- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.721
:))) doğru diyosun dondu kaldı balkona gitti oturdu ağzını bile açamadı korktu benden sanırsam :))Ben asıl eşinin yüz halini merak ettim sen onu atınca :)) bi süre sen uykuya dalmadan uyumaz o adam :)))
:))) doğru diyosun dondu kaldı balkona gitti oturdu ağzını bile açamadı korktu benden sanırsam :))
Dedik bile datlım :)) gerçi allah var eşim her konuda yardımcı olur ama abisi mutfağın önünden geçse içeri gelip suyunu karısından ister mesela
Şapkasını önüne alip bi dusunduyse iyi :) Şok da geçirmiş olabilir tabi :):))) doğru diyosun dondu kaldı balkona gitti oturdu ağzını bile açamadı korktu benden sanırsam :))
sorma canım eşim dalga da geçiyo öyle anlarda erkek mi oldun şimdi böyle yapınca diyo gülüyo adam kabarıyo suratına tükürsen yarabbi şükür modu bu yapıcak bişey yokÖyle insanlara bi sinir oluyorum ki agızlarının ortasına vurasım geliyo. Sanki eşi onun hizmetçisi. Aynından bitane var çevremizde adamı bi kaşık suda bogasım geliyo.
Aaaa o hep haklıdır düşündüyse bile belli etmez haklı olduğunu savunur.şok geçirdiğinden eminim bu kadarını beklemiyordu Ada'm gece yatak odasına bile gelemedi o kadar yani gerisini siz düşünün :))Şapkasını önüne alip bi dusunduyse iyi :) Şok da geçirmiş olabilir tabi :)
Din konusun da içiniz çok rahat olsun arkadaşım çünkü bir kadının ne ev işi yapma ne çocuklara bakma hatta ve hatta çocuğunu emzirme bile zorunluluğu yok dinimiz bu konuda kadına tamamen erkekle eşitlik tanımıştır.. İslama dil uzatanlar bu konuları yanlış bildikleri için İslamı böyle gibi göstererek en büyük zararı veriyorlar.. Ama işte bir erkek annesi olarak şunu da belirtmek isterim ki sadece erkek çocuğa değil kız çocuklarına da empatiyi öğretmemiz şart, kaynana oluyorlar görümce oluyorlar elti oluyorlar hatta arkadaş eş dost oluyorlar bayan bizi anlar diyorsun bir bakıyorsun en çok o kadınlar canımızı acıtıyorlar... Bende şimdi şu kararı aldım madem kimse empati yapmıyor beni anlamıyor bende o kişilere karşı bencil olma kararı alıyorum tavsiye ederim işe yarıyorAynen canım kessssiiinlikle anneden geçiyo şu kadına şiddet falan bile yine anneden.. Erkek adam şunu yapmaz bunu yapar salak salak şeyler veriliyo çocukların beynine!! İşlerine gelen yerde dini kalkan yapmıyolar mı bi de dövesim geliyo.. Peygamber efendimizin eşleriyle ev işlerini paylaşma kısmını mesela hep es geçiyolar dimi :))
Ferah ferah yatmissindir iste ohhh ne guzelAaaa o hep haklıdır düşündüyse bile belli etmez haklı olduğunu savunur.şok geçirdiğinden eminim bu kadarını beklemiyordu Ada'm gece yatak odasına bile gelemedi o kadar yani gerisini siz düşünün :))
Tracy Hogg a basladim ben de. Nasil bitecek bilmiyorum. E.A.S.Y. metodu cok meshur. Hemsireler de cok benimsemis.
- Richard Ferber – Solve Your Child’s Sleep Problems
- Marc Weissbluth – Healthy Sleep Habbits, Happy Child
- Tracy Hogg – Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
- Kim West – İyi Uykular Tatlı Rüyalar El Kitabı
- Anna Wahlgren – A Good Night’s Sleep
- Elizabeth Pantley – The No-Cry Nap Solution
kızlar bu kitapları özellikle bebeklrin uykularını düzene sokmak için çok öneriyolar.. ismi türkçe olanların direk çevirisi var ingilizce olanlar amazonda mevcut.. ingilizce olanların internet isteleri de var ayrıca ilgilenirseniz.. ben biraz başlıcam sanırım okumaya.. biliyorum bu iş biraz bebeğin mizacıyla da alakalı ama ben yine de bakiiim yapabileceğim bişeyler var mı
36.haftada verdi bana simdiden bidaha ki rdv bi 32 iste gidecem sali gunu sonra 36Bayram geldi topik hepten sessizlesti.yine eskisi gibi hareketlenir insallah buralar.
aynen türk annelerinin en çok uyguladığı da o sanırım zaten biz ferberin sistemine uyamayız yufka yüreğimize ters ağlata ağlata uyutmaTracy Hogg a basladim ben de. Nasil bitecek bilmiyorum. E.A.S.Y. metodu cok meshur. Hemsireler de cok benimsemis.
Tracy Hogg a basladim ben de. Nasil bitecek bilmiyorum. E.A.S.Y. metodu cok meshur. Hemsireler de cok benimsemis.
Portbebe ne?Kızlar portbebe aldnZ mi hastaneden çıkarken ana kucagiyla çıkartmak istemedm.ama bu portbebede hangi marka iyidir alanlar vardı sanki
aynen türk annelerinin en çok uyguladığı da o sanırım zaten biz ferberin sistemine uyamayız yufka yüreğimize ters ağlata ağlata uyutma
Bunlar cnmPortbebe ne?
anam benim yapmam mümkün diil zaten çocuk sağlıklı olsun derken kendi psikolojim alt üst olurYa okudugum izledgim herşey bebeği agladıgında yalnız bırakmayın diyo:/ özellikle ilk bir kaç ay güven duygusu için çok önemliymiş:/ ağlaya ağlaya kısmı bana ters geliyo acıkcası
Hımmm yok be Can'ım bunları ben hiç sevmiyorum çok eski 20yıl önce kullanılıyordu.pusetin içine o destekleyiciler varya onlardan al ebebekte görmüştüm tamamBunlar cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?