bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hahahaha kiz sana da kendime de guluyorum ayni sekilde artik gulmeye vurdum kendimi sen de vur daha iyi geliyor boyle
Doğru diyosun canım sabahtan beri en olmadık şeylerde bile konu dönüyoooo dolaşıyo kv diyo ki ben size gelcem heee!! Anladık anam gelicen!! oğlun seni aylardır çağırdı ama sen benim annemleri beklemişin gelmek için!!

Sabahtan beri esimle 2 ayri odada ivir zivir ayikliyoruz. Ikimizin de bekarligindan kalan esyalarinin oldugu 2 ayri calisma odasi var. E simdi kizimiz dogacak. 5 yildir da ayni evdeyiz, hic ayiklama yapmayinca oturduk esya ayiklayip atmaya... onda 3 kitaplik kitap, bende de oyle. Daha kitaplara sira gelemedi ivir zivirlardan. Kendi evimiz olsa bir duvari tavana kadar kitaplik yaptirirz, kapakli dolap yaptiririz ama oyle de bir sansimiz yok malesef...

Ay alıcan gerizekalının memelerini sokucan onun ağzının içine ne cins insanlar var ya

İnşallah bu son torba yasa mıdır ne zıkkımsa onda değişir :/

Kızlar merhaba şuanda ağrım var hani vajınanın dudakları iç tarafı varya kemikleri onlar ağrıyo uzanıyom dinlenmek için ancak geçmıyor normalmi

Sorma be datlım hem de nasıl karıştı daha şimdiden bi güç savaşları görmen lazım.. Kv ikide bir doğumdan önce de gelicem sonra da diyip durur eşim bi yandan adeta acır gibi annem doğuma yalnız gelme planları yapıyo galiba der!! Ya çok bişey istemiyorum ki senin ailen gelsin doğuma ama benim ailem çok uzaktan geliyo illaki kalıcaklar senin ailen bi kaç gün sonra bi daha gelsin o zaman da kalsın nolur yani daha yakın mesafe sonuçta!! Yok canım çok az kaldı benim canımdan çok sevdiğim kocamı bile boşattırıcaklar bana!! Alıyorum o kokuyu başlıcak yakında ailemi istemiyo musun davaları..

İnşallah öyle diildir Ayşem be ama ben de öyle biliyodum en son
Gecen sene 1.dönem arkds almsti canım sayılmiyor demsti ama su an nasıl blmyrm sen yine arastr bakalım inşallah sayiliyordur kuzum bn de alicam ücretsiz 2.dönem.anneler gelemez küçücük bebişi de kmseye birakamam aklım kalır. Heyet bulamazsam hemen ayrılırım 2.donem.

Bilmiyorum canım valla çok sıkkınım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. Ücretsiz izin olayı olmazsa bile 2.dönem maaş karşılığı çalışıcam inşallah yani haftada iki gün.. İnşallah kolay atlar şu dönemler

Pazartesi randevum var ve cok stresliyim neden bilmiorum cok canim sklyo bi yandan oglumu merak ediorum bi yandan da cok stres oluyorum

Saol goncam güzel dileklerin için canım benim.. Şimdi çıktık yola evde Oluruz bi kaç saate.. Senin sadece annenmiş işte bizim bi de eşantiyon Babamız var :))

Tuhh ya sinirleri bozulmus arkadasimin bence simdiden onyargili dusunup iyice sinirlerini bozma esinle de tartisma gunu gelip yasanmadan. Ev kalabalik olunca esin annesini yollar bence 1-2 gun durdurup hep bir kalip napcaklar cok sacma eger senin ailen uzaktan geliyorsa kv gelir hayirlar biraz kalir doner olumsuza sartlama kendini canim hamisligin son donemleri hassasiyetlerimiz artti bunun lohusaligi da var kendini guzel motive et kuzum

Canım seni takip ediyorum bi kaç gündür sanırım benim doğumdan sonrada ortalık karışacak ( kv hasta anlatmıştım şimdi doğum yap sende kalcam bana siz bakacaksınız diyor iki çocukla nasıl olacaksa(

Neöyyy yeni dogum yapmisken nasil olcak? Bi de sen ameliyatli olcan yani? Yok mu hic bakabilcek baska biri? Kv bombeymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…