- 18 Mayıs 2016
- 363
- 611
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.561
Ay ben ancak 2 lt iciyorum. Gebelik oncesi 1 lt ya icer ya icmezdim... iltihabi da atamadim, her kalkista ya da wcye sikistigimda kasik ve mesane agrisindan zor yuruyorum...Bana da doktorum 4 litre ic dedizaten 3 3.5 iciyorum artik tuvalete her bardak sudan sonra iki.kere gider oldum cok bunaltici o asagida hisseetmeler vende de oluyor gebeligin basindan beri.. oyuzden alistim.ben de bu duruma.. bebisin pozisyonla alakali asagida duruyorsa ayaklari baski yapiyor firlicak gibi hissediyorsun sizlama ve agri da oluyor haliyle.. dr.um da normal demisti kasilma yoksa endise etme dedi
Ay canım mm... Benim evrelerimi anlatmışsın. Önceden şehir dışındaydım. Bir eğitim öğretim yılı kayınvakidem baktı kayonpederde vardı. Biz eşinle boşanma evresine geldik. Çocuğum bakıldı ama biz de tükendik. Annemler geliyordu arada. Babam Off puff der annem evimi özledim der. 2 yaşında aynı apartmandan bakıcı baktı. Vallahi evliliğim düzeldi. Çocuğumun huzursuzlukları bitti. Geceler boyu ağlamalarım bitti. Ve mükemmel baktı oğluma gerçekten. Oyunlar etkinlikler konuşma egzersizleri. Ben bunaldıkça hasta oldukça aldı akşamları evinde oynattı. Kendi kayınvalidem ameliyatlı olduğum halde bir gece sallamadı oğlumu. Karnımda bandajlarla çocuk salladım ben. Bakıcıdan korkmayın diyorum tanıdıklarıma. Allah korkusu olan insanlar bazen kendi öz babaanne anane den iyi bakıyor. Şimdi kendi memleketimdeyim.annemler geçen yıl baktı oğluma. Pazartesi sabahı geldiler cuma akşamı gittiler. Ama bu kötü tecrübelerinden dolayı eşime diyorum yavan yiyeyim ama ücretsiz izin almaya çalışalım 2. Dönem. Ev borcumuz da var ama Allah yardım eder elbettebecause of you Allah kolaylık versin Can'ım işin zor gerçekten kendini hazırlamalısın ...ben oğlumda yaşadım benzer durumu annem 1 yıla yakın baktı tabi tatillerde filan gitti 2 haftada bir haftasonu gitti Ankara'ya ama olmuyor aynı evde ki benim annemde dünya iyisidir çok uyumludur babamda biraz seninkine benzer .hiç özel kalmadı ailem kalmadı ben eşim ve Bebek aile olamadık ..tüm sorumluluğu ben ve annem paylaştık bir eşim baba olduğunu hissedemediklerini sonra bana değil anneme anne demeye başladı oğlum üzüldük..daha neler neler herkesi memnun etmeye çalışan sen oluyorsun ve çok yoruluyorsun ..kaynanamda 1 dönem baktı o evreyi hatırlamak bile istemiyorum kabustu...2 yaşında bakıcıya geçimde rahat ettim onunla sıkıntısı vardı ama aynı evde olmayınca ve iş veren olunca herşeyi atlatıyorsun ..sırf bu kötü tecrübelerden dolayı Allah nasip ederse 2.dönem izin kullanıcam ücretsiz bakarız biz demelerine rağmen ..istemiyorum ben depresyona da girsem 2 çocukla yorgunluktan ölsemde istemiyorum ..uykusuz kalırım evi bok götürür 1 tas çorba içerim ama çocuklarım ve eşimle aile olurum diye düşünüyorum..tecrübe etmeden öğrenemiyor insan
Çok fazla yorma kendini kuzum bak bayramda herkeze bi haller oldu vallaSelam kızlar, Nasılsınız bugün? Ben biraz yorgunum dün alışveriş yaptık bebek için.Baya bi gezdik.Bugünde misafir geliyor evde de iş var.
En son yatağın yanına klozet teklifinde bulunmuştum
Pozisyonun dip versiyonlarını yaşıyoruz resmen en son doğum pozisyonuydu fakat şu an neresi nerede bilemiyorum ilk zaman başı diye poposunu fazla sevdiğim için artık genel seviyorum
Ben gebeluk oncesi en az2 2.5 icerdim canim spor yaptigimdan oturuAy ben ancak 2 lt iciyorum. Gebelik oncesi 1 lt ya icer ya icmezdim... iltihabi da atamadim, her kalkista ya da wcye sikistigimda kasik ve mesane agrisindan zor yuruyorum...
