- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.121
Biliyorum atmıştın da ben o ara gidememiştim ki ancak fırsat oldu gerçi eksiğim de kalmadı gibi ilerde olursa belki alırım
Valla sen baya iyi yapmışsın dikişleri belli olmuyor benim ilk yaptığım yamuk yumuk olmuştu hatta ben istagrama koyup satış yapmayı bile düşünmüştüm 2000 küsür takipçi var ama ne icraat var ne satış:)
Canım akıl vermek gibi olmasın nacizane fikrim ..yapacak hiç birşey yok idare et biraz biliyorum zor ama tavır yapınca noluyor sanki sonuçta biri senin canın annenle baban diğeri onu doğuran anası sen Nasıl kıymetliysen onlar da kıymetli iyi tarafından bak ve tadını çıkarmaya bak eşine Güler güz göster arada birlikte takılınCanım dikkat ediyorum resmen aynı tavırlarımız hislerimiz ya şu an benim anlatamadıklarımı da anlatmışsın yeminle:)) bazen artık diyorum offf aynı şeyler anlatmaya üşeniyorum.. Demin patladım ama konuştum doğru haklısın cevabını aldım noldu rahatladım mı yooo
Hadi bakalımKıyafetler bizim de tamamlandı şuan sıra diğerlerinde
Aynen öyle birde artık o kadar çok bu işi yapan var ki hemde profesyönelce.bizimki biraz kendi çapımızda hobi işteİlk yaptığım aynen dediğin gibi oldu bulut yapmıştımbirde beyaz bulutu mavi iple dikmiştim ya biraz çevreye biraz da popülerliğe bakıyor satış işi
Rabbim şifa versin canım inşallah bebişin etkilenmez ve en hayırlı Zaman'ında gelir.Kızlar doktor geldi benim hastalığım gebelik kolestazıymış bu hastalığın riskini söyledi ilaçla değerlerim düşermiş ama yinede bebeği 37.haftada alırlarmış riske atmamak için bu hastalık diğer gebeliklerimdede tekrarlarmış beni nstye bağlamıycaklarmış çünkü iğne vurulduğum için bebeğin kalp atışları normalden daha düşük olurmuş artık yakın takip olcakmışım galiba riskli gebelik bölümünde
Aynen öyle birde artık o kadar çok bu işi yapan var ki hemde profesyönelce.bizimki biraz kendi çapımızda hobi işte
Kızlar doktor geldi benim hastalığım gebelik kolestazıymış bu hastalığın riskini söyledi ilaçla değerlerim düşermiş ama yinede bebeği 37.haftada alırlarmış riske atmamak için bu hastalık diğer gebeliklerimdede tekrarlarmış beni nstye bağlamıycaklarmış çünkü iğne vurulduğum için bebeğin kalp atışları normalden daha düşük olurmuş artık yakın takip olcakmışım galiba riskli gebelik bölümünde
Sancilarim 70 leri gosteriyordu o zmn yapildi.ultrasonda herseyim normal benim ama nst ye girdigimde sancim cikinca igne atildi.kasilmalarim benim surekli vardi.nstye 31 veya 32 ye girmistim.Kızında son zamanda mı yapıldı canım tedbir amaçlı mı. Aklımı meşgul ediyor dünden beri napsam bilemedim
Benimkiler dursa iyi olcak herhalde kilolari.oglum bile 36 da 3 kilo dogdu sayilir.Cnm sen 34te 2650 çok iyi doğurmuşsun.bnm arkds ve bi tanıdık 40.haftada 2650 dogirms lar çok sasrms tm duyunca
Güzeller iki gündür yoktum yokluğum hiç hissedilmemiş ama olsun evlilik yıldönümümüz düşelim otel ayarlamış oğlanı anneanneye bırakıp kaçtık.. Nasıl değişik güzel oldu hazır ikinci karnındayken baş başa balayı otellerinden birine gittik hiç çocuk yoktu.. Ordan sonra da alışverişe vurduk ve çok şükür minnoşumun a dan z ye tüm ihtiyaçlarını bir çırpıda aldık hiç eksik kalmadı şimdi eve döndük uyumuşum yorgunluktan bir ara size foto atarım inşaallah.. Enerji topladım bol bol..
