bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sizin için iyi olmuş o süreç. Senin kv çok ayrı bi tür hem açık açık ayrılın istiyor hemde seni gelmedi diye hayıflanıyor. Allah ıslah etsin
Pazartesi günü 1375 di canim. En cok duydugum şey muz kaşar bulgur ılık ballı su bunlar bebeğe cok kilo aldırıyormuş elinden geldiğince yemeye çalış istersen canim
Canim benimde erken dogum riskim var biliyorsun. Ben hergun 2 bardak ayran 1 kade yogurt bazen 2 kase ve sabah bir bardak aksam bir bardak balli sut yatarkn ozellikle balli sut. Kahvaltida peynir, kasar, kaymak, bal yiyorum. Hergun salata yiyorum. Haftada 3 ogun et.

Heytt bee beslenmene kurbann

Hanımlar lohusa pijamalarınızı aldınızmı aldıysanız nereden aldınız kaç beden almam lazım kafam karıştı

Hanımlar lohusa pijamalarınızı aldınızmı aldıysanız nereden aldınız kaç beden almam lazım kafam karıştı

Canim ben samsundayim burdan relax moddan gecelik aldim s beden (ki ben balik etliyimdir) dagi den de sabahlik aldim (s-m beden) ikisi de suanki gobegimle oldular dogumdan sonra daha rahat olurlar diye dusunuyorum. Kaliplari cok buyuk oluyor ben minyonum boylarini kestiriyorum bi de. Cok iri yapili biri degilsen m bedeni gecme derim

Ikra meyra hayırlı olsun canım bende önce 32 sonra 34 ü görsem çok sevincem
canim 32 de 34 de 36 da goreceksiniz insallah dedimya arkadas ikiz hamilesi tedavi ile 36 + haftada dogurdu insallah sende 36-38 haftalara geliceksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…