bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Depend haric hepsini aldim ben canim depend de migrosta falan da var eve biseler alirken alirim onu da diye dusunuyorum

Ben çok yavaş kaldım alışveriş konusunda. Fiyatlara baktım uyguna geliyor Depend, sebamed pişik kremi alsam zaten kargo da ücretsize gelecek. Benim alışveriş işi yataktan devam ediyor liste bile yapmadım ne eksik diye

Malesef kızlar böyle işte. Hemen gelmez belki 2 aydır görümcemle birlikte ama kırkım çıkınca gelecek gibi görünüyor napcam bilmiyorum müsait olunca konuşuruz bayram sonu detayları...

Valla yardir yar aldik her biseyini de yine seytan durttu siteye girdim alacam hata veriyor

Bebegi emzirmeden once ilk defa agzina hurma surup zemzem suyu damlatmak sunnettir.ondan bahsediyor arkadaslar.

Aft mi pamukcuk olmasin kuzu o
Hahhahaa aft diil mi kız o ney ki acep aklımda nerden kalmış :)) amaaaann benim aklım yerinde mi tatlım ya :)) ama demin biraz araştırdım da sanırım bu sadece gelenek sünnet diil urashaa .. Kaldı ki diyelim ki sünnet ben doğal sürmeyi nerden bulucam da sürücem şimdi sürme diye satılan şeylerin hepsi ağır kurşun içeriyo yavrumun gözüne zehir mi sokucam millet istiyo diye.. Yapan yapsın saygı duyarım ben yapmam valla kaldı ki bu yapılırken gözünün içinde leke kalandan kör olana kadar bi sürü örnek var

because of you urashaa canlar ben de annemin ve çevredekilerin saydığı bi sürü şeyi internetten hadis kitaplarından fln araştırdım, bazıları dini bazıları geleneksel bi sürü adet var ben bebeğe gerçekten faysası olacakları yada en azından bi zararı olmayacağına inandıklarımı yapmaya karar verdim hurma meselesine gelince, peygamberimiz torunları Hz. Hasan ve Hz. Hüseyin doğmadan önce, kızı Hz. Fatmaya bebek doğunca ben gelmeden hiç bir şey yapmayın diye tembih etmiş, birinde gelip sarı kundağa sarılı olduğunu görünce kızmış, tüm yeni doğanlara beyaz giydirtmiş.. Hastane çıkışını zaten beyaz almıştım o iyi denk geldi bide emzirilmeden önce çok minik bi hurma parçasını damaklarına sürmüş.. Hatta ağzında ıslatıp sürmüş, hani yedirmek diil de elindeki şekerli tadı sürmek gibi benim anladığım.. Bunu bi doktora sorcam öyle yapcam, alerji fln aklımı karıştırdı.. Bunun dışında çocukların adını babalarına sorup koymuş, bu çok önemli bence, Hz. Ali yi çağırmış, ne isim koyduklarını sormuş ve o ismi kulaklarına ezanla beraber okumuş.. Doğduktan 7 gün sonra bebeğin saçı kadar yani 1 2gr gümüş yada altın sadaka vermiş.. Bide ergenlik çağları gelmeden önce kurban kestirmiş.. Böyle en sahih, her kaynakta olan bunlar ve en makul bunlar geldi bana.. Onun dışında bacaklarından sallamak, tuzlamak fln sünnet olarak geçmiyor.. Tuzlamak da hadi belki ama sallandırma ballandırma fln yaptırmak istemiyorum annem zaten yapmaz da ananem ve halam gelecek doğuma muhtemelen, onlardan korkuyorum

Kızlar cok fena kabızlık cekiyorum varmı onerısı olan
Tatlım klasik kuru kayısı zeytin yağı incir vb doğal yöntemleri denedin mi? Yine de düzelmiyor yada acil çözüm lazım diyosan doktor bana 10. Haftada çok fena olduğum için Magnezi kalsine diye bi toz ilaç verdi, anında çözüyor ve içeriği baya doğal bi ilaçmış, bebeğe zararı yok hatta faydası varmış.. Bide bol su içneye çalış tatlım bi an önce geçer inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…