Vucudunun dinlenmeye ihtiyaci varmis ozaman canim ihmal etme kendiniDün çok yorulmuştum ondan oldu kuzum , ama geceki neyin nesiydi bilmem şimdi çok sukur iyiyim
Biraz iş yaptım uzandım şimdi.Artık iş yapmakta zor gelir oldu.Fazla bişey yapamıorum zaten.Eyilememek çok kötü.Çok fazla yorma kendini kuzum bak bayramda herkeze bi haller oldu valla
ben magnezyumu kullanmaya başlayalı 3 4 gun oldu.Galiba yordum kendimi hatta bi ara yürüyemedim kramptan hayırlısıyla atlatalım inşallah doğumuSorma cnm yaa.benmde bu aralar çok oluo kramp.bayram dolayısıyla kalsiyum magnezyumumu aksatiorm Kaç gündür.karşılığını da görüyrm diyeym.alt baldirima girio ve iki bacağımda da gün boyu hissediorm
kesinlikle katılıyorum canım sana.ilk doğumda kv geldi 10 gun burnumdan getirdi.sonra ücretsiz aldım kızım 9 aylıkken bakıcıya verdim 3 yıl baktı.sonra anaokulu şükür Rabbime çok iyi baktı.Bunda da kv gelmeyecek kendi annem yok bakalım ne olcak.ama çok.kıymetli dostlarım var.ilk 3 4 günü atlatayım hayırlısıyla ayağa kalkarım inşallah.Bizimde ev kredimiz var ama ben yine ücretsiz ayrilacam.Ay canım mm... Benim evrelerimi anlatmışsın. Önceden şehir dışındaydım. Bir eğitim öğretim yılı kayınvakidem baktı kayonpederde vardı. Biz eşinle boşanma evresine geldik. Çocuğum bakıldı ama biz de tükendik. Annemler geliyordu arada. Babam Off puff der annem evimi özledim der. 2 yaşında aynı apartmandan bakıcı baktı. Vallahi evliliğim düzeldi. Çocuğumun huzursuzlukları bitti. Geceler boyu ağlamalarım bitti. Ve mükemmel baktı oğluma gerçekten. Oyunlar etkinlikler konuşma egzersizleri. Ben bunaldıkça hasta oldukça aldı akşamları evinde oynattı. Kendi kayınvalidem ameliyatlı olduğum halde bir gece sallamadı oğlumu. Karnımda bandajlarla çocuk salladım ben. Bakıcıdan korkmayın diyorum tanıdıklarıma. Allah korkusu olan insanlar bazen kendi öz babaanne anane den iyi bakıyor. Şimdi kendi memleketimdeyim.annemler geçen yıl baktı oğluma. Pazartesi sabahı geldiler cuma akşamı gittiler. Ama bu kötü tecrübelerinden dolayı eşime diyorum yavan yiyeyim ama ücretsiz izin almaya çalışalım 2. Dönem. Ev borcumuz da var ama Allah yardım eder elbette
canım çok fazla yorma kendini.Dun bayramlaşmaya gittik akrabalara 2 saat oturduk kalkacağız.bana diyo amma nazlisin ne olmuş hamileysen allahtan eşim kalk hanım yoruldun dedi de çenelerini kapattılar.Gece ceremesini ben çektim 4 ten sonra uyuyamadım kramplardanSelam kızlar, Nasılsınız bugün? Ben biraz yorgunum dün alışveriş yaptık bebek için.Baya bi gezdik.Bugünde misafir geliyor evde de iş var.
