bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar günaydın.. Bugün yola çıkıcam diye zaten erken uyanacaktım ama bilmiyorum sıkıntılı yattım sıkıntılı kalktım galiba.. Bi kere sizde de oluyo mu bilmiyorum salak salak kıskançlık rüyaları görüyorum çok yıpratıcı bi de bu annemle babamla yaşama olayı.. Yeni bi sayfa açılıyo hayatımızda karamsar olmak istemiyorum ama özellikle benim için çok zor dönemler başlıyo.. Ki bunun ilk sinyalini dün akşam sağolsun babam verdi yine küstü zaten babam bişey bulur ve mutlaka küser surat asar zavallı annemin naz yaptığını daha hiç görmedim.. Size babamın bana küsme sebebini söylesem ağzınızı bırakır başka bi tarafınızla gülersiniz gerçekten.. Yıldım gerçekten.. Yıllardır uzaktaydım rahattım tatillerde bile o iki günde didişicek bişeyler bulurduk artık bi evin içinde bebek babam annen eşim naparız hiç bilmiyorum.. Aaaaayyyyy iyi haberi de hemen vermezsem olmaz!! kv doğumdan önce de sonra da gelicem demiş anneme.. Geeeelll sen de gel canım bi sinerji oluşturalım burda

Günaydın canım iyi haberi öyle bir mesajın sonuna eklemissin ki etkisi azalmış.. Umarım beklediğinden iyi geçer bu süreç.

İsin zor tatlim

Ooooo senlik var sizin evde de desene guldugme bakma benimkiler zaten ayni sehirdeyiz kendi annemlere ben kustum hala tatillerinden donmuyotlar diye kv dem de panik yaratmaya basladi az kaldi az kaldi deyip strese sokup duruyor bol sen sakrak gunler bizi bekliyor kuzum stres arttikca o tip ruyalar normal canim

Bana da doktorum 4 litre ic dedi zaten 3 3.5 iciyorum artik tuvalete her bardak sudan sonra iki.kere gider oldum cok bunaltici o asagida hisseetmeler vende de oluyor gebeligin basindan beri.. oyuzden alistim.ben de bu duruma.. bebisin pozisyonla alakali asagida duruyorsa ayaklari baski yapiyor firlicak gibi hissediyorsun sizlama ve agri da oluyor haliyle.. dr.um da normal demisti kasilma yoksa endise etme dedi

bende gebelik şekeri var o yüzden mi acaba diyorum. 1 haftadır da pek dikkat etmez oldum yediğime içtiğime bebeğimde de şeker çıkarsa en büyük korkum..
Bebisin gobek cevresi ve boyu nasil xanim haftasina gore ona bak.. orani ile de alakali olabiliyor.
Benimki de 28+2 de 1360 gr. Boyu 39 cm Dedi dr. Uzun boylu olacak kiloyla orantili dedi 3700 dogarmis boyle giderse ama bildigim.kadari ile 4.5 kiloya kadar normal karsilaniyor canim sadece dogum normal olacaksa Alah guc versin hepimize seker konusunda endiselenme az tatliyi kesersin bayramdan sonra bisey kalmaz

En son yatağın yanına klozet teklifinde bulunmuştum
Pozisyonun dip versiyonlarını yaşıyoruz resmen en son doğum pozisyonuydu fakat şu an neresi nerede bilemiyorum ilk zaman başı diye poposunu fazla sevdiğim için artık genel seviyorum

Ruyamda kanamam vardi kizlar sabaha kadar sanciyla uyanip uyursam dogal olarak oyle bi ruya gorurum dmi hic halim yoktu simdi annemlere gidiyoruz kahvaltiya ne elim kallti nekolum bu sabah

because of you Allah kolaylık versin Can'ım işin zor gerçekten kendini hazırlamalısın ...ben oğlumda yaşadım benzer durumu annem 1 yıla yakın baktı tabi tatillerde filan gitti 2 haftada bir haftasonu gitti Ankara'ya ama olmuyor aynı evde ki benim annemde dünya iyisidir çok uyumludur babamda biraz seninkine benzer .hiç özel kalmadı ailem kalmadı ben eşim ve Bebek aile olamadık ..tüm sorumluluğu ben ve annem paylaştık bir eşim baba olduğunu hissedemediklerini sonra bana değil anneme anne demeye başladı oğlum üzüldük..daha neler neler herkesi memnun etmeye çalışan sen oluyorsun ve çok yoruluyorsun ..kaynanamda 1 dönem baktı o evreyi hatırlamak bile istemiyorum kabustu...2 yaşında bakıcıya geçimde rahat ettim onunla sıkıntısı vardı ama aynı evde olmayınca ve iş veren olunca herşeyi atlatıyorsun ..sırf bu kötü tecrübelerden dolayı Allah nasip ederse 2.dönem izin kullanıcam ücretsiz bakarız biz demelerine rağmen ..istemiyorum ben depresyona da girsem 2 çocukla yorgunluktan ölsemde istemiyorum ..uykusuz kalırım evi bok götürür 1 tas çorba içerim ama çocuklarım ve eşimle aile olurum diye düşünüyorum..tecrübe etmeden öğrenemiyor insan

Doktor konusunda benimde çok kafam karışık canım.şikayetlerin devam ediyorsa tekrar yaptırabilirsin pek bilgim yok canım neden olduğuna dair bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar belki

günaydın canım bende erkenciyim.kramp ağrıları ile uyandım.sonrada uyuyamadım yorgunluktan

Sorma cnm yaa.benmde bu aralar çok oluo kramp.bayram dolayısıyla kalsiyum magnezyumumu aksatiorm Kaç gündür.karşılığını da görüyrm diyeym.alt baldirima girio ve iki bacağımda da gün boyu hissediorm

Cnm Allah yardmcn olsun.inşallah o muhteşem kalabalık sana o özel günlerde zahmet değil rahmet olur :)
Kıskançlığı sorma.bende de bu aralar hat safhada.normalde böyle değildim 7 yıllık evlyz ama şu aralar başının etini yiyrm.Sen nereye baktın ne gördün ben çok şişkoyum dimi falan filan

Gercek sancida uyusan bile 5 dk lik uykuya dalar yine sanci seni uyandirir.oglumda sancilarim tuttugunda tam uyuyordum hadi yine uyaniyordum derken git gide sancim cogalmisti.
Yok canım sukur uyuyuyunca uyandırmıyor beni ama korkuyor insan kan falan gelicekmis gibi yapıyor inş daha olmaz şimdi iyiyim şükür

Kizlar ya, bebislere anneannenin bakmasi kotu mu? Elin bakicisinin elinde buyuyecegine anneannne kucagi daha iyi degil mi? Keske benim de bakabilseler. Ilk zamanlar gelecek annem, sonra belki biraz esimin teyzesi gelir ama cocuk buyutmedi hic yardimci olurlar. Kv rahmetli zaten. Sonra ise donus, donmesem de doktora ogrencisiyim bir bakici şart olacak. Bu devirde kime guvenip cocugu emanet edicem, simdiden karalar bagladim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…