bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayır canım 2 gun oldu gecer dedım ondan denemedim yarın mutlaka denıcem sımdı gece gece mıdem bulanmasın

Bugün çok kötü bir gün geçirdim resmen sinir krizi geçirdim ağladım.karnım çok sert ve kasılmalar oluyor dakika tutmadım ama pozisyon değiştirince geçiyor.bebeğim hareketli.başım çatlıyor ağrıdan

Canım ya ne yaşandı bilmiyorum dikkat et. Kasılmaları tetikler bu halin. Sakin olmaya çalış

Canım ya ne yaşandı bilmiyorum dikkat et. Kasılmaları tetikler bu halin. Sakin olmaya çalış
Sagol Can'ım.inşallah kötü bişey olmadan bunu da atlatırım.sevgili kocam arkadaşlarını savunulan diye bana olmadık laflar etti bende terör estirdim sonuç ne yine olan bana oldu bu seferde bebeğime bişey olucak diye strese girdim

Ahh canım ya kavga etsen de değişmicekse hiç kendini de bebeğini de strese sokma. Kendini sakin tut geçer stresten olmuştur

Hay ağzına sağlık be canım ben de şöyle bi araştırdım yok yani bi çoğu sünnet bile diil.. Sürme çekmek sünnettir onu ben de biliyorum ama yenidoğana çekmek sünnet diye bişi duymadım hiç.. Kaldı ki nerden bulayım ben doğal sürmeyi kv üzerinde Arapça yazan herşeyi direk mübarek kabul ediyo :/ yalan diil benim için de inada bindi çok pis sinirliyim var ya ne dese tersini yapasım var!! Melek gibi bi insanı ne hale getirdiler (burda melek gibi olan benim)

Noldu be canısı kim soktu seni sinir krizine?? Uyanınca yaz mutlaka dertleşelim ben de krizlerdeyim

Ne güzel canısı senin adına çok sevindim çevredekilerin gelenekleri sünnet diye yaptırma girişiminden bahsediyoduk.. Bazıları sünnet bazıları diil.. Benim dediğim olucak haaaayırr benim dediğim dönemine girdik hayırlı uğurlu olsun..

Kızlarr bnm sol göğsümun altı çok acıyor bsy batıyor sanki 2 gündür gecmiyo
Senin oğlan kafayı yaslamıştır kaburgaların altına o da ciğerini sıkıştırıyodur canım annem hep diyodu son zamanlarda bazen oturamıcaksın bile çocuğa göre pozisyon aliciizz.. Ay öbür organlarımıza yer kalmadı ayol bi doğuraydık infilak etmeden :/

Aynen bende bu durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…