- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.601
Gecms olsun cnm bi daha da insallah oglusuna kavusuna yatar sin hastanedeKızlar ben taburcu oldum eve geldim çok şükür sık takip olcam
Gecmis olsun canim gozunaydin umarim hersey yolunda giderKızlar ben taburcu oldum eve geldim çok şükür sık takip olcam
Ohh şükürler olsun.. Zamanında al inşallah kuzunu kucağına canım :)Kızlar ben taburcu oldum eve geldim çok şükür sık takip olcam
Doğru diyosun canım sabahtan beri en olmadık şeylerde bile konu dönüyoooo dolaşıyo kv diyo ki ben size gelcem heee!! Anladık anam gelicen!! oğlun seni aylardır çağırdı ama sen benim annemleri beklemişin gelmek için!!Hahahaha kiz sana da kendime de guluyorum ayni sekilde artik gulmeye vurdum kendimi sen de vur daha iyi geliyor boyle
Kızlar ben taburcu oldum eve geldim çok şükür sık takip olcam
Ay alıcan gerizekalının memelerini sokucan onun ağzının içine ne cins insanlar var yaAffedemiyoruz çünkü kırıldık. Kırgınlık unutulmuyor. Sinir bir an gelip geçiyor belki de. Benim ki sütüm gelmedi hemen diye gelecek süt bu zamana gelirdi. Senin sütün olmayacak. Benim kızımın ki hemen şakır şakır akmıştı diye diye psikoloji mahvetti
İnşallah öyle diildir Ayşem be ama ben de öyle biliyodum en sonCnm ucretsz izin hzmet süresinden sayılmiyor diye biliyorm
İnşallah bu son torba yasa mıdır ne zıkkımsa onda değişir :/bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim canım.
inşallah bu logusalikta yaşamayız canım.Geçmişe bakınca kötü anların kalması ne yazık ki üzücü oluyor.Bide ben sana kv lik yapmıyorum kızım gibi görüyorum cümleleri varya insan zıvanadan çıkıyor.Acaba gelin olarak görse ne yapacak
sayılmıyor canım ilk doğumda almıştım benbecause of you
Sorma be datlım hem de nasıl karıştıbecause of you canim sen de olaylar fena karismis sanirim? Sen ucretsiz izin alamayacagini dusunup uzun bi sure annenler bakar diye mi plan yaptin? Ayni evde sen kocan bebis annen baban kaynanan atiyorum ilk 1 ay icin gideri varda sonrasi seni yipratir be kuzum napcan en hafif nasil atlatirsin acaba?
Gecen sene 1.dönem arkds almsti canım sayılmiyor demsti ama su an nasıl blmyrm sen yine arastr bakalım inşallah sayiliyordur kuzum bn de alicam ücretsiz 2.dönem.anneler gelemez küçücük bebişi de kmseye birakamam aklım kalır. Heyet bulamazsam hemen ayrılırım 2.donem.İnşallah öyle diildir Ayşem be ama ben de öyle biliyodum en son
Bilmiyorum canım valla çok sıkkınım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. Ücretsiz izin olayı olmazsa bile 2.dönem maaş karşılığı çalışıcam inşallah yani haftada iki gün.. İnşallah kolay atlar şu dönemlerCanım durumu tam anlamadım ama sanırım zor günler kapıda gibi.. Birde şu ücretsiz izindeyken hizmet süresi olayını doğru biliyorsun ana sanırım yeniden gözden geçirilecek bir yasa hani şu torba yasadan çıkacaklar arasında diye duymuştum inşaallah düzelir hoş düzelmese de ben kafaya koydum almayı düşünüyorum sana ikinci çocuğuna hamile bir anne olarak tek tavsiyem sakın hiçbirşeyi düşünme hizmet süresini falan çünkü sonra bebeğinin bu ayları yılları geri gelmiyor ben ilk oğlum doğduktan 5 ay sonra atandım ve hiç bir izin kullanamadım herşeye geç kaldım sanki her anını kaçırdım kuzumun doyamadım bebekliğine işten gelince köle gibi evde koşturdum gece uykusuz kalıp sabah mecbur işe gittim inan şimdi o kadar üzülüyorum varsın sayılmasın üç ay hizmet süresinden seminere kadar alırsın hiç dert etme
Bilmiyorum be canım stres yapmak ne kelime 4 sivilce çıkardım bile.. İnan şu an bir allahın kulunu istemiyorum!!Hi
Hiç sorma tatlım çok heyecanlı sende çok dikkat et stress yapma ve yorma kendini
Saol goncam güzel dileklerin için canım benim.. Şimdi çıktık yola evde Oluruz bi kaç saate.. Senin sadece annenmiş işte bizim bi de eşantiyon Babamız var :))Selam kızlar nasılsınızz?
because of you balım oy kıyamam ben sana.. Ben bile dertliyim annem 40 gün gelecek diye. Ki cok iyi anlaşırız ama alıngandır benim annem :/ ee ben sendromda o alıngan senlik cıkıcak evde kuzum aslınsa siz calısmaya baslayınca süper olur ev işi cocuk yemek hepsini annen halleder sen rahatlarsın ama calısmaya baslamadan seni zırlayabilir. Bol sabır kuzumaa bol bol anlayış ailesine inşallah.
Sorma be datlım hem de nasıl karıştıdaha şimdiden bi güç savaşları görmen lazım.. Kv ikide bir doğumdan önce de gelicem sonra da diyip durur eşim bi yandan adeta acır gibi annem doğuma yalnız gelme planları yapıyo galiba der!! Ya çok bişey istemiyorum ki senin ailen gelsin doğuma ama benim ailem çok uzaktan geliyo illaki kalıcaklar senin ailen bi kaç gün sonra bi daha gelsin o zaman da kalsın nolur yani daha yakın mesafe sonuçta!! Yok canım çok az kaldı benim canımdan çok sevdiğim kocamı bile boşattırıcaklar bana!! Alıyorum o kokuyu başlıcak yakında ailemi istemiyo musun davaları..
Canım seni takip ediyorum bi kaç gündür sanırım benim doğumdan sonrada ortalık karışacakSorma be datlım hem de nasıl karıştıdaha şimdiden bi güç savaşları görmen lazım.. Kv ikide bir doğumdan önce de gelicem sonra da diyip durur eşim bi yandan adeta acır gibi annem doğuma yalnız gelme planları yapıyo galiba der!! Ya çok bişey istemiyorum ki senin ailen gelsin doğuma ama benim ailem çok uzaktan geliyo illaki kalıcaklar senin ailen bi kaç gün sonra bi daha gelsin o zaman da kalsın nolur yani daha yakın mesafe sonuçta!! Yok canım çok az kaldı benim canımdan çok sevdiğim kocamı bile boşattırıcaklar bana!! Alıyorum o kokuyu başlıcak yakında ailemi istemiyo musun davaları..
Canım seni takip ediyorum bi kaç gündür sanırım benim doğumdan sonrada ortalık karışacak( kv hasta anlatmıştım şimdi doğum yap sende kalcam bana siz bakacaksınız diyor iki çocukla nasıl olacaksa (
Canım seni takip ediyorum bi kaç gündür sanırım benim doğumdan sonrada ortalık karışacak( kv hasta anlatmıştım şimdi doğum yap sende kalcam bana siz bakacaksınız diyor iki çocukla nasıl olacaksa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?