- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.701
Sinirlenmekte haklıymışsın canım.. Sen yine anlayışlı davranmışsın ama senin istirahat etmen gereken bi dönemde istedikleri kadar yemeklerini falan kendileri yapsınlar o evin hanımı sensin sen yatarken birilerinin evinde iş yapması rahatsız edici zaten hadi onlar düşüncesiz eşin niye ısrar ediyo.. Karından çocuğundan kıymetli mi ya insan en yakın akrabasını istemiyo bu dönemde arkadaşa bu kadar ısrar ne,!! Kaldı ki daha sonra bi de siz bize gelin kalın ısrarı hatta eşin de olmıcak dimi sen yalnız olacaksın ne münasebet yani.. Yazık keşke bu halde sinirlerini bozmasalarmış hiç biri özellikle de eşin.. Neyse bebeğine sana bişey olmasın tatlım napıcaksın eşlerimiz bazen ilginç şeyler yapabiliyolar :/Ah sorma Can'ım nerden başlasam..çok ayrıntıyada girmek istemiyorum.eşimin arkadaşı eşi ve çocuğu ist.dan bize 1,5saat uzaklıkta bi ilçeye tatile geliyorlar yazlığı varmış annesinin Oray'a.eşimde çok ısrar ediyor geçerken uğrayın bizde 2gün kalın geçin diye onlarda kabul ediyor.bende yatıyorum erken doğum riskim var neyse bunlar yiyo içiyo sabah Deniz akşam kordon eğlence ben evde kalıyorum ama kızmadım hiç yani trip falan yapmadım eşimle ark.nın eşi yaptı yemeği falan.neyse eşim abimin düğünü için bugün memlekete gidicek 3gün yok çok stresliyim yalnız kalcam hiç kimsem yok yaşadığım şehirde.o yazlığa giden arkadaşlarıda sabah akşam arıyo hadi gelin sen burdan memlekete geçersin eşin bizle kalır dönüşte alırsın.ya diyorum gidebilsem abimin düğününe giderim bu halde milletin yazlığında ne işim var.bu sefer sen erken çık burda kal burdan geç günde 10 kere eşimi arıyorlar eşi ve kendisi sinir geldi banada ne anlayışsız insanlar ya dedim yeter dedim git istemiyorum seni arkadaşlarına git.bi kavga hakaretler elimdeki bardağı attım televizyona geldi kırıldı konuşmuyorum 2gündür bugün memlekete gitçek umrumda bile değil bana bu halde bunları yaşattıya asla affetmicem onları...
Canım neden böyle bir dönem de insanlara özellikle de en yakınlarımıza kendimizi anlatmak zorunda kalıyoruz değil mi.. Biz den neden hala anlayış bekliyorlar sabır bekliyorlar ben gerçekten anlamış değilim.. Çok geriliyorum gerçekten hepimizin yaşadıkları benzer şeyler ama bunların sebebi sorumlusu anneler.. Başka kimse değil kız yada erkek bir çocuk yetiştirirken empati yeteneğine sahip çocuklar yetiştirmeyi beceremiyoruz becerememişler.. Bizim gibi hamilelik yaşamışı da empati kuramıyor yaşamamışı daSinirlenmekte haklıymışsın canım.. Sen yine anlayışlı davranmışsın ama senin istirahat etmen gereken bi dönemde istedikleri kadar yemeklerini falan kendileri yapsınlar o evin hanımı sensin sen yatarken birilerinin evinde iş yapması rahatsız edici zaten hadi onlar düşüncesiz eşin niye ısrar ediyo.. Karından çocuğundan kıymetli mi ya insan en yakın akrabasını istemiyo bu dönemde arkadaşa bu kadar ısrar ne,!! Kaldı ki daha sonra bi de siz bize gelin kalın ısrarı hatta eşin de olmıcak dimi sen yalnız olacaksın ne münasebet yani.. Yazık keşke bu halde sinirlerini bozmasalarmış hiç biri özellikle de eşin.. Neyse bebeğine sana bişey olmasın tatlım napıcaksın eşlerimiz bazen ilginç şeyler yapabiliyolar :/
Aynen canım kessssiiinlikle anneden geçiyo şu kadına şiddet falan bile yine anneden.. Erkek adam şunu yapmaz bunu yapar salak salak şeyler veriliyo çocukların beynine!! İşlerine gelen yerde dini kalkan yapmıyolar mı bi de dövesim geliyo.. Peygamber efendimizin eşleriyle ev işlerini paylaşma kısmını mesela hep es geçiyolar dimi :))Canım neden böyle bir dönem de insanlara özellikle de en yakınlarımıza kendimizi anlatmak zorunda kalıyoruz değil mi.. Biz den neden hala anlayış bekliyorlar sabır bekliyorlar ben gerçekten anlamış değilim.. Çok geriliyorum gerçekten hepimizin yaşadıkları benzer şeyler ama bunların sebebi sorumlusu anneler.. Başka kimse değil kız yada erkek bir çocuk yetiştirirken empati yeteneğine sahip çocuklar yetiştirmeyi beceremiyoruz becerememişler.. Bizim gibi hamilelik yaşamışı da empati kuramıyor yaşamamışı da