İnan aynı şeyleri yaşamışız hepimiz sadece benim kayınvalidemin hiç ama hiç faydası dokunmadı kendi annemde çocuğum hasta bile olsa evime gelip bakmadı karda kışta hasta hasta çocuğu sabahın köründe anneme bıraktım ve tek başıma eşimin arabası ayrıydı.. Çok bunaldım okuldan çıkardım hemen çocuğu alıp eve geçeyim yorgunum derdim bakıcıdan çocuk alır gibi kapıdan alınmaz derlerdi surat yaparlardı mecbur girip bir saat orda geçirirdim çocuğum hasta olurdu şurup verirdim içermezlerdi babam inattır zararlı der geçerdi..saat 5 de okuldan çıkıyorum saat 5 i 5 geçe arardı annem nerde kaldın hadi diye.. Çok şükür gözüm arkada kalmadı ama ben perişan oldum eşimin ruhu bile duymadı.. Ona belli etmemek için elimden geleni yaptım.. Olan bizlere oluyor Komşum vardı birde bakıcısı vardı kadın yemeğine kadar pişirirdi evi düzenler toplar bulaşık makinasını boşaltır hiç evde iş bırakmazdı kadın da işe dinlenmeye gider gibi gider gelirdi.. Çok özenirdim okadar elimde çocukla her işimi kendim yapmaya çalışırdım bir daha dedim çocuğum olursa bakıcı bulurum yine de annemlere baktırmam dedim şimdi ikinci dönem ücretsiz izin alcam yaza kadar sonra allah Kerim bakıcı bulursam çalışırım bulamazsam bir sene daha ücretsiz alırım diyorumAy canım mm... Benim evrelerimi anlatmışsın. Önceden şehir dışındaydım. Bir eğitim öğretim yılı kayınvakidem baktı kayonpederde vardı. Biz eşinle boşanma evresine geldik. Çocuğum bakıldı ama biz de tükendik. Annemler geliyordu arada. Babam Off puff der annem evimi özledim der. 2 yaşında aynı apartmandan bakıcı baktı. Vallahi evliliğim düzeldi. Çocuğumun huzursuzlukları bitti. Geceler boyu ağlamalarım bitti. Ve mükemmel baktı oğluma gerçekten. Oyunlar etkinlikler konuşma egzersizleri. Ben bunaldıkça hasta oldukça aldı akşamları evinde oynattı. Kendi kayınvalidem ameliyatlı olduğum halde bir gece sallamadı oğlumu. Karnımda bandajlarla çocuk salladım ben. Bakıcıdan korkmayın diyorum tanıdıklarıma. Allah korkusu olan insanlar bazen kendi öz babaanne anane den iyi bakıyor. Şimdi kendi memleketimdeyim.annemler geçen yıl baktı oğluma. Pazartesi sabahı geldiler cuma akşamı gittiler. Ama bu kötü tecrübelerinden dolayı eşime diyorum yavan yiyeyim ama ücretsiz izin almaya çalışalım 2. Dönem. Ev borcumuz da var ama Allah yardım eder elbette
canım ücretsiz izin parca parca alınamıyor diye biliyorum bi arastir istersen sonra sıkıntıya girme.yani izin bozdurup eylül de tekrar ayrılamıyoruz diye biliyorumİnan aynı şeyleri yaşamışız hepimiz sadece benim kayınvalidemin hiç ama hiç faydası dokunmadı kendi annemde çocuğum hasta bile olsa evime gelip bakmadı karda kışta hasta hasta çocuğu sabahın köründe anneme bıraktım ve tek başıma eşimin arabası ayrıydı.. Çok bunaldım okuldan çıkardım hemen çocuğu alıp eve geçeyim yorgunum derdim bakıcıdan çocuk alır gibi kapıdan alınmaz derlerdi surat yaparlardı mecbur girip bir saat orda geçirirdim çocuğum hasta olurdu şurup verirdim içermezlerdi babam inattır zararlı der geçerdi..saat 5 de okuldan çıkıyorum saat 5 i 5 geçe arardı annem nerde kaldın hadi diye.. Çok şükür gözüm arkada kalmadı ama ben perişan oldum eşimin ruhu bile duymadı.. Ona belli etmemek için elimden geleni yaptım.. Olan bizlere oluyor Komşum vardı birde bakıcısı vardı kadın yemeğine kadar pişirirdi evi düzenler toplar bulaşık makinasını boşaltır hiç evde iş bırakmazdı kadın da işe dinlenmeye gider gibi gider gelirdi.. Çok özenirdim okadar elimde çocukla her işimi kendim yapmaya çalışırdım bir daha dedim çocuğum olursa bakıcı bulurum yine de annemlere baktırmam dedim şimdi ikinci dönem ücretsiz izin alcam yaza kadar sonra allah Kerim bakıcı bulursam çalışırım bulamazsam bir sene daha ücretsiz alırım diyorum
Günaydın canım iyi haberi öyle bir mesajın sonuna eklemissin ki etkisi azalmış.. Umarım beklediğinden iyi geçer bu süreç.
