- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.141
bu konuda benim de kendime guvenim tam
Doktorunun yakin takibinde olduktan sonra korkma canim.ins 37 ye kadar sorunsuz bir sekilde durur bebisin.zaten 37 de ins hemn kucagina alirsin cunku celestonda atildin.rahat ol canim artik.Kızlar doktor geldi benim hastalığım gebelik kolestazıymış bu hastalığın riskini söyledi ilaçla değerlerim düşermiş ama yinede bebeği 37.haftada alırlarmış riske atmamak için bu hastalık diğer gebeliklerimdede tekrarlarmış beni nstye bağlamıycaklarmış çünkü iğne vurulduğum için bebeğin kalp atışları normalden daha düşük olurmuş artık yakın takip olcakmışım galiba riskli gebelik bölümünde
Hehe kesin öyle olur:)) sen bi pırt de yeter canım:))))Kız ben uzun hava bile çekerim o derece iddialıyım yaniha ama hastane halkı nolur onu bilemem
Evet kalcadan atiliyor ama herkese yan etkisi farkli olabilir.sen merak etme faydasini coktan gostermistir.Çarpıntı filan yapmadı bende kalçamdan vurdular kalçamı yaktı sadece ama inşallah işe yaramıştır
Bende bugun disariya ciktim cok fenayim canim.yuruyemiyorum resmen.
Taze borulceyi herkes bilmez egedenmiydin sen.suyunada tarhana corbasi yap muhakkak bilirmisin.
Kızlar bana ilaç başladılar adı ursofalk belki duymuşsunuzdur. İlaç kullancam düşerse taburcu olcam inşallah değerlerim gittikçe yükselmiş bu yüzden ilaca başladılar. Bu arada daha önce ciğer geliştirici iğne olan var mı dün bebeğim iğneden sonra çok debelendi hıçkırdı. Bugün iğneden sonra öyle tepkiler vermedi her zamanki gibi hareketleri acaba iğne fayda etmedi migonulll
Esin mutfaktan anliyor o zmn ne guzel.ben corba yapmadigim zaman buzluga atarim suyunu kisin cikartip corba yaparim.denemeni tavsiye ederim.kara borulce lezzetli olur onu alin.Kocam izmirli, pazardan aldi, tazesinden anliyor. Ayikladi, pisirdi. Bak suyunu degerlendirmeyi bilmiyoduk. Pazardan gercek ayse kadin da buldu, bu hafta onu da pisirir :)
Evlilik yıl dönümü mü? Aman unutmuş gibi yap bakalım ne yapacak. Umarım güzel bi sürprizi vardır o evden uzakta.Kızlar eşime dünden beri tavırlıyım noldu diye sorup duruyo cevap vermiyorum daha doğrusu veriyorum da çok güzel bi cevap içimdenşimdi burda söylenecek gibi diil.. Yüzümde hep bi yemiş yemiş de doymamış ifadem var demin tuvalete gittiğimde bi baktım ifade donmuş suratımda aynaya kendi kendime bakarken bile aynı ifade aslında bu yaptığım da doğru diil biliyorum da eşime çık kızgınım ya bizim bu ayın 18inde evlilik yıldönümümüz yani insan bi düşünür bu tatil başbaşa.....  offf ben bile yoruldum ya kendi söylediklerimden
Hıckırıkları nasıl anlıyorsunuzValla ben bugun 2 km yurudum, azicik avmde ayakta kaldim diye 1 saattir yatiyorum, belim hala agriyor... kizi da durttum, zorla oynattim. Sonra hickirmaya basladi, anladim ben de hickiriklari :))
Kocisim de taze borulce ayikladi. Aksam zeytinyagli pisircek. Ama midem yuzunden sarimsaksiz ve sogansiz yicez. Yaninda da salata ohh diyet takilicaz
Birini h&m den aldim 80 tl ye, mavisi de jokerden aldim 60 Tl ye canimÇok güzel Canım hayırlı olsun nerden aldın ben uyguna bulamadım E bebekte
Süper olmuş bu canım. Eşinin kıymetini bil:))) aldıklarınızıda güle güle giysin bebiş:))Güzeller iki gündür yoktum yokluğum hiç hissedilmemiş ama olsun evlilik yıldönümümüz düşelim otel ayarlamış oğlanı anneanneye bırakıp kaçtık.. Nasıl değişik güzel oldu hazır ikinci karnındayken baş başa balayı otellerinden birine gittik hiç çocuk yoktu.. Ordan sonra da alışverişe vurduk ve çok şükür minnoşumun a dan z ye tüm ihtiyaçlarını bir çırpıda aldık hiç eksik kalmadı şimdi eve döndük uyumuşum yorgunluktan bir ara size foto atarım inşaallah.. Enerji topladım bol bol..
because of you ve sen gaz çıkaramazsınız lavman yaparlarsa çok gülerim size bak bu kadar emin olmayın bu gaz okadar kolay çıkmıyor
Bende ara ara beyaz oluyoLanet olsun bitmedi su sari renk akinti sizde de oluyo mu kizlar
Ben de yeni farketmeye basladim, boyle minik minik hareket oluyo karninda bi sure devam eden.Hıckırıkları nasıl anlıyorsunuz
Kızlar doktor geldi benim hastalığım gebelik kolestazıymış bu hastalığın riskini söyledi ilaçla değerlerim düşermiş ama yinede bebeği 37.haftada alırlarmış riske atmamak için bu hastalık diğer gebeliklerimdede tekrarlarmış beni nstye bağlamıycaklarmış çünkü iğne vurulduğum için bebeğin kalp atışları normalden daha düşük olurmuş artık yakın takip olcakmışım galiba riskli gebelik bölümünde
Esin mutfaktan anliyor o zmn ne guzel.ben corba yapmadigim zaman buzluga atarim suyunu kisin cikartip corba yaparim.denemeni tavsiye ederim.kara borulce lezzetli olur onu alin.
Cok cok gecmis olsun canim. Saglicakla alirsin kucagina insallah.Kızlar doktor geldi benim hastalığım gebelik kolestazıymış bu hastalığın riskini söyledi ilaçla değerlerim düşermiş ama yinede bebeği 37.haftada alırlarmış riske atmamak için bu hastalık diğer gebeliklerimdede tekrarlarmış beni nstye bağlamıycaklarmış çünkü iğne vurulduğum için bebeğin kalp atışları normalden daha düşük olurmuş artık yakın takip olcakmışım galiba riskli gebelik bölümünde
Hareket hep oluyoda nssıl ayırt edicem kii anlamadımBen de yeni farketmeye basladim, boyle minik minik hareket oluyo karninda bi sure devam eden.
Süpermiş bunlar güle güle kullan canımOglusumunn yeni cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?