bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar. Bayram bitti çok şükür. Çokda istediğim gibi geçmedi zaten moral bozukluğu tavan yaptı. Neyse yeni uyandık kahvaltı yapıp bebek şekerlerini sipariş etmeye gidicez eşimle :)) oğlumun son alışverişini tamamlıcaz. Banyo küveti prima bezi uyku seti vs. Eşim bu hafta amerikaya gidecek 10 gün yok herşey hazır olsun gelince az zaman kalacak diye düşündük:)) herkese hayırlı cumalar

günaydın canım bugun baya tatlı telaş içindesiniz yani

Günaydın kızlar Nasıl zor bir gece geçirdim anlatamam uyuyamadım hiç bacak Ağrı'sı vardı sabaha kadar dön dön bide wc ye git gel zaten yalnızım ödüm kopuyor biyerim ağrıyacak suyum gelecek diye tetikteyim kötü senaryolar kurdum sabaha kadar Allah yardımcımız olsun en zor günleride atalım hayırlısıyla inşallah...

Günaydın canım o bacak ağrısı bende de var malesef 2 haftadır da geçmiyo. Kalsiyum magnezyum , d vitamini, b12 hepsini kullanıyorum yok banamısın demiyo ağlıyorum acıdan. Kötü senaryolar kötüyü çağırır canım iyi düşün iyi ve güzel olsun. İnşallah bebişler zamanında gelirr ve şu ağrılar biter artıkkkkkkkkk

M Meryem111 nerdesin sen ben de yurt disinda yasiyorum da

Oyy kuzucuk yaa.benim de kizim var 3 yasina yeni girdi ama seninki benimkimden de minikmis
Kucucuk haliyle abla olcak birde.birde aralikta 7 yasini doldurcak oglum var.3. Supriz yumurtamiz bizim.

Allah hepimizin evlatlarina hayirli saglikli uzun omurler nasip etsin insallah.Allah tum kotuluklerden korusun onlari insallah.

Masallah bebisine canim.seker icin biraz diyet yaparsan duzelir insallah.benim sekerim diyetle dustu.

Ayy kızlar giremiyorim buraya dün yegenelerimin sünnet düğünü vardı koşturmaya çok yoruldum bende o eski geleneklerin bazısına çok karşıyım ve yaptırmıcam inss kv de sıkıntı olmaz annem karışmaz çünkü bana

Sünnet merasimleri bana hep gereksiz gelirdi eleştirirdim ama şimdi oğluşuma sünnet düğünü yapma hayalleri kurmaya başladım çok istiyorum şöyle şaşalı gösterişli yemekli bir sünnet düğünü yapmak istiyorum :)

Ikınamamak derken öyle bi ihtimal de mi var ya Abooo yandık ki ne yandık kendi canımın yanmasını geçtim bi de çocuğun hayatını tehlikeye atma durumu mu var??
Teknik çok önemli canım. Ben ıkındım sanıyorum doktor diyo sen sadece kendini sıkıyorsun. Birazcık ebe itti biraz kesi atıldı derken fırtlattık gitti

Herkese günaydın kızlar ne güzel az kilo almissiniz ben en son 11 dı bu bayramda çok yedim bakalım kaç kilo almiş olcam doğuma kadar yuvarlanmazsam iyi :)
Bende 10kg aldım.3-5 kg alanlarada hayranım buarada maşallah diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…