Ahh canım keşke senin okuduğun doğru olsaydı maalesef :)) şimdi de tekrar döndük adanaya akşama evdeyiz inşallah..Anam ben gelmicem demiş diye okudumgözlerim bana oyun etmiş ya da istediğim gibi okumuşum ne diyim bacım Allah kurtarsın o günlerde geçer
Çok geçmiş olsun canım bana da bi kaç gündür giriyo çok hafif adet sancıları.. Gitgide heyecan artıyo :))kuzum uyumak için cabaladim saat 4 gibi uyuya kalmisim uyuyunca geçiyor haliyle yalancı sancılar demek bunlar
Oofff offf sorma kuzucumİsin zor tatlim
Gül güüüüüülllll gıccccccıııkkkkOoooo senlik var sizin evde de deseneguldugme bakma benimkiler zaten ayni sehirdeyiz kendi annemlere ben kustum hala tatillerinden donmuyotlar diye kv dem de panik yaratmaya basladi az kaldi az kaldi deyip strese sokup duruyor bol sen sakrak gunler bizi bekliyor kuzum stres arttikca o tip ruyalar normal canim
Çok haklısın tatlım söylediklerinin hepsini yaşıcağımı tahmin ediyorum ne yazık kibecause of you Allah kolaylık versin Can'ım işin zor gerçekten kendini hazırlamalısın ...ben oğlumda yaşadım benzer durumu annem 1 yıla yakın baktı tabi tatillerde filan gitti 2 haftada bir haftasonu gitti Ankara'ya ama olmuyor aynı evde ki benim annemde dünya iyisidir çok uyumludur babamda biraz seninkine benzer .hiç özel kalmadı ailem kalmadı ben eşim ve Bebek aile olamadık ..tüm sorumluluğu ben ve annem paylaştık bir eşim baba olduğunu hissedemediklerini sonra bana değil anneme anne demeye başladı oğlum üzüldük..daha neler neler herkesi memnun etmeye çalışan sen oluyorsun ve çok yoruluyorsun ..kaynanamda 1 dönem baktı o evreyi hatırlamak bile istemiyorum kabustu...2 yaşında bakıcıya geçimde rahat ettim onunla sıkıntısı vardı ama aynı evde olmayınca ve iş veren olunca herşeyi atlatıyorsun ..sırf bu kötü tecrübelerden dolayı Allah nasip ederse 2.dönem izin kullanıcam ücretsiz bakarız biz demelerine rağmen ..istemiyorum ben depresyona da girsem 2 çocukla yorgunluktan ölsemde istemiyorum ..uykusuz kalırım evi bok götürür 1 tas çorba içerim ama çocuklarım ve eşimle aile olurum diye düşünüyorum..tecrübe etmeden öğrenemiyor insan
Kız sorma şahtık şahbaz olduk bi de kıskançlık çıktı başıma şizofren şizofren rüyalar görüyorum :/Cnm Allah yardmcn olsun.inşallah o muhteşem kalabalık sana o özel günlerde zahmet değil rahmet olur :)
Kıskançlığı sorma.bende de bu aralar hat safhada.normalde böyle değildim 7 yıllık evlyz ama şu aralar başının etini yiyrm.Sen nereye baktın ne gördün ben çok şişkoyum dimi falan filan
Tatlım ananenin bakması kötü diil de yine de insan tamamen kendi terbiyesini vermek ister yavrusuna.. Mesela benim babamdan yana endişelerim var bakalım hayırlısı...Kizlar ya, bebislere anneannenin bakmasi kotu mu? Elin bakicisinin elinde buyuyecegine anneannne kucagi daha iyi degil mi? Keske benim de bakabilseler. Ilk zamanlar gelecek annem, sonra belki biraz esimin teyzesi gelir ama cocuk buyutmedi hic yardimci olurlar. Kv rahmetli zaten. Sonra ise donus, donmesem de doktora ogrencisiyim bir bakici şart olacak. Bu devirde kime guvenip cocugu emanet edicem, simdiden karalar bagladim...
