bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim herif gitti annecigine. Simdi anacigi duygu nasil gelmez diye yikar ortaligi. Hastalik falan dinlemedigi icin. Esim ordan dondugunde gene kavga edicez huzurumuz bozulacak cok uzuluyorum. Ailem uzuldu keske gelseydin falan dicek bende en son ona patlicam o bana patliicak gb geliyor. Her ailesiyle tel yada yuzyuze gorusmede olan sey cunku simdiden uzulmeye baslasam mi acep.

Yok ya yıpratma falan yapmıyor eşim alırız dedi de ben bu ara çok masraf var dedim ama sonra almak lazım dedim. Kışın kurutmak daha kötü çamaşırları hele ki ev küçükse
Bizde gecen kis niyetlendik almak icin benim herifin cogu arkadasi beyaz esyasi hepsi mi der alma abi diye. Bizde dedik adam sattigi urun icin alma diyorsa almayalim.

Bizde gecen kis niyetlendik almak icin benim herifin cogu arkadasi beyaz esyasi hepsi mi der alma abi diye. Bizde dedik adam sattigi urun icin alma diyorsa almayalim.

Bilemicem canım. Benim eşim teknik serviste de çalıştı şuan satışta çalışıyor mağaza müdürü hani bişi olsa en başta kendi evine almaz.

Eşinin senin erken doğum riskinden haberi yok mu kuzum. Yani tutupta bu yüzden sana laf mı edecek. Zaten senin kv çekilir değil e şuan keyfi bir strese ihtiyacın da yok.. Kendin için kayınvalideni de eğer onun için sana laf ederse eşini de duymamazlıktan gel. En güzel dönemli zaten stresli yaşıyoruz bir de tuz biberlemesinler

Olmaz mi canim var ama iste bazen ailesi onun icin herseyden onemli. Yani aman ailesine ayip olamsin ama bana olan olsun sabir diyorum hep sabir bir gun kendi gorecek. Gerci evlendigimizden bu yana cok degisti eskiye gore simdi cok cok yanimda cogu konuda. Ben aramayinca ara demiyor. Ben gitmicem diyince israrla gondermeye calismiyor haftada 2 kere gitmiyoruz falan. Buna da sukur.

Bilemedim ki canim kisin duruma gore almak gerek aslinda. Yoksa mafoluruz

Bizim ev küçük hani bi çamaşır yıkasam kuruyana kadar her odada peteklerin önü çamaşır dolu oluyordu. Kurumadan çamaşırda atamıyordum tekrar. Çok büyük kolaylık oldu bana. Yazın balkona astım sadece beyazları attım mesela kurutmaya ama kışın sadece sürünmekten tekrar kirleniyordu çamaşırlar.. bu bir reklam değildir

Biz bile gördük yani şu kadar zamanda olanları eşinde görsün. Aile tamam baş tacı olur ama aile önce anne baba demek o da artık bi baba kendi ailesi var. Zamanla daha da iyi anlar daha da yoğunlaşır inşallah canım. Bazen huylarından sıyırması kolay olmuyor.

Alınabılır aslında ama ev kucuk bızım bıde kıracıyız alsak yer sıkıntısı olacak gem eşime gore de hersey gereksız

Yok canim ilk zamanlar ki haline gore cok cok iyi kac kere evden kovdu annesi arayip aglamis istemiyorum bunu dedi diye Ya da ben annesi gelsin dediginde gitmek istemedim diye cok kotu kavgalar ettik. Eskiden anneme geri cevap verirsen atarim seni camdan derdi simdi o sana soyluyorsa sende soyle ezdirme kendini diyor. Yada gecende ablasina bidaha karimi arama laf sokup durma demis bunlar bana gore cok buyuk gelismeler.

Alınabılır aslında ama ev kucuk bızım bıde kıracıyız alsak yer sıkıntısı olacak gem eşime gore de hersey gereksız

Bizde çamaşır makinasının üzerine koydurduk bizde de eşim istediydi bende gereksiz ne gerek var istemiyorum ben ayy neler dedim kurutmak için uygun yerin varsa evet ek masraf olmasın diye ertelenebilir hani olmazsa olmazlardan değil ama hayatı kolaylaştırıyor orası da ayrı

Gerçekten bayağı gelişme olmuş canım. Kendisi de görmeye başlamış demek ki. Ya senin kv de oturmaya çağırmıyor ki gelde laf sokayım diye bekliyor. Neyse ki eşin farkına varmış bunun. Yoksa çok insan var ömrü boyu annesinin dolduruşuyla eşine çektiren. İnşallah zamanla daha da iyi hâl alır senin kv de inşallah biraz gelişme gösterir

Valla ben cekmedim canim gecen yil yazin evi terkettim annemin yaninda annesi icin bana kufretti bende evi terkettim 10 15 gun ailemde kaldim annesi bosanin diye baski yapmis eve bosanma kararimi aciklamaya gittim o da bosanmak istiyordu ama bakti ki bende geri vides yok anladi beni terk edemezsin diye aglamaya basladi ogundur biraz daha benim yanimda. Cekmeyecegimi anlamis oldu. Bazen rest ve goz karaligi ise yariyor. Erkekler sindiren kadini daha cok eziyor.

Sizin için iyi olmuş o süreç. Senin kv çok ayrı bi tür hem açık açık ayrılın istiyor hemde seni gelmedi diye hayıflanıyor. Allah ıslah etsin kvni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…