- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.581
Canım o değişti sanki derece kademe ve hızmet süresınden sayılacaktır artık dıye ucretsız ızın bı arastırsana öğrenırsem derım sanaAhh canım keşke senin okuduğun doğru olsaydı maalesef :)) şimdi de tekrar döndük adanaya akşama evdeyiz inşallah..
Çok geçmiş olsun canım bana da bi kaç gündür giriyo çok hafif adet sancıları.. Gitgide heyecan artıyo :))
Oofff offf sorma kuzucum
Gül güüüüüülllll gıccccccıııkkkko ışığa sensörlü kaynananı direk sizin ana sigortaya bağlıcam eve geldiğiniz annnn koşa koşa gelsin
Çok haklısın tatlım söylediklerinin hepsini yaşıcağımı tahmin ediyorum ne yazık kiücretsiz izni kesinlikle alırdım ama kurtulmak istediğim bi okulum var ve hizmet süresinden sayılmıyomuş ücretsiz izin.. Ben mi yanlış öğrendim acaba?? İnan bu sabah ciddi ciddi düşündüm hayır annemler doğumdan sonra bir ay kalır dönerler yeter ki ücretsiz izin hizmet süresinden sayılsın..
Kız sorma şahtık şahbaz olduk bi de kıskançlık çıktı başıma şizofren şizofren rüyalar görüyorum :/
Tatlım ananenin bakması kötü diil de yine de insan tamamen kendi terbiyesini vermek ister yavrusuna.. Mesela benim babamdan yana endişelerim var bakalım hayırlısı...
Canım burda bakıcı da yok yoksa inan güvenebileceğim birini bulsam insan başka bi yerden kısar hiç önemli diil.. Ama burda eve yardımcı bile bulamıyo insan kaldı ki evladını emanet edecek bakıcı hiç yok.. Buranın hatunları daha okula başlamamış yavrularını işe gönderiyolar kendileri de koşa koşa gezmeye!! Allah kurtarsın beni..
Hahahaha kiz sana da kendime de guluyorum ayni sekilde artik gulmeye vurdum kendimi sen de vur daha iyi geliyor boyleAhh canım keşke senin okuduğun doğru olsaydı maalesef :)) şimdi de tekrar döndük adanaya akşama evdeyiz inşallah..
Çok geçmiş olsun canım bana da bi kaç gündür giriyo çok hafif adet sancıları.. Gitgide heyecan artıyo :))
Oofff offf sorma kuzucum
Gül güüüüüülllll gıccccccıııkkkk
Çok haklısın tatlım söylediklerinin hepsini yaşıcağımı tahmin ediyorum ne yazık kiücretsiz izni kesinlikle alırdım ama kurtulmak istediğim bi okulum var ve hizmet süresinden sayılmıyomuş ücretsiz izin.. Ben mi yanlış öğrendim acaba?? İnan bu sabah ciddi ciddi düşündüm hayır annemler doğumdan sonra bir ay kalır dönerler yeter ki ücretsiz izin hizmet süresinden sayılsın..
Kız sorma şahtık şahbaz olduk bi de kıskançlık çıktı başıma şizofren şizofren rüyalar görüyorum :/
Tatlım ananenin bakması kötü diil de yine de insan tamamen kendi terbiyesini vermek ister yavrusuna.. Mesela benim babamdan yana endişelerim var bakalım hayırlısı...
Canım burda bakıcı da yok yoksa inan güvenebileceğim birini bulsam insan başka bi yerden kısar hiç önemli diil.. Ama burda eve yardımcı bile bulamıyo insan kaldı ki evladını emanet edecek bakıcı hiç yok.. Buranın hatunları daha okula başlamamış yavrularını işe gönderiyolar kendileri de koşa koşa gezmeye!! Allah kurtarsın beni..
