bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amaaaa yemişim ferberini çocuk benim değilmi hiçte ağlatmam alırım kucağıma kaç kere Bebek olcak benim oğluşum güven duygusu gelişsin yavrumun ana kuzusu yapcam onu :)

Hımmm yok be Can'ım bunları ben hiç sevmiyorum çok eski 20yıl önce kullanılıyordu.pusetin içine o destekleyiciler varya onlardan al ebebekte görmüştüm tamam
Kis bebeği olcak lar ya alsam mi diye dusunuyorm daha korunakli gibi.puseti de kuzenim vercek duruma göre kullanirim artık ikisini de

Iyi geceler kizlarr eee bi bayram daha gecti gittiiii her gecen gun bebislere yaklasiyoz hayirlisiyla yarin 30 u dolduruyorum
Sen her hafta su haftayi dolduruyorum dediginde benimde kendi haftam aklima geliyor bende 31 i dolduruyorum.kizimi kucagima aldigim zamanada 25 gunum var..ben iyice tırsar oldum.hayirlisi hakkimizda.

Iyi geceler kizlarr eee bi bayram daha gecti gittiiii her gecen gun bebislere yaklasiyoz hayirlisiyla yarin 30 u dolduruyorum

Sen her hafta su haftayi dolduruyorum dediginde benimde kendi haftam aklima geliyor bende 31 i dolduruyorum.kizimi kucagima aldigim zamanada 25 gunum var..ben iyice tırsar oldum.hayirlisi hakkimizda.

Ay aynennnn. Ben de 32yi bitirdim, 3 gun de gectii :)

Iyi geceler kızlar.
Sayfalar yine birikmiş okuyamadm.
İnşallah herkes iyidir herşey yolundadır ve İnşallah kacirmamam gereken bi konuyu kacirmamsmdr :)

Bu gece bebeğimin dolablni kurduk hemen sizinle paylaşmak istedim.
yarın yerleştirmek istiyrm İnşallah.askı almadm ama yikadktn sonra asıl yerlestrrm zaten

Eklentiler

• IMAG0519_1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMAG0520.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 66
Sanırsam artık kendimi taşıyamıyorum yata yata daha da hamlaşmışım bel bacak ağrısı da cabası

Bende kaç gündür magnezyum kalsiyum icemedim mahvoldum.bacaklar popo sırt bel Bugün magnezyumu az önce zor yetistrdm ama kalsiyumu yine icemiicm.aspirini ancak içerim uyurum artık

güle güle kullanın canım çok güzelmiş.

Gule gule kullanin,.bizim de 26sinds gelecek insallah.

Bende kaç gündür magnezyum kalsiyum icemedim mahvoldum.bacaklar popo sırt bel Bugün magnezyumu az önce zor yetistrdm ama kalsiyumu yine icemiicm.aspirini ancak içerim uyurum artık

Aspirinin bugün sonunu içtim. Ben magnezyum içiyorum ama en son D vitamini düşük çıktı doktor calsiyum +D vitamini olanı kullanıyordum. Calsiyumu bırak sadece devit yazayım dedi. Benim gebelik öncesi de çok ağrırdı şimdi ikiye katlandı. 2 ay da daha da ağırlaşırsak hiç hareket edemicez galiba

İnşallah canım ben kendi şifonyeri boşalttım ona yerleştiriyorum maalesef yer yok ama inşallah ileride kendi odası olur 

Iyi yapmışsın cnm.İnşallah olur .Bende oda yapmadm .oturma odamı bozmak istemedim.minik bi odamız var kiler gibi.oraya gardrobunu alıp koyaym dedim.beşikte Bizim odamıza.ileride Allah Kerim.belki Başka eve çıkarız.Daha rahat birşekilde oda yaparım dedim.öyle yani nasip herşey.

Aynen canım zaten şuan oda yapılsa bile kalacakları yer bizim yanımız

Benimde Çarşamba randevum.aspirini sorcam birakym mi Die.şimdilik iciyrm.
Benmde kalsym+ d vitamini olandn.ekstra vitamin de iciyrm.imom.
Bu hafta bende çok ağır hissettim kendmi.zorlanmaya başladım.dedigin gibi 2 aya kadar nasıl olcam nasıl geçecek bilmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…