bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

İlk yaptığım aynen dediğin gibi oldu bulut yapmıştım birde beyaz bulutu mavi iple dikmiştim ya biraz çevreye biraz da popülerliğe bakıyor satış işi

Canım akıl vermek gibi olmasın nacizane fikrim ..yapacak hiç birşey yok idare et biraz biliyorum zor ama tavır yapınca noluyor sanki sonuçta biri senin canın annenle baban diğeri onu doğuran anası sen Nasıl kıymetliysen onlar da kıymetli iyi tarafından bak ve tadını çıkarmaya bak eşine Güler güz göster arada birlikte takılın

Kızlar doktor geldi benim hastalığım gebelik kolestazıymış bu hastalığın riskini söyledi ilaçla değerlerim düşermiş ama yinede bebeği 37.haftada alırlarmış riske atmamak için bu hastalık diğer gebeliklerimdede tekrarlarmış beni nstye bağlamıycaklarmış çünkü iğne vurulduğum için bebeğin kalp atışları normalden daha düşük olurmuş artık yakın takip olcakmışım galiba riskli gebelik bölümünde

İlk yaptığım aynen dediğin gibi oldu bulut yapmıştım birde beyaz bulutu mavi iple dikmiştim ya biraz çevreye biraz da popülerliğe bakıyor satış işi
Aynen öyle birde artık o kadar çok bu işi yapan var ki hemde profesyönelce.bizimki biraz kendi çapımızda hobi işte

Rabbim şifa versin canım inşallah bebişin etkilenmez ve en hayırlı Zaman'ında gelir.

Geçmiş olsun canım iğne de olduğun için 37. Hafta da olsa da doğum bebeğin tamamlamış olur gelişimi.

Kızında son zamanda mı yapıldı canım tedbir amaçlı mı. Aklımı meşgul ediyor dünden beri napsam bilemedim
Sancilarim 70 leri gosteriyordu o zmn yapildi.ultrasonda herseyim normal benim ama nst ye girdigimde sancim cikinca igne atildi.kasilmalarim benim surekli vardi.nstye 31 veya 32 ye girmistim.

Cnm sen 34te 2650 çok iyi doğurmuşsun.bnm arkds ve bi tanıdık 40.haftada 2650 dogirms lar çok sasrms tm duyunca
Benimkiler dursa iyi olcak herhalde kilolari.oglum bile 36 da 3 kilo dogdu sayilir.
Hatta sezeryana girmeden once kizimin kilo 2200 lu o aralar birsey dedi kilosuna nurettin bey kuvoze gircek diye cok korkmustum.ultrasonda ille bi fark olabiliyor.

Ohh supermiss valla canim iyi gelmistir sanaa donuste fotolari bekliyoruz meraklaa

Bende bugun disariya ciktim cok fenayim canim.yuruyemiyorum resmen.
Taze borulceyi herkes bilmez egedenmiydin sen.suyunada tarhana corbasi yap muhakkak bilirmisin.

Canim cook gecmis olsun kenxine de bebise de cok dikkat et olumsuz hicbise olmucak Allahin izniyle

Oglumda sancilarim basladiginda igne atildim ama fayda etmemisti.kizimda dogumdan 2 -3 hafta once atildim ama kizimda oyle bi degisiklik oldugunu farketmedim yada suan hatirlamiyorum.sadece bana cok carpinti hapti o igne onu unutamadim hic.birde hap kullaniyordum prepar o da cok carpinti yapiyordu resmen icmek istemiyordum o derece kotu yapiyordu beni.
Igne faydasini gosterir canim kortizon zaten o.

Nice uzun senelere canim.dogum oncesi iyi olmus senin icin.

Çarpıntı filan yapmadı bende kalçamdan vurdular kalçamı yaktı sadece ama inşallah işe yaramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…