- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.902
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.341
Senin yazdığın profil mesajına cevap vermiş bugün.@equita en son etkinligi 18=54 de olmus canlar bizide bilgilendirse rahatlardik insallah bebegi kilo alimi sagligi yerindedir saglikla kalsin bebegi insallah dua ile .. ecmain
74kıloyum boyumda kısa,sezeryan olucam bide bnde dagiden almayı düşünüyorum M alayım bende madem Tesekkürler canımCanim ben samsundayim burdan relax moddan gecelik aldim s beden (ki ben balik etliyimdir) dagi den de sabahlik aldim (s-m beden) ikisi de suanki gobegimle oldular dogumdan sonra daha rahat olurlar diye dusunuyorum. Kaliplari cok buyuk oluyor ben minyonum boylarini kestiriyorum bi de. Cok iri yapili biri degilsen m bedeni gecme derim
Prima premium care yada komili alıcam ama hala tam karar veremedim.. Komiliden çok memnunlar ama kullanan sayısı az.. Daha doğal diye gönlüm ondan yana.. Ama prima da prima yani :) ikisinden birinin yenidoğanından 1 paket alcam inş tatlım :)Kizlar bebek bezi hangi marka alacaksiniz ve kac numara alcaksiniz? Yenidogan mi 1 numara mi almak lazim?
Canım bende samsungun hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi olanı var.. Biz geçen sene eşimle farklı şehirlerde yaşıyorduk, 2 3 haftada bir eve geliyordu ve tabi 3 haftalık kirli çamaşır havlu nevresim ne varsa toplayıp getiriyodu.. Cuma gece geliyodu pazar akşama yıkanıp kuruyup ütülenmiş olcakki geri götürcek.. Kurutma makinesi olmasa işin içinden çıkamazdım, büyük nimet oldu bize :) hele ütülencekleri mesela ütü ayarında kurutup hemen ütüleyince ütü de çok kolay oluyor.. Yıpranma fln da olmadı hiçbişeyde.. Sadece hassas ipekli çamaşırlar gibi şeyleri koymuyorum, onlar da zaten ince olduğu için çabuk kuruyan şeyler.. Ben tavsiye ediyorum yani bence almalısın, heleki ayrı kurutma makinesinden daha da memnun olunuyor genelde :)Hımm kv diyor bence alma çamaşırları yıpratır falan da dinlemicem zaten gereksiz olsa almam ama Cidden yetişmiyor ne yapayım ben de bosh marka A sınıfı bakıyordum sen şanslısın biraz o konuda
İnşallahcanim 32 de 34 de 36 da goreceksiniz insallah dedimya arkadas ikiz hamilesi tedavi ile 36 + haftada dogurdu insallah sende 36-38 haftalara geliceksin insallah
Relax mod neresi canımCanim ben samsundayim burdan relax moddan gecelik aldim s beden (ki ben balik etliyimdir) dagi den de sabahlik aldim (s-m beden) ikisi de suanki gobegimle oldular dogumdan sonra daha rahat olurlar diye dusunuyorum. Kaliplari cok buyuk oluyor ben minyonum boylarini kestiriyorum bi de. Cok iri yapili biri degilsen m bedeni gecme derim
Kuzu 26. Haftada 1060 gr 35 cm diMcada canım senin bebişin kaç kiloydu günü en yakın olarak seni hatırladım
Hastanede biraz zor olcak ama en azından muz yerimPazartesi günü 1375 di canim. En cok duydugum şey muz kaşar bulgur ılık ballı su bunlar bebeğe cok kilo aldırıyormuş elinden geldiğince yemeye çalış istersen canim
Anladım canım maşallahKuzu 26. Haftada 1060 gr 35 cm di
Seninkide iyidir kuzum.kilosu ne zaman randevunAnladım canım maşallah
Bayramdan sonra canım zaten hastanedeyim bugün sabah nstde yerini bilemediler baktılar ultrasonda ama sormayı unuttum biraz moralim bozuk olduğundan dolayıSeninkide iyidir kuzum.kilosu ne zaman randevun