Canım burda bakıcı da yok yoksa inan güvenebileceğim birini bulsam insan başka bi yerden kısar hiç önemli diil.. Ama burda eve yardımcı bile bulamıyo insan kaldı ki evladını emanet edecek bakıcı hiç yok.. Buranın hatunları daha okula başlamamış yavrularını işe gönderiyolar kendileri de koşa koşa gezmeye!! Allah kurtarsın beni..Ay canım mm... Benim evrelerimi anlatmışsın. Önceden şehir dışındaydım. Bir eğitim öğretim yılı kayınvakidem baktı kayonpederde vardı. Biz eşinle boşanma evresine geldik. Çocuğum bakıldı ama biz de tükendik. Annemler geliyordu arada. Babam Off puff der annem evimi özledim der. 2 yaşında aynı apartmandan bakıcı baktı. Vallahi evliliğim düzeldi. Çocuğumun huzursuzlukları bitti. Geceler boyu ağlamalarım bitti. Ve mükemmel baktı oğluma gerçekten. Oyunlar etkinlikler konuşma egzersizleri. Ben bunaldıkça hasta oldukça aldı akşamları evinde oynattı. Kendi kayınvalidem ameliyatlı olduğum halde bir gece sallamadı oğlumu. Karnımda bandajlarla çocuk salladım ben. Bakıcıdan korkmayın diyorum tanıdıklarıma. Allah korkusu olan insanlar bazen kendi öz babaanne anane den iyi bakıyor. Şimdi kendi memleketimdeyim.annemler geçen yıl baktı oğluma. Pazartesi sabahı geldiler cuma akşamı gittiler. Ama bu kötü tecrübelerinden dolayı eşime diyorum yavan yiyeyim ama ücretsiz izin almaya çalışalım 2. Dönem. Ev borcumuz da var ama Allah yardım eder elbette
Bende aynı durumdayım din öğlene kadar evin işi birde misafir geldi onlar kalktı biz kayınvalideye geldi iki saat yol geçiyorum uzanıyorum yok diyor gel balkonda oturuyoruz sandalye tepesinde görümcem çok bilmiş yat yat diyorlar bi kayınbirader giriyor içeri bir görümcenin oğlu İman mahvoldum akşamda eşimle terasta uzatıp ayakları oturmuşuz misafir geldi biz yokmuşuz gibi yapın dediysekte elli kere çağırdılar aşağıya.. Ben çektim gece sıkıntısını bir kramp girdi ama hala acıyor yürürken uyku falan kaçtı eşimde uyuyamadım ben öyle olunca.. Bi daha hamile kalırsak Bayram'lara gelmesin arkadaşlarcanım çok fazla yorma kendini.Dun bayramlaşmaya gittik akrabalara 2 saat oturduk kalkacağız.bana diyo amma nazlisin ne olmuş hamileysen allahtan eşim kalk hanım yoruldun dedi de çenelerini kapattılar.Gece ceremesini ben çektim 4 ten sonra uyuyamadım kramplardan
evet bide bilmislikleri yok mu bana da diyorlar istersen uzan diğer odada.Ya ortalık insan kaynıyor ev tıklım tıklım.Uzanacaksam niye durayım.Bende aynı durumdayım din öğlene kadar evin işi birde misafir geldi onlar kalktı biz kayınvalideye geldi iki saat yol geçiyorum uzanıyorum yok diyor gel balkonda oturuyoruz sandalye tepesinde görümcem çok bilmiş yat yat diyorlar bi kayınbirader giriyor içeri bir görümcenin oğlu İman mahvoldum akşamda eşimle terasta uzatıp ayakları oturmuşuz misafir geldi biz yokmuşuz gibi yapın dediysekte elli kere çağırdılar aşağıya.. Ben çektim gece sıkıntısını bir kramp girdi ama hala acıyor yürürken uyku falan kaçtı eşimde uyuyamadım ben öyle olunca.. Bi daha hamile kalırsak Bayram'lara gelmesin arkadaşlar
Canım durumu tam anlamadım ama sanırım zor günler kapıda gibi.. Birde şu ücretsiz izindeyken hizmet süresi olayını doğru biliyorsun ana sanırım yeniden gözden geçirilecek bir yasa hani şu torba yasadan çıkacaklar arasında diye duymuştum inşaallah düzelir hoş düzelmese de ben kafaya koydum almayı düşünüyorum sana ikinci çocuğuna hamile bir anne olarak tek tavsiyem sakın hiçbirşeyi düşünme hizmet süresini falan çünkü sonra bebeğinin bu ayları yılları geri gelmiyor ben ilk oğlum doğduktan 5 ay sonra atandım ve hiç bir izin kullanamadım herşeye geç kaldım sanki her anını kaçırdım kuzumun doyamadım bebekliğine işten gelince köle gibi evde koşturdum gece uykusuz kalıp sabah mecbur işe gittim inan şimdi o kadar üzülüyorum varsın sayılmasın üç ay hizmet süresinden seminere kadar alırsın hiç dert etmeAhh canım keşke senin okuduğun doğru olsaydı maalesef :)) şimdi de tekrar döndük adanaya akşama evdeyiz inşallah..
