- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.541
Canım nasıl oldun devam etti mi sancın gece de??İnş kuzum bak bu saatte uyku tutmadı yine giriyor adet sancıları ara ara devamlı olsa acile gitcem valla
Kızlar günaydın.. Bugün yola çıkıcam diye zaten erken uyanacaktım ama bilmiyorum sıkıntılı yattım sıkıntılı kalktım galiba.. Bi kere sizde de oluyo mu bilmiyorum salak salak kıskançlık rüyaları görüyorum çok yıpratıcıbi de bu annemle babamla yaşama olayı.. Yeni bi sayfa açılıyo hayatımızda karamsar olmak istemiyorum ama özellikle benim için çok zor dönemler başlıyo.. Ki bunun ilk sinyalini dün akşam sağolsun babam verdi yine küstü zaten babam bişey bulur ve mutlaka küser surat asar zavallı annemin naz yaptığını daha hiç görmedim.. Size babamın bana küsme sebebini söylesem ağzınızı bırakır başka bi tarafınızla gülersiniz gerçekten.. Yıldım gerçekten.. Yıllardır uzaktaydım rahattım tatillerde bile o iki günde didişicek bişeyler bulurduk artık bi evin içinde bebek babam annen eşim naparız hiç bilmiyorum.. Aaaaayyyyy iyi haberi de hemen vermezsem olmaz!! kv doğumdan önce de sonra da gelicem demiş anneme.. Geeeelll sen de gel canım bi sinerji oluşturalım burda
kuzum uyumak için cabaladim saat 4 gibi uyuya kalmisim uyuyunca geçiyor haliyle yalancı sancılar demek bunlarCanım nasıl oldun devam etti mi sancın gece de??
İsin zor tatlimKızlar günaydın.. Bugün yola çıkıcam diye zaten erken uyanacaktım ama bilmiyorum sıkıntılı yattım sıkıntılı kalktım galiba.. Bi kere sizde de oluyo mu bilmiyorum salak salak kıskançlık rüyaları görüyorum çok yıpratıcıbi de bu annemle babamla yaşama olayı.. Yeni bi sayfa açılıyo hayatımızda karamsar olmak istemiyorum ama özellikle benim için çok zor dönemler başlıyo.. Ki bunun ilk sinyalini dün akşam sağolsun babam verdi yine küstü zaten babam bişey bulur ve mutlaka küser surat asar zavallı annemin naz yaptığını daha hiç görmedim.. Size babamın bana küsme sebebini söylesem ağzınızı bırakır başka bi tarafınızla gülersiniz gerçekten.. Yıldım gerçekten.. Yıllardır uzaktaydım rahattım tatillerde bile o iki günde didişicek bişeyler bulurduk artık bi evin içinde bebek babam annen eşim naparız hiç bilmiyorum.. Aaaaayyyyy iyi haberi de hemen vermezsem olmaz!! kv doğumdan önce de sonra da gelicem demiş anneme.. Geeeelll sen de gel canım bi sinerji oluşturalım burda
Ooooo senlik var sizin evde de deseneKızlar günaydın.. Bugün yola çıkıcam diye zaten erken uyanacaktım ama bilmiyorum sıkıntılı yattım sıkıntılı kalktım galiba.. Bi kere sizde de oluyo mu bilmiyorum salak salak kıskançlık rüyaları görüyorum çok yıpratıcıbi de bu annemle babamla yaşama olayı.. Yeni bi sayfa açılıyo hayatımızda karamsar olmak istemiyorum ama özellikle benim için çok zor dönemler başlıyo.. Ki bunun ilk sinyalini dün akşam sağolsun babam verdi yine küstü zaten babam bişey bulur ve mutlaka küser surat asar zavallı annemin naz yaptığını daha hiç görmedim.. Size babamın bana küsme sebebini söylesem ağzınızı bırakır başka bi tarafınızla gülersiniz gerçekten.. Yıldım gerçekten.. Yıllardır uzaktaydım rahattım tatillerde bile o iki günde didişicek bişeyler bulurduk artık bi evin içinde bebek babam annen eşim naparız hiç bilmiyorum.. Aaaaayyyyy iyi haberi de hemen vermezsem olmaz!! kv doğumdan önce de sonra da gelicem demiş anneme.. Geeeelll sen de gel canım bi sinerji oluşturalım burda
Gecmis olsun canimkuzum uyumak için cabaladim saat 4 gibi uyuya kalmisim uyuyunca geçiyor haliyle yalancı sancılar demek bunlar
Bana da doktorum 4 litre ic dediKasılmalar batmalar derken şimdi ishalbayram da dökülüyoruz anlaşılan
Bir de bol su içmeye dikkat edin hatunlar bana doktor su iç biz hastaneye yatan hastaya serumu su desteği için veriyoruz dedi. Acile gittiğim de diğer doktor da 3 litre su iç dedi..
