verdiğime
Canım dikkat ediyorum resmen aynı tavırlarımız hislerimiz ya şu an benim anlatamadıklarımı da anlatmışsın yeminle:)) bazen artık diyorum offf aynı şeyler anlatmaya üşeniyorum.. Demin patladım ama konuştum doğru haklısın cevabını aldım noldu rahatladım mı yooo
Sağol canım inşallah.bende etiketleri görünce şok oldum eşim al al dedi ama bir tuluma 50 vermek mantıklı gelmedi.sen iyi denk gelmişsin ..ben tanışma paketi de alamadım forum İstanbul'a uğrayamadım fırsatları hep kaçırırım zaten
1 aydir bakilmadi canim gittigimde artik
yaren92 çok güzel olmuş keçe yıldızların park yatağı mı süsleyeceksin bunlarla
Aslında ürünleri çok güzel pamuk gibi yumuşacık ama ben kaçırdım işte park yatağı ana kucağı alıcam birde Bebek tulumu tabi bulursam E bebekte 90 civarıydı.haberdar edelim canım birbirimizi iyi olur vallaForum da devammış hâlâ. Aynen canım ya bana da arkadaş haber vermişti indirimi stoklar çabuk tükeniyor ama battaniyelerini falan çok uyguna almıştım sonra da alıştım hergün takip ediyorum alışkanlık yaptı
Benimde keçeden çok magnet yapmışlığım var sıkıldıkça dolaba yapıştırıyorum 50 civarı vardır bazıları dikişli şekilde.eminim çok güzel olur odası bebeşin süsleyince at fikir olsun Canım bizedeTeşekkürler canımpark yatağın dönenceli aldık almasaydık onları takacaktım ama beşiği kocayağımız duvarı süsleyeceğim. Birde yıldızları çoğaltıp magnet yapacağım mevlüt için inşallah
Aslında ürünleri çok güzel pamuk gibi yumuşacık ama ben kaçırdım işte park yatağı ana kucağı alıcam birde Bebek tulumu tabi bulursam E bebekte 90 civarıydı.haberdar edelim canım birbirimizi iyi olur valla
Aynen coktandir var benim canim fitil mitil kar etmedi artik ne yapiyosan yap hocam yeter diycemİnşallah sonucun temiz çıkar da senin akıntı normaldr.1 aydan fazladr varsa akıntı Bence normaldr.benm bayadr var çünkü.tahlillerim de ciktgndn beri Hatta oncesndn var
Benimde keçeden çok magnet yapmışlığım var sıkıldıkça dolaba yapıştırıyorum 50 civarı vardır bazıları dikişli şekilde.eminim çok güzel olur odası bebeşin süsleyince at fikir olsun Canım bizede
Yok canım yok böyle olmıcak sen izmirdeydin dimi geliyorum yanına ruh ikizimCnmcm dediğin gibi bizim davranışlar Aynı Die mi adamlrn da davranışları Aynı yaaBizimkide hep haklısın doğru soyluosn der ben söyleyim ben böyleyim.ama dediğin gibi rahatlar mym.Hayır.çünkü artık biliyrmki yine Aynı şeyleri yapcak yine ben kızcam o da yine haklsn diick.ama yapacgndn da geri kalmiick
Biliyorum atmıştın da ben o ara gidememiştim ki ancak fırsat oldu gerçi eksiğim de kalmadı gibi ilerde olursa belki alırımBen o zaman yazmıştım canım yine denk gelirsem yazarım. Bazen çok uygun oluyor tanışma paketi için foruma gitmiştim 5li hastane çıkışını 12liraya almıştım
Valla sen baya iyi yapmışsın dikişleri belli olmuyor benim ilk yaptığım yamuk yumuk olmuştu hatta ben istagrama koyup satış yapmayı bile düşünmüştüm 2000 küsür takipçi var ama ne icraat var ne satış:)Atarım canım bende ilk kez yeni başladım şuan deneyerek yapıyorum kendimceama çok hoşuma gitti yapması çerçeve gördüm keçeden onlarda da hevesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?