Bende bugun disariya ciktim cok fenayim canim.yuruyemiyorum resmen.Valla ben bugun 2 km yurudum, azicik avmde ayakta kaldim diye 1 saattir yatiyorum, belim hala agriyor... kizi da durttum, zorla oynattim. Sonra hickirmaya basladi, anladim ben de hickiriklari :))
Kocisim de taze borulce ayikladi. Aksam zeytinyagli pisircek. Ama midem yuzunden sarimsaksiz ve sogansiz yicez. Yaninda da salata ohh diyet takilicaz
Kızlar doktor geldi benim hastalığım gebelik kolestazıymış bu hastalığın riskini söyledi ilaçla değerlerim düşermiş ama yinede bebeği 37.haftada alırlarmış riske atmamak için bu hastalık diğer gebeliklerimdede tekrarlarmış beni nstye bağlamıycaklarmış çünkü iğne vurulduğum için bebeğin kalp atışları normalden daha düşük olurmuş artık yakın takip olcakmışım galiba riskli gebelik bölümünde
Oglumda sancilarim basladiginda igne atildim ama fayda etmemisti.kizimda dogumdan 2 -3 hafta once atildim ama kizimda oyle bi degisiklik oldugunu farketmedim yada suan hatirlamiyorum.sadece bana cok carpinti hapti o igne onu unutamadim hic.birde hap kullaniyordum prepar o da cok carpinti yapiyordu resmen icmek istemiyordum o derece kotu yapiyordu beni.Kızlar bana ilaç başladılar adı ursofalk belki duymuşsunuzdur. İlaç kullancam düşerse taburcu olcam inşallah değerlerim gittikçe yükselmiş bu yüzden ilaca başladılar. Bu arada daha önce ciğer geliştirici iğne olan var mı dün bebeğim iğneden sonra çok debelendi hıçkırdı. Bugün iğneden sonra öyle tepkiler vermedi her zamanki gibi hareketleri acaba iğne fayda etmedi migonulll
Çok güzel Canım hayırlı olsun nerden aldın ben uyguna bulamadım E bebekteOglusumunn yeni cicileri
Okadar kolay olsaydıBenim gaz çıkarma potansiyelimde bi değişme olmazsa beni doğumdan yarım saat sonra çıkarırlar
Nice uzun senelere canim.dogum oncesi iyi olmus senin icin.Güzeller iki gündür yoktum yokluğum hiç hissedilmemiş ama olsun evlilik yıldönümümüz düşelim otel ayarlamış oğlanı anneanneye bırakıp kaçtık.. Nasıl değişik güzel oldu hazır ikinci karnındayken baş başa balayı otellerinden birine gittik hiç çocuk yoktu.. Ordan sonra da alışverişe vurduk ve çok şükür minnoşumun a dan z ye tüm ihtiyaçlarını bir çırpıda aldık hiç eksik kalmadı şimdi eve döndük uyumuşum yorgunluktan bir ara size foto atarım inşaallah.. Enerji topladım bol bol..
Çarpıntı filan yapmadı bende kalçamdan vurdular kalçamı yaktı sadece ama inşallah işe yaramıştırOglumda sancilarim basladiginda igne atildim ama fayda etmemisti.kizimda dogumdan 2 -3 hafta once atildim ama kizimda oyle bi degisiklik oldugunu farketmedim yada suan hatirlamiyorum.sadece bana cok carpinti hapti o igne onu unutamadim hic.birde hap kullaniyordum prepar o da cok carpinti yapiyordu resmen icmek istemiyordum o derece kotu yapiyordu beni.
Igne faydasini gosterir canim kortizon zaten o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?