bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne diyosun ben kuzucum şaka mı bu başka çocuğu yok mu bu kadının?? Yeminle güç gösterisi canım ya başka hiçbişey diil.. Bugün kv ne dedi biliyo musun maaile oturuyoduk doğumdan açıldı konu önce kırmızı yazma falan gösterdi kenarlarını oyalatıcakmış tamam anne zahmet ediyosun Saol dedim.. Burdan girdik ya bi kere o aptal doğum dönemi geleneklerine başladı tuzlarız da kokmasın bakarız dedim doktora sormam lazım.. Ağzına hurma sürülüyomuş bak onu yapıcam dedim gözüne de sürme çekeriz demez mi!! Ben çekemem yeni doğmuş çocuğun gözüne sürme falan dedim ben çekerim merak etme dedi hayır anne izin vermem yani dedim niye ki dedi eee dedim küçücük yeni doğmuş yavrumun hadi gözüne zarar gelirse falan dedim bizimkiler de yeni doğmuştu dedi iyice belli ettim sertleştim size karışamam anne siz yapmışsınız ben kendi çocuğum adına konuşuyorum dedim!! Yaaaa sabır ya benim kendi annem bana böyle bi dayatma yapmıyo sen kimsin be!! Sonra öbür odaya geçtim uzandım eşim geldi yanıma böyle konularda annemle dalaşma noktasına gelme hayatım he de geç ben hallederim dedi.. Daha çok dellendim ne demek dedim ya kendi çocuğum üzerinde söz hakkım yok mu ki benim he diycem.. Gerçekten o bahsettiğiniz kabus dönem galiba başlıyo

Doğru diyosun kuzum inşallah becerebilirim

Siz sürece giriş yapmışsınız eşin arada sorun olmasın diye he de geç der ama devamını durduramazsın o yüzden he deme. 

Siz sürece giriş yapmışsınız eşin arada sorun olmasın diye he de geç der ama devamını durduramazsın o yüzden he deme. 
Der miyim tatlım onlar zannediyolar ki normaldeki yumuşak yüzlü semiha olucak karşılarında çocuğum söz konusu olduğunda çok farklı olurum paralarım vallahi onları.. Ya ellerimi karnımın üzerinde tutamıyorum nasıl bi güçsüzlük var üzerimde günlerdir anlatamam.. Özellikle ellerim bana ait diil sanki sizde de var mı bu durum sinirlerim mi zayıfladı noldu anlamadım

Stresten olmuş olabilir belki canım kaç gündür stres halindesin. Ya da ellerin falan şiştiyse ondandır bilemedim ki. Sinirsel olabilir gibi. Artık vucut zor taşıyor onunda etkisi olabilir benim ayaklarda var sanki düşecekmişim gibi

Biz de durum tam tersi herkes gidebileyim diye bakıyor kendi düzenleri var diye.. Gerçi kp çalışmasa kışın kv hep kalma taraftarı he tabi bu doğum sonrası senaryoları değiştirmiyor. 1-2 hafta da kalsalar yavrum öpücük manyağı olacak, duş sonrası bacaklarından sarkıtılacak daha neler neler

O oooo sizinkilerin fantezileri de bizimkileri aratmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…