Ya onu bunu herşeyi geçtimde karısı niye benim eşimi arayıp ısrar ediyor 2tane çocuk doğurmuş kadın benim halimi en iyi anlaması gereken kadın bide fotolar gönderiyor ortak konuştuğumuz bi grup var ordan tatil fotoları.dostmu düşmanmı belli değil erkek olsam karıma kızarım arkadaşsa arkadaş ne münasebet ne diye arıyosun diye yada kocama kızarım kız hasta bizle 1km yola çıkamadı niye çağırıyorsun Ada'mı karısının başında olsun diye ama yok bunlar bi biri arıyo bi biri günde 10 kere konum atıyorlar 2saate burda olun diye ıyyyy aklıma geldikçe arayıp saldırmak istiyorum.benim kocamda onları korumak için fesatsın onlar seni düşünüyor diyo içi gidiyo gidemedim diye sabır allahım sabırrrrrSinirlenmekte haklıymışsın canım.. Sen yine anlayışlı davranmışsın ama senin istirahat etmen gereken bi dönemde istedikleri kadar yemeklerini falan kendileri yapsınlar o evin hanımı sensin sen yatarken birilerinin evinde iş yapması rahatsız edici zaten hadi onlar düşüncesiz eşin niye ısrar ediyo.. Karından çocuğundan kıymetli mi ya insan en yakın akrabasını istemiyo bu dönemde arkadaşa bu kadar ısrar ne,!! Kaldı ki daha sonra bi de siz bize gelin kalın ısrarı hatta eşin de olmıcak dimi sen yalnız olacaksın ne münasebet yani.. Yazık keşke bu halde sinirlerini bozmasalarmış hiç biri özellikle de eşin.. Neyse bebeğine sana bişey olmasın tatlım napıcaksın eşlerimiz bazen ilginç şeyler yapabiliyolar :/
Kuzucum özellikle böyle ailecek görüşmelerde fazla muhabbet tez ayrılık.. Naçizane fikrim lütfen biraz uzaklaşın o aileden hiç saf temiz gelmedi bana niyetleri ya da ben çok güvensizim insanlara bilemiyorumYa onu bunu herşeyi geçtimde karısı niye benim eşimi arayıp ısrar ediyor 2tane çocuk doğurmuş kadın benim halimi en iyi anlaması gereken kadın bide fotolar gönderiyor ortak konuştuğumuz bi grup var ordan tatil fotoları.dostmu düşmanmı belli değil erkek olsam karıma kızarım arkadaşsa arkadaş ne münasebet ne diye arıyosun diye yada kocama kızarım kız hasta bizle 1km yola çıkamadı niye çağırıyorsun Ada'mı karısının başında olsun diye ama yok bunlar bi biri arıyo bi biri günde 10 kere konum atıyorlar 2saate burda olun diye ıyyyy aklıma geldikçe arayıp saldırmak istiyorum.benim kocamda onları korumak için fesatsın onlar seni düşünüyor diyo içi gidiyo gidemedim diye sabır allahım sabırrrrr
Onlarla muhatap olmadım çünkü yalnız kalma diye ısrar ettik derler.gönderdikleri fotoları görmemiş gibi yapıyor yorum yapmıyorum.bi kere beni düşünseler beni arayıp konuşurlar eşimle gezip tozacaklar çocuklarında uyutup benimle bırakacaklar amaç o.kendi evimde rahat edemiyorum milletin evinde bu halde ne işim olur yaaaa!olan televizyona oldu yaa onada çok üzüldüm kendime hala inanamıyorum Nasıl yaptımKuzucum özellikle böyle ailecek görüşmelerde fazla muhabbet tez ayrılık.. Naçizane fikrim lütfen biraz uzaklaşın o aileden hiç saf temiz gelmedi bana niyetleri ya da ben çok güvensizim insanlara bilemiyorumhayır senin eşin ben erken geleyim sizin yazlığa dese onlar yadırgamalı ya senin eşin zor bi dönemden geçiyo zaten bu kadın sıkılıyo üzülüyodur sen niye yalnız bırakıyosun diye.. Hadi abinin düğünü mecburiyet ama gidip yazlıkta kalmak ne!! Sen tepkini koydun mu bu insanlara hiç?? hayır ben bu durumdayken eşimin yeri benim yanım falan diye?? Eşinin arkadaşından çok onun eşinin arayıp ısrar etmesi pek uygun kaçmamış
Ben ıkınamadım. Ikınmak ve doğru nefes çok önemli. Çocuk benim yüzümden çıkamayacaktı çünkü itemedim. Mecbur kesi atıldıBayanlar,normal doğum düşünen anneler, kesi atılması hakkında dusunceleriniz? Ben bugün bu konuya taktım. Zaten yeni geldiğimden,bir doktor arayışı içindeyim. Rutin bir uygulama yapmayani bulmaya karar verdim. Bu uygulamanın geçen yüzyılda kaldığını duydum.Ama doktorlar sorumluluğu azaltmak adına, daha çabuk olsun diye yapıyorlarmış.