Çok geçmiş olsun canım bana da bi kaç gündür giriyo çok hafif adet sancıları.. Gitgide heyecan artıyo :))
Oofff offf sorma kuzucum
Gül güüüüüülllll gıccccccıııkkkko ışığa sensörlü kaynananı direk sizin ana sigortaya bağlıcam eve geldiğiniz annnn koşa koşa gelsin
Çok haklısın tatlım söylediklerinin hepsini yaşıcağımı tahmin ediyorum ne yazık kiücretsiz izni kesinlikle alırdım ama kurtulmak istediğim bi okulum var ve hizmet süresinden sayılmıyomuş ücretsiz izin.. Ben mi yanlış öğrendim acaba?? İnan bu sabah ciddi ciddi düşündüm hayır annemler doğumdan sonra bir ay kalır dönerler yeter ki ücretsiz izin hizmet süresinden sayılsın..
Kız sorma şahtık şahbaz olduk bi de kıskançlık çıktı başıma şizofren şizofren rüyalar görüyorum :/
Tatlım ananenin bakması kötü diil de yine de insan tamamen kendi terbiyesini vermek ister yavrusuna.. Mesela benim babamdan yana endişelerim var bakalım hayırlısı...
Canım burda bakıcı da yok yoksa inan güvenebileceğim birini bulsam insan başka bi yerden kısar hiç önemli diil.. Ama burda eve yardımcı bile bulamıyo insan kaldı ki evladını emanet edecek bakıcı hiç yok.. Buranın hatunları daha okula başlamamış yavrularını işe gönderiyolar kendileri de koşa koşa gezmeye!! Allah kurtarsın beni..
Bende hiçbir iş yapmıyorum öyle oturuyorum zaten artık beni oturmak da çok rahatsız ediyor batıyor kaburgalarım bir an önce evime kavuşmak istiyorum çok zorlaştı şu son günler dün gelen misafir soruyor burdamısınız diye bende şimdilik burdayız dedim kayınvalidem arkamdan eee dursunlar artık yeni geldiler demez mi benim oğlum okula başlayacak pazartesi hazırlık bilmem ne kim düşşnsünevet bide bilmislikleri yok mu bana da diyorlar istersen uzan diğer odada.Ya ortalık insan kaynıyor ev tıklım tıklım.Uzanacaksam niye durayım.
Sağol balim doğru diyorsunVucudunun dinlenmeye ihtiyaci varmis ozaman canim ihmal etme kendini
Hiç sorma tatlım çok heyecanlı sende çok dikkat et stress yapma ve yorma kendiniAhh canım keşke senin okuduğun doğru olsaydı maalesef :)) şimdi de tekrar döndük adanaya akşama evdeyiz inşallah..
Çok geçmiş olsun canım bana da bi kaç gündür giriyo çok hafif adet sancıları.. Gitgide heyecan artıyo :))
Oofff offf sorma kuzucum
Gül güüüüüülllll gıccccccıııkkkko ışığa sensörlü kaynananı direk sizin ana sigortaya bağlıcam eve geldiğiniz annnn koşa koşa gelsin
Çok haklısın tatlım söylediklerinin hepsini yaşıcağımı tahmin ediyorum ne yazık kiücretsiz izni kesinlikle alırdım ama kurtulmak istediğim bi okulum var ve hizmet süresinden sayılmıyomuş ücretsiz izin.. Ben mi yanlış öğrendim acaba?? İnan bu sabah ciddi ciddi düşündüm hayır annemler doğumdan sonra bir ay kalır dönerler yeter ki ücretsiz izin hizmet süresinden sayılsın..
Kız sorma şahtık şahbaz olduk bi de kıskançlık çıktı başıma şizofren şizofren rüyalar görüyorum :/
Tatlım ananenin bakması kötü diil de yine de insan tamamen kendi terbiyesini vermek ister yavrusuna.. Mesela benim babamdan yana endişelerim var bakalım hayırlısı...
Canım burda bakıcı da yok yoksa inan güvenebileceğim birini bulsam insan başka bi yerden kısar hiç önemli diil.. Ama burda eve yardımcı bile bulamıyo insan kaldı ki evladını emanet edecek bakıcı hiç yok.. Buranın hatunları daha okula başlamamış yavrularını işe gönderiyolar kendileri de koşa koşa gezmeye!! Allah kurtarsın beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?