bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doktorunun yakin takibinde olduktan sonra korkma canim.ins 37 ye kadar sorunsuz bir sekilde durur bebisin.zaten 37 de ins hemn kucagina alirsin cunku celestonda atildin.rahat ol canim artik.

Bende bugun disariya ciktim cok fenayim canim.yuruyemiyorum resmen.
Taze borulceyi herkes bilmez egedenmiydin sen.suyunada tarhana corbasi yap muhakkak bilirmisin.

Kocam izmirli, pazardan aldi, tazesinden anliyor. Ayikladi, pisirdi. Bak suyunu degerlendirmeyi bilmiyoduk. Pazardan gercek ayse kadin da buldu, bu hafta onu da pisirir :)

Geçmiş olsun canım umarım herşey normale döner o ilaçla.

Kocam izmirli, pazardan aldi, tazesinden anliyor. Ayikladi, pisirdi. Bak suyunu degerlendirmeyi bilmiyoduk. Pazardan gercek ayse kadin da buldu, bu hafta onu da pisirir :)
Esin mutfaktan anliyor o zmn ne guzel.ben corba yapmadigim zaman buzluga atarim suyunu kisin cikartip corba yaparim.denemeni tavsiye ederim.kara borulce lezzetli olur onu alin.

Evlilik yıl dönümü mü? Aman unutmuş gibi yap bakalım ne yapacak. Umarım güzel bi sürprizi vardır o evden uzakta.

Hıckırıkları nasıl anlıyorsunuz

Süper olmuş bu canım. Eşinin kıymetini bil:))) aldıklarınızıda güle güle giysin bebiş:))

because of you ve sen gaz çıkaramazsınız lavman yaparlarsa çok gülerim size bak bu kadar emin olmayın bu gaz okadar kolay çıkmıyor

Ahaha benim hastanede sezeryanda olsa normalde olsa 1 gece kaliniomus dedigin gibi gaz cikmazsa lavman yapip yolluolarmis bakalim kader benim icin aglarini nasil orecek

Geçmiş olsun canım. Riskli grupta daha iyi gözetim altında olursun üzülme inşallah 37 haftayı görürsün zaten ozaman doğsa bişey olmaz. Sağlıkla kavuş bebişine inşallah canım.

Esin mutfaktan anliyor o zmn ne guzel.ben corba yapmadigim zaman buzluga atarim suyunu kisin cikartip corba yaparim.denemeni tavsiye ederim.kara borulce lezzetli olur onu alin.

Istanbulda taze yesilini buldugumuza sukrediyoruz.. gebelikten once de kuru borulce salatasini cok yapardk ama ben taze sogan da yiyemedigim icin hasret kaldik valla...

Cok cok gecmis olsun canim. Saglicakla alirsin kucagina insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…