Hakkaten burda en acıklı durumdaki önce sen sonra tv olmuş canım :)) olsun canından kıymetli diil bazen insan sinirini bi yerden çıkarmasa dert oluyo içine arada bir olduktan sonra sıkıntı yok :))Onlarla muhatap olmadım çünkü yalnız kalma diye ısrar ettik derler.gönderdikleri fotoları görmemiş gibi yapıyor yorum yapmıyorum.bi kere beni düşünseler beni arayıp konuşurlar eşimle gezip tozacaklar çocuklarında uyutup benimle bırakacaklar amaç o.kendi evimde rahat edemiyorum milletin evinde bu halde ne işim olur yaaaa!olan televizyona oldu yaa onada çok üzüldüm kendime hala inanamıyorum Nasıl yaptım
Ikınamamak derken öyle bi ihtimal de mi var yaBen ıkınamadım. Ikınmak ve doğru nefes çok önemli. Çocuk benim yüzümden çıkamayacaktı çünkü itemedim. Mecbur kesi atıldı
Teşekkür ederim cevabın için. Yine de anladığım kadarıyla mecburi bir durum olmuş.Ben ıkınamadım. Ikınmak ve doğru nefes çok önemli. Çocuk benim yüzümden çıkamayacaktı çünkü itemedim. Mecbur kesi atıldı
Az önce pdr55 e yazdığım gibi, epidural olunca hissetmek zorlastigindan olabiliyormus ikinma sorunları. Google da doğum kesisi, diye aratirsaniz, hhayat ve NTV nin makaleleri var. Ama genel olarak sezeryan istendiğinden, bu konu üzerine düşünen çok az sanırım.Ikınamamak derken öyle bi ihtimal de mi var yaAbooo yandık ki ne yandık kendi canımın yanmasını geçtim bi de çocuğun hayatını tehlikeye atma durumu mu var??
Canim senin esine yemek yapma zorunlulugun bile yok.bunu bilen bi es zaten herseyde yardimci olur ama nerde oyle esler diyceksiniz.Aynen canım kessssiiinlikle anneden geçiyo şu kadına şiddet falan bile yine anneden.. Erkek adam şunu yapmaz bunu yapar salak salak şeyler veriliyo çocukların beynine!! İşlerine gelen yerde dini kalkan yapmıyolar mı bi de dövesim geliyo.. Peygamber efendimizin eşleriyle ev işlerini paylaşma kısmını mesela hep es geçiyolar dimi :))
Bu israrlar beni benden aliyor zaten istikrarli israrcilar diyorum ben onlaraAh sorma Can'ım nerden başlasam..çok ayrıntıyada girmek istemiyorum.eşimin arkadaşı eşi ve çocuğu ist.dan bize 1,5saat uzaklıkta bi ilçeye tatile geliyorlar yazlığı varmış annesinin Oray'a.eşimde çok ısrar ediyor geçerken uğrayın bizde 2gün kalın geçin diye onlarda kabul ediyor.bende yatıyorum erken doğum riskim var neyse bunlar yiyo içiyo sabah Deniz akşam kordon eğlence ben evde kalıyorum ama kızmadım hiç yani trip falan yapmadım eşimle ark.nın eşi yaptı yemeği falan.neyse eşim abimin düğünü için bugün memlekete gidicek 3gün yok çok stresliyim yalnız kalcam hiç kimsem yok yaşadığım şehirde.o yazlığa giden arkadaşlarıda sabah akşam arıyo hadi gelin