Mcada canım bende bildiğin bikini gölgesinde hissediyorum hareketi hareket orada oldukça doğal olarak batma hissi daha kuvvetli oluyor..
Bebisin gobek cevresi ve boyu nasil xanim haftasina gore ona bak.. orani ile de alakali olabiliyor.bende gebelik şekeri var o yüzden mi acaba diyorum. 1 haftadır da pek dikkat etmez oldum yediğime içtiğime bebeğimde de şeker çıkarsa en büyük korkum..
Gercek sancida uyusan bile 5 dk lik uykuya dalar yine sanci seni uyandirir.oglumda sancilarim tuttugunda tam uyuyordum hadi yine uyaniyordum derken git gide sancim cogalmisti.kuzum uyumak için cabaladim saat 4 gibi uyuya kalmisim uyuyunca geçiyor haliyle yalancı sancılar demek bunlar
Bana da doktorum 4 litre ic dedizaten 3 3.5 iciyorum artik tuvalete her bardak sudan sonra iki.kere gider oldum cok bunaltici o asagida hisseetmeler vende de oluyor gebeligin basindan beri.. oyuzden alistim.ben de bu duruma.. bebisin pozisyonla alakali asagida duruyorsa ayaklari baski yapiyor firlicak gibi hissediyorsun sizlama ve agri da oluyor haliyle.. dr.um da normal demisti kasilma yoksa endise etme dedi
Doktor konusunda benimde çok kafam karışık canım.şikayetlerin devam ediyorsa tekrar yaptırabilirsin pek bilgim yok canım neden olduğuna dair bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar belkiDesene doktorlara hiç güven yok... Haklı olabilirsin... Bi de bilgin var mı bilmiyorum benim idrar kesemde sanırım orada içerde bi batma var özellikle üşütme olunca tetikliyor. akıntım eskiden olmazdı şimdi var. Su çok içmeye çalışıyorum ama düzenli bi hayatım yok suyu çok içemiyorum. idrar tahlili yaptırdım iltihap çıkmadı diyor dahiliye doktoru temiz çıktı diyor ama benim idrar kesesinde batma var ve akıntım var. Tekrar mı tahlil versem acaba
günaydın canım bende erkenciyim.kramp ağrıları ile uyandım.sonrada uyuyamadım yorgunluktan
Kızlar günaydın.. Bugün yola çıkıcam diye zaten erken uyanacaktım ama bilmiyorum sıkıntılı yattım sıkıntılı kalktım galiba.. Bi kere sizde de oluyo mu bilmiyorum salak salak kıskançlık rüyaları görüyorum çok yıpratıcıbi de bu annemle babamla yaşama olayı.. Yeni bi sayfa açılıyo hayatımızda karamsar olmak istemiyorum ama özellikle benim için çok zor dönemler başlıyo.. Ki bunun ilk sinyalini dün akşam sağolsun babam verdi yine küstü zaten babam bişey bulur ve mutlaka küser surat asar zavallı annemin naz yaptığını daha hiç görmedim.. Size babamın bana küsme sebebini söylesem ağzınızı bırakır başka bi tarafınızla gülersiniz gerçekten.. Yıldım gerçekten.. Yıllardır uzaktaydım rahattım tatillerde bile o iki günde didişicek bişeyler bulurduk artık bi evin içinde bebek babam annen eşim naparız hiç bilmiyorum.. Aaaaayyyyy iyi haberi de hemen vermezsem olmaz!! kv doğumdan önce de sonra da gelicem demiş anneme.. Geeeelll sen de gel canım bi sinerji oluşturalım burda
Dün çok yorulmuştum ondan oldu kuzum , ama geceki neyin nesiydi bilmem şimdi çok sukur iyiyimGecmis olsun canimAcaba kendini cok yorunca mi daha cok sancin basliyor ya da ne yaptiginda bir kontrol et bakalim
Yok canım sukur uyuyuyunca uyandırmıyor beni ama korkuyor insan kan falan gelicekmis gibi yapıyor inş daha olmaz şimdi iyiyim şükürGercek sancida uyusan bile 5 dk lik uykuya dalar yine sanci seni uyandirir.oglumda sancilarim tuttugunda tam uyuyordum hadi yine uyaniyordum derken git gide sancim cogalmisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?