Evet valla aynı evrelerden geçmişiz maalesefAy canım mm... Benim evrelerimi anlatmışsın. Önceden şehir dışındaydım. Bir eğitim öğretim yılı kayınvakidem baktı kayonpederde vardı. Biz eşinle boşanma evresine geldik. Çocuğum bakıldı ama biz de tükendik. Annemler geliyordu arada. Babam Off puff der annem evimi özledim der. 2 yaşında aynı apartmandan bakıcı baktı. Vallahi evliliğim düzeldi. Çocuğumun huzursuzlukları bitti. Geceler boyu ağlamalarım bitti. Ve mükemmel baktı oğluma gerçekten. Oyunlar etkinlikler konuşma egzersizleri. Ben bunaldıkça hasta oldukça aldı akşamları evinde oynattı. Kendi kayınvalidem ameliyatlı olduğum halde bir gece sallamadı oğlumu. Karnımda bandajlarla çocuk salladım ben. Bakıcıdan korkmayın diyorum tanıdıklarıma. Allah korkusu olan insanlar bazen kendi öz babaanne anane den iyi bakıyor. Şimdi kendi memleketimdeyim.annemler geçen yıl baktı oğluma. Pazartesi sabahı geldiler cuma akşamı gittiler. Ama bu kötü tecrübelerinden dolayı eşime diyorum yavan yiyeyim ama ücretsiz izin almaya çalışalım 2. Dönem. Ev borcumuz da var ama Allah yardım eder elbette
Ücretsiz izin parça parça alınabiliyor Can'ım ama 1 Aydan az olmayacakcanım ücretsiz izin parca parca alınamıyor diye biliyorum bi arastir istersen sonra sıkıntıya girme.yani izin bozdurup eylül de tekrar ayrılamıyoruz diye biliyorum
Biraz baksın anneanne ..biz zorlandık aynı evde kalındı diye herkesin evi başka olsa belki sorun olmaz bilemiyorum ben eve kamera taktım bunuda bakıcıya söyledim telefondan izledim eve gidince kayıtları izlediğimi söyledim uyardım yada göz yumdum tatlı tatlı söyledim 2 yılda bakıcı baktı şimdi oğlum 4.5 yaşında bu yılda benle beraber evde kalacak seneye Anaokulu ..bu yıl göndermek istemedim ben çocuk gelişimi öğretmeniyim lisede çocukları okula biraz geç gitmesi taraftarıyım bu yıl evde anne olucam inşallah çocuklarımaKizlar ya, bebislere anneannenin bakmasi kotu mu? Elin bakicisinin elinde buyuyecegine anneannne kucagi daha iyi degil mi? Keske benim de bakabilseler. Ilk zamanlar gelecek annem, sonra belki biraz esimin teyzesi gelir ama cocuk buyutmedi hic yardimci olurlar. Kv rahmetli zaten. Sonra ise donus, donmesem de doktora ogrencisiyim bir bakici şart olacak. Bu devirde kime guvenip cocugu emanet edicem, simdiden karalar bagladim...
Yok canım Ya kötü olur mu. Önemli olan bakanın senin burnundan getirmemesi. Senin aile huzurunu bozmaması. Çünkü bozulunca sen anneliği bile gereğince yapamıyorsun psikolojin bozulduğu için.Kizlar ya, bebislere anneannenin bakmasi kotu mu? Elin bakicisinin elinde buyuyecegine anneannne kucagi daha iyi degil mi? Keske benim de bakabilseler. Ilk zamanlar gelecek annem, sonra belki biraz esimin teyzesi gelir ama cocuk buyutmedi hic yardimci olurlar. Kv rahmetli zaten. Sonra ise donus, donmesem de doktora ogrencisiyim bir bakici şart olacak. Bu devirde kime guvenip cocugu emanet edicem, simdiden karalar bagladim...
Bn de sen gibi dusunuyorm cnm annem de olsa olmuyor ayni evde bn bile sikiliyrm kndi annemden esim de rahat edemiyor.bn de kmseye baktrmayi düşünmüyorum. 2.dönem ucretsz alicam seneye de bakıcı insallahbecause of you Allah kolaylık versin Can'ım işin zor gerçekten kendini hazırlamalısın ...ben oğlumda yaşadım benzer durumu annem 1 yıla yakın baktı tabi tatillerde filan gitti 2 haftada bir haftasonu gitti Ankara'ya ama olmuyor aynı evde ki benim annemde dünya iyisidir çok uyumludur babamda biraz seninkine benzer .hiç özel kalmadı ailem kalmadı ben eşim ve Bebek aile olamadık ..tüm sorumluluğu ben ve annem paylaştık bir eşim baba olduğunu hissedemediklerini sonra bana değil anneme anne demeye başladı oğlum üzüldük..daha neler neler herkesi memnun etmeye çalışan sen oluyorsun ve çok yoruluyorsun ..kaynanamda 1 dönem baktı o evreyi hatırlamak bile istemiyorum kabustu...2 yaşında bakıcıya geçimde rahat ettim onunla sıkıntısı vardı ama aynı evde olmayınca ve iş veren olunca herşeyi atlatıyorsun ..sırf bu kötü tecrübelerden dolayı Allah nasip ederse 2.dönem izin kullanıcam ücretsiz bakarız biz demelerine rağmen ..istemiyorum ben depresyona da girsem 2 çocukla yorgunluktan ölsemde istemiyorum ..uykusuz kalırım evi bok götürür 1 tas çorba içerim ama çocuklarım ve eşimle aile olurum diye düşünüyorum..tecrübe etmeden öğrenemiyor insan
Affedemiyoruz çünkü kırıldık. Kırgınlık unutulmuyor. Sinir bir an gelip geçiyor belki de. Benim ki sütüm gelmedi hemen diye gelecek süt bu zamana gelirdi. Senin sütün olmayacak. Benim kızımın ki hemen şakır şakır akmıştı diye diye psikoloji mahvettiben magnezyumu kullanmaya başlayalı 3 4 gun oldu.Galiba yordum kendimi hatta bi ara yürüyemedim kramptan hayırlısıyla atlatalım inşallah doğumu
kesinlikle katılıyorum canım sana.ilk doğumda kv geldi 10 gun burnumdan getirdi.sonra ücretsiz aldım kızım 9 aylıkken bakıcıya verdim 3 yıl baktı.sonra anaokulu şükür Rabbime çok iyi baktı.Bunda da kv gelmeyecek kendi annem yok bakalım ne olcak.ama çok.kıymetli dostlarım var.ilk 3 4 günü atlatayım hayırlısıyla ayağa kalkarım inşallah.Bizimde ev kredimiz var ama ben yine ücretsiz ayrilacam.because of you canım umarım sıkıntısız atlatırsın ama sunu unutma tek düşündüğün bebeğin olsun anın tadını çıkar inan insanın içinde kalıyor.kv yi yok anneyi düşün önemli olan sensin ve bebeğin bunu unutma.Allahtan o kadar aglamama rağmen sütüm kesilmedi.I günler aklıma geldikçe kv ye öyle kızıyorum ki affedemiyorum.bak yine aklıma geldi
Cnm ucretsz izin hzmet süresinden sayılmiyor diye biliyormAhh canım keşke senin okuduğun doğru olsaydı maalesef :)) şimdi de tekrar döndük adanaya akşama evdeyiz inşallah..