Canini sikma toparlar insallah yemene dikkat et bol bol protein alBayramdan sonra canım zaten hastanedeyim bugün sabah nstde yerini bilemediler baktılar ultrasonda ama sormayı unuttum biraz moralim bozuk olduğundan dolayı
Canim ya bunaltma kendini hamile hamile. Allah sabir versin insallah aranizda guzel guzel halledebilrisiniz ama erkeklere direttikce yada ustune gittikce inada bindirebiliyor.Eşim dedi acaba Çarşamba günü annemlere mi gitsek memlekete. Şu anda ben memlekete yaşıyoruz. Boşanmamak için kaçtık desem yeridir. Neyse... Dedim olabilir... Pazar döneriz dedi kafam attı. Ben onun ailesinden özellikle babasından çok şey gördüm ama kavga etmedim. Boşanma aşamasına geldik babası yüzünden zor toparladık.eşim ne beni savunabilir ne ailesine tepki gösterebilir. Kendi gönlüne küsen biridir. İçine atar. Dedim en son çok kırıldım annene(2 kavanoz bile vermedi bana. Hamile gelinini market market gezdirdi Temmuz sıcağında kavanoz bulmak için. Bana değer vermezler. 7 senedir benim bir kere bile olumlu birşeyimi söylediklerini bilmem. Torunlarını alamazlar. Bana hele asla acımaz. Hastalıktan kıvranıyor vah demezler. Bende hangi bitki çayını yapacağımı şaşırırım. Onu denerim bunu denerim. Yani denerdim. Artık bitti. Daha neler neler) Bunca yıl bir sürü şey oldu.biraz değerlendir kafanda bazı şeyleri. Ben senin hatrına kırgın olduğum karnım burnumda olduğu halde tamam diyorum. Sırf sen boynu bükük yanlız gitme diye. Sen hala pazar diyorsun dedim. Ertesi gün iş var oğlumun okulda ilk günü. Valiz boşalt yerleştir. Pazar market ütü. Hepsini geçtim sen kalbim kırık ve onlarla samimi olmak istemediğim halde hala 1 gün daha uzatmaya çalışıyorsun dedim. Başkası olsa elini eteğini öper karısının. Neler neler yaşandı sen hala benim hatrımı güdüp geliyorsun diye. Ben bu işlerden bişey anlamadım yaa. Bu dünyanın düzenini çözemedim. Off offf
İnşallah canımCanini sikma toparlar insallah yemene dikkat et bol bol protein al
İlk etapta hayır desem tepki versem tamam. Olabilir gidebiliriz dedim. Yine de zorluyor. Bende bunu anlamıyorum.Canim ya bunaltma kendini hamile hamile. Allah sabir versin insallah aranizda guzel guzel halledebilrisiniz ama erkeklere direttikce yada ustune gittikce inada bindirebiliyor.
Bende alma taraftarıyım canım eşime söyledim onu da alınacaklar sırasına ekledik biraz gecikmeli olsada alıcaz inşallah.Canım bende samsungun hem çamaşır makinesi hem kurutma makinesi olanı var.. Biz geçen sene eşimle farklı şehirlerde yaşıyorduk, 2 3 haftada bir eve geliyordu ve tabi 3 haftalık kirli çamaşır havlu nevresim ne varsa toplayıp getiriyodu.. Cuma gece geliyodu pazar akşama yıkanıp kuruyup ütülenmiş olcakki geri götürcek.. Kurutma makinesi olmasa işin içinden çıkamazdım, büyük nimet oldu bize :) hele ütülencekleri mesela ütü ayarında kurutup hemen ütüleyince ütü de çok kolay oluyor.. Yıpranma fln da olmadı hiçbişeyde.. Sadece hassas ipekli çamaşırlar gibi şeyleri koymuyorum, onlar da zaten ince olduğu için çabuk kuruyan şeyler.. Ben tavsiye ediyorum yani bence almalısın, heleki ayrı kurutma makinesinden daha da memnun olunuyor genelde :)
canım sıkma canını.seni çok iyi anlıyorum ramazanda bizde kv ile küs ayrıldık syamadigini bırakmadı dr Allahtan izin vermedi uzun yola.Sende eşinle tekrar konuş inan kv kp için eşinle tartıştığına değmez onların istedikleri o zaten.Boşansak mutlu olacaklar herhalde anlamıyorum ben mantıklarini.Umarım tatlılıkla çözersiniz problemiEşim dedi acaba Çarşamba günü annemlere mi gitsek memlekete. Şu anda ben memlekete yaşıyoruz. Boşanmamak için kaçtık desem yeridir. Neyse... Dedim olabilir... Pazar döneriz dedi kafam attı. Ben onun ailesinden özellikle babasından çok şey gördüm ama kavga etmedim. Boşanma aşamasına geldik babası yüzünden zor toparladık.eşim ne beni savunabilir ne ailesine tepki gösterebilir. Kendi gönlüne küsen biridir. İçine atar. Dedim en son çok kırıldım annene(2 kavanoz bile vermedi bana. Hamile gelinini market market gezdirdi Temmuz sıcağında kavanoz bulmak için. Bana değer vermezler. 7 senedir benim bir kere bile olumlu birşeyimi söylediklerini bilmem. Torunlarını alamazlar. Bana hele asla acımaz. Hastalıktan kıvranıyor vah demezler. Bende hangi bitki çayını yapacağımı şaşırırım. Onu denerim bunu denerim. Yani denerdim. Artık bitti. Daha neler neler) Bunca yıl bir sürü şey oldu.biraz değerlendir kafanda bazı şeyleri. Ben senin hatrına kırgın olduğum karnım burnumda olduğu halde tamam diyorum. Sırf sen boynu bükük yanlız gitme diye. Sen hala pazar diyorsun dedim. Ertesi gün iş var oğlumun okulda ilk günü. Valiz boşalt yerleştir. Pazar market ütü. Hepsini geçtim sen kalbim kırık ve onlarla samimi olmak istemediğim halde hala 1 gün daha uzatmaya çalışıyorsun dedim. Başkası olsa elini eteğini öper karısının. Neler neler yaşandı sen hala benim hatrımı güdüp geliyorsun diye. Ben bu işlerden bişey anlamadım yaa. Bu dünyanın düzenini çözemedim. Off offf
canım sıkma canını.seni çok iyi anlıyorum ramazanda bizde kv ile küs ayrıldık syamadigini bırakmadı dr Allahtan izin vermedi uzun yola.Sende eşinle tekrar konuş inan kv kp için eşinle tartıştığına değmez onların istedikleri o zaten.Boşansak mutlu olacaklar herhalde anlamıyorum ben mantıklarini.Umarım tatlılıkla çözersiniz problemiEşim dedi acaba Çarşamba günü annemlere mi gitsek memlekete. Şu anda ben memlekete yaşıyoruz. Boşanmamak için kaçtık desem yeridir. Neyse... Dedim olabilir... Pazar döneriz dedi kafam attı. Ben onun ailesinden özellikle babasından çok şey gördüm ama kavga etmedim. Boşanma aşamasına geldik babası yüzünden zor toparladık.eşim ne beni savunabilir ne ailesine tepki gösterebilir. Kendi gönlüne küsen biridir. İçine atar. Dedim en son çok kırıldım annene(2 kavanoz bile vermedi bana. Hamile gelinini market market gezdirdi Temmuz sıcağında kavanoz bulmak için. Bana değer vermezler. 7 senedir benim bir kere bile olumlu birşeyimi söylediklerini bilmem. Torunlarını alamazlar. Bana hele asla acımaz. Hastalıktan kıvranıyor vah demezler. Bende hangi bitki çayını yapacağımı şaşırırım. Onu denerim bunu denerim. Yani denerdim. Artık bitti. Daha neler neler) Bunca yıl bir sürü şey oldu.biraz değerlendir kafanda bazı şeyleri. Ben senin hatrına kırgın olduğum karnım burnumda olduğu halde tamam diyorum. Sırf sen boynu bükük yanlız gitme diye. Sen hala pazar diyorsun dedim. Ertesi gün iş var oğlumun okulda ilk günü. Valiz boşalt yerleştir. Pazar market ütü. Hepsini geçtim sen kalbim kırık ve onlarla samimi olmak istemediğim halde hala 1 gün daha uzatmaya çalışıyorsun dedim. Başkası olsa elini eteğini öper karısının. Neler neler yaşandı sen hala benim hatrımı güdüp geliyorsun diye. Ben bu işlerden bişey anlamadım yaa. Bu dünyanın düzenini çözemedim. Off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?