bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kızlar nasılsınızz?

because of you balım oy kıyamam ben sana.. Ben bile dertliyim annem 40 gün gelecek diye. Ki cok iyi anlaşırız ama alıngandır benim annem :/ ee ben sendromda o alıngan senlik cıkıcak evde kuzum aslınsa siz calısmaya baslayınca süper olur ev işi cocuk yemek hepsini annen halleder sen rahatlarsın ama calısmaya baslamadan seni zırlayabilir. Bol sabır kuzumaa bol bol anlayış ailesine inşallah.

Canım o değişti sanki derece kademe ve hızmet süresınden sayılacaktır artık dıye ucretsız ızın bı arastırsana öğrenırsem derım sana

Hahahaha kiz sana da kendime de guluyorum ayni sekilde artik gulmeye vurdum kendimi sen de vur daha iyi geliyor boyle

Evet valla aynı evrelerden geçmişiz maalesef zor zamanlardı gerçekten anlatacak çokşey varda herşey yazılmıyor işte ..sadece diyebileceğim aynı evin içinde olmuyor kim olursa olsun olmuyor..Allah yardım eder inşallah bende senle aynı fikirdeyim huzur daha önemli oturcam çocuklarımla evde

canım ücretsiz izin parca parca alınamıyor diye biliyorum bi arastir istersen sonra sıkıntıya girme.yani izin bozdurup eylül de tekrar ayrılamıyoruz diye biliyorum
Ücretsiz izin parça parça alınabiliyor Can'ım ama 1 Aydan az olmayacak

Biraz baksın anneanne ..biz zorlandık aynı evde kalındı diye herkesin evi başka olsa belki sorun olmaz bilemiyorum ben eve kamera taktım bunuda bakıcıya söyledim telefondan izledim eve gidince kayıtları izlediğimi söyledim uyardım yada göz yumdum tatlı tatlı söyledim 2 yılda bakıcı baktı şimdi oğlum 4.5 yaşında bu yılda benle beraber evde kalacak seneye Anaokulu ..bu yıl göndermek istemedim ben çocuk gelişimi öğretmeniyim lisede çocukları okula biraz geç gitmesi taraftarıyım bu yıl evde anne olucam inşallah çocuklarıma

Yok canım Ya kötü olur mu. Önemli olan bakanın senin burnundan getirmemesi. Senin aile huzurunu bozmaması. Çünkü bozulunca sen anneliği bile gereğince yapamıyorsun psikolojin bozulduğu için.

Bn de sen gibi dusunuyorm cnm annem de olsa olmuyor ayni evde bn bile sikiliyrm kndi annemden esim de rahat edemiyor.bn de kmseye baktrmayi düşünmüyorum. 2.dönem ucretsz alicam seneye de bakıcı insallah

Affedemiyoruz çünkü kırıldık. Kırgınlık unutulmuyor. Sinir bir an gelip geçiyor belki de. Benim ki sütüm gelmedi hemen diye gelecek süt bu zamana gelirdi. Senin sütün olmayacak. Benim kızımın ki hemen şakır şakır akmıştı diye diye psikoloji mahvetti

Cnm ucretsz izin hzmet süresinden sayılmiyor diye biliyorm

Ücretsiz izin parça parça alınabiliyor Can'ım ama 1 Aydan az olmayacak
bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim canım.
inşallah bu logusalikta yaşamayız canım.Geçmişe bakınca kötü anların kalması ne yazık ki üzücü oluyor.Bide ben sana kv lik yapmıyorum kızım gibi görüyorum cümleleri varya insan zıvanadan çıkıyor.Acaba gelin olarak görse ne yapacak
Cnm ucretsz izin hzmet süresinden sayılmiyor diye biliyorm
sayılmıyor canım ilk doğumda almıştım ben because of you

canım ücretsiz izin parca parca alınamıyor diye biliyorum bi arastir istersen sonra sıkıntıya girme.yani izin bozdurup eylül de tekrar ayrılamıyoruz diye biliyorum
Yok Can'ım o kanun değişti istediğin kadar parça parça alabiliyorsun benim arkadaşlarım hep öyle yaptı haziran seminerine kadar alıyor izin sonra yazın eylülle kadar maaş alıp tekrar ayrılıyor bir sorun olmuyor şu an biri daha aldı okulumdan bölünebiliyor eminim

İnsanların yorumlarıda bir alem zaten.Mutlaka birşey söyleyecekler.Kramplar bu ara hepimizin büyük problemi.Benimde ayak parmaklarıma ve bacağıma giriyor.

Ben de değişti diye biliyorum canım yani bölünebiliyo artık.. Arkadaşın eşi doğum yapınca parça parça kullandılar izni hatta hafta hafta bile alabilirsin demişti arkadaşım ne kadar doğru bilemiyorum tabii

araştırmak lazim demek ki canım tabi 5 yıl oldu ben eski yönetmeliğe gore konuştum galiba.Hayırlısıyla minnaklarimizi kucağımiza alalım inşallah ondan sonra izin rapor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…