Oofff offf sorma kuzucum
Gül güüüüüülllll gıccccccıııkkkko ışığa sensörlü kaynananı direk sizin ana sigortaya bağlıcam eve geldiğiniz annnn koşa koşa gelsin
bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim canım.Ücretsiz izin parça parça alınabiliyor Can'ım ama 1 Aydan az olmayacak
inşallah bu logusalikta yaşamayız canım.Geçmişe bakınca kötü anların kalması ne yazık ki üzücü oluyor.Bide ben sana kv lik yapmıyorum kızım gibi görüyorum cümleleri varya insan zıvanadan çıkıyor.Acaba gelin olarak görse ne yapacakAffedemiyoruz çünkü kırıldık. Kırgınlık unutulmuyor. Sinir bir an gelip geçiyor belki de. Benim ki sütüm gelmedi hemen diye gelecek süt bu zamana gelirdi. Senin sütün olmayacak. Benim kızımın ki hemen şakır şakır akmıştı diye diye psikoloji mahvetti
sayılmıyor canım ilk doğumda almıştım benCnm ucretsz izin hzmet süresinden sayılmiyor diye biliyorm
Yok Can'ım o kanun değişti istediğin kadar parça parça alabiliyorsun benim arkadaşlarım hep öyle yaptı haziran seminerine kadar alıyor izin sonra yazın eylülle kadar maaş alıp tekrar ayrılıyor bir sorun olmuyor şu an biri daha aldı okulumdan bölünebiliyor eminimcanım ücretsiz izin parca parca alınamıyor diye biliyorum bi arastir istersen sonra sıkıntıya girme.yani izin bozdurup eylül de tekrar ayrılamıyoruz diye biliyorum
İnsanların yorumlarıda bir alem zaten.Mutlaka birşey söyleyecekler.Kramplar bu ara hepimizin büyük problemi.Benimde ayak parmaklarıma ve bacağıma giriyor.canım çok fazla yorma kendini.Dun bayramlaşmaya gittik akrabalara 2 saat oturduk kalkacağız.bana diyo amma nazlisin ne olmuş hamileysen allahtan eşim kalk hanım yoruldun dedi de çenelerini kapattılar.Gece ceremesini ben çektim 4 ten sonra uyuyamadım kramplardan
Ben de değişti diye biliyorum canım yani bölünebiliyo artık.. Arkadaşın eşi doğum yapınca parça parça kullandılar izni hatta hafta hafta bile alabilirsin demişti arkadaşım ne kadar doğru bilemiyorum tabiiYok Can'ım o kanun değişti istediğin kadar parça parça alabiliyorsun benim arkadaşlarım hep öyle yaptı haziran seminerine kadar alıyor izin sonra yazın eylülle kadar maaş alıp tekrar ayrılıyor bir sorun olmuyor şu an biri daha aldı okulumdan bölünebiliyor eminim
Bakıcam mutlaka canım inşallah değişmiştirCanım o değişti sanki derece kademe ve hızmet süresınden sayılacaktır artık dıye ucretsız ızın bı arastırsana öğrenırsem derım sana
yok yok canım olur mu hic biz çok nazliyizİnsanların yorumlarıda bir alem zaten.Mutlaka birşey söyleyecekler.Kramplar bu ara hepimizin büyük problemi.Benimde ayak parmaklarıma ve bacağıma giriyor.
araştırmak lazim demek ki canım tabi 5 yıl oldu ben eski yönetmeliğe gore konuştum galiba.Hayırlısıyla minnaklarimizi kucağımiza alalım inşallah ondan sonra izin rapor ...Ben de değişti diye biliyorum canım yani bölünebiliyo artık.. Arkadaşın eşi doğum yapınca parça parça kullandılar izni hatta hafta hafta bile alabilirsin demişti arkadaşım ne kadar doğru bilemiyorum tabii
hadi geçmiş olsun canım Rabbim yaşatmasin bi dahaKızlar ben taburcu oldum eve geldim çok şükür sık takip olcam
Gecmis olsun canim.degerler biraz normale indimiKızlar ben taburcu oldum eve geldim çok şükür sık takip olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?