bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Malesef böyle kazalar çok oluyor da Rabbim beterinden korusun iyiki başına falan denk gelemedi yada kaynar değildi çay..benim kızımda dün kv ye bırakmıştım geldiğimde bacağı şiş ve kızarıktı o da altını değiştirirken görmüş yerde yatmıştı birşey mi ısırmış bilmiyorum

Amin canım inşallah. Bir kaza geldi başımıza mahvolduk rabbim kimseye yaşatmasın

Ayy dime bir de aksilik kurutma makinası da bozuldu geçen akşam kışın çamaşır dolar her yer
Dedim bileyetiştiremiyorum ben de eşimi kurutma makinası Akcan mı diye söyleniyorum arada ama malum bu ara çok harcama yaptık sizin ki hangi markaydı memnun muydun bozulmuş gerçi ama

Amin canım sağol. Neyse ki kızım yüksekte oturuyodu. Bundan iki hafta önce de Kübra nın bacağında şişlik ve kızarıklık farkettik yazlıkta. Muhtemelen böcek ısırmıştı biz ne kadar dikkat etsek de akacak kan damarda durmuyor yavrularımız Rabbime emanet.

Amin aynen öyle canım

Kizlar bebek bezi hangi marka alacaksiniz ve kac numara alcaksiniz? Yenidogan mi 1 numara mi almak lazim?
Oglumda hep prima kullandim.kizimda da prima aldim 1 numara ama 4-5bez kullandim sonrasini kullanamadim.pisik yapti cok fena kanatti resmen.molfix aldim sonra onu kullandim.1 numara 1 paket yeter ilk etapta

Dedim bileyetiştiremiyorum ben de eşimi kurutma makinası Akcan mı diye söyleniyorum arada ama malum bu ara çok harcama yaptık sizin ki hangi markaydı memnun muydun bozulmuş gerçi ama

Profilo vardı. Onu 2. El olarak ayarlamıştık. Ben istememiştim ilk başta gerek yok diye ama kullanmaya başlayınca büyük kolaylık sağladı o yüzden tekrar alacağız. eşim Arçelikte çalışıyor o yüzden Arçelik alıcaz

Oglumda hep prima kullandim.kizimda da prima aldim 1 numara ama 4-5bez kullandim sonrasini kullanamadim.pisik yapti cok fena kanatti resmen.molfix aldim sonra onu kullandim.1 numara 1 paket yeter ilk etapta
Evet bizim kızıda Molfiks iyi geldi öncesinde hep pişik oluyordu primayla

Hımm kv diyor bence alma çamaşırları yıpratır falan da dinlemicem zaten gereksiz olsa almam ama Cidden yetişmiyor ne yapayım ben de bosh marka A sınıfı bakıyordum sen şanslısın biraz o konuda

Hımm kv diyor bence alma çamaşırları yıpratır falan da dinlemicem zaten gereksiz olsa almam ama Cidden yetişmiyor ne yapayım ben de bosh marka A sınıfı bakıyordum sen şanslısın biraz o konuda

Yok ya yıpratma falan yapmıyor eşim alırız dedi de ben bu ara çok masraf var dedim ama sonra almak lazım dedim. Kışın kurutmak daha kötü çamaşırları hele ki ev küçükse

Yok ya yıpratma falan yapmıyor eşim alırız dedi de ben bu ara çok masraf var dedim ama sonra almak lazım dedim. Kışın kurutmak daha kötü çamaşırları hele ki ev küçükse
Dimi ama ya kesinlikle öyle fuzuli birşey de değil inşallah alıcaz bizde birkaç aya :)

Ben de dalan kullanıyorum. Bayramdan sonra başlıcam yıkamaya hayırlısıyla.
bende bayramdan sonra başlayacağım inşallah canım.Buarada kızında bir an once iyileşir inşallah ağrısı azalır .

çok güzelmiş canım ve fiyatı çok uygunmuş int.ten mi aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…