bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende de bir anormallik var aslında hamilelerin göbek deliği dışına çıkar benimki çukurlaştı iyice yavrum napıyorsun içerde bir anlasam hayır niye içeri çekiyorsun deliğimi

Benmki orayi yer yaptı. yatarken bile kolunu mu bacagni mi bi cikario.resmen göbek deligime kemik çıkıntısi gelio :) seviorm bende o kemiğini :))

Ben de dalan kullanıyorum. Bayramdan sonra başlıcam yıkamaya hayırlısıyla.

Ben şuan şampuan olarak dalan kullaniodm.gayet memnundm parabensiz Vs.bebek çamaşır deterjanına baktımda.toz şeklinde galiba roxy mi yazio.
Kullananlar memnun mdr acaba.marka olarak bana güvenilir gelio

Kızlar bebek bezi konusu olmuş galiba.
Ben bimden almayı dusunuyrm.alcam da inşallah.inşallah sorun yaşamayız.memnun olan arkadslrm var.
markasi neymis canim merak ettim dogrusu bende canbebe den memnunum iki oglumdada kullandim fiyatida uygun 25 tl 80 adet var yenidogan aldim 1 numara 2-5 kilo arasi icin fiyat uygun olunca 2 paket aldim :))

markasi neymis canim merak ettim dogrusu bende canbebeden memnunum iki oglumdada kullandim fiyatida uygun 25 tl 80 adet var yenidogan aldim 1 numara 2-5 kilo arasi icin fiyat uygun olunca 2 paket aldim :))

Ben de marka konusunda kararsizim neyle baslarsan pisik yapmadigi surece onla devam ediliyor diyorlar herkeste prima almis bilemedimm

markasi neymis canim merak ettim dogrusu bende canbebeden memnunum iki oglumdada kullandim fiyatida uygun 25 tl 80 adet var yenidogan aldim 1 numara 2-5 kilo arasi icin fiyat uygun olunca 2 paket aldim :))
Can bebede iyi kullandim.bimin yada komilinin hic kullanmadim.huggies aldim oglumda bir kac kez hep cirt cirt bantlari kopuk cikti bazi bezlerin sonra almadim hic.

Can bebede iyi kullandim.bimin yada komilinin hic kullanmadim.huggies aldim oglumda bir kac kez hep cirt cirt bantlari kopuk cikti bazi bezlerin sonra almadim hic.
Komili de oylemis kullanici yorumlarini okudum paketten hep hatali urun cikiyormus bi de cirt cirtlar ellerinde kaliomus yirtiliyormus

Ben de marka konusunda kararsizim neyle baslarsan pisik yapmadigi surece onla devam ediliyor diyorlar herkeste prima almis bilemedimm
Ben hagis aldim pisik oldu disina cikti molfix de cok begeniyorum pirimayida ogmuyorlar ama ben molfix ve canbebe kullandim memnunum ikisinden 2-5 yeni dogan aldim

Bez fiyatlarini da arastirmadim acikcasi aralarinda cok fark var mi acaba? Ekmek gibi rutin alinacak bu cunku sonucta

Ben de molfix e bi meyilliyim gibi
Groseride molfix ve canbebe ye baktim molfix sin yeni dogani 3-5 kilo canbebe 2-5 kilo arasi fiyatlar yakindi birbirine 25 tl idi canbebe kilo 2-5 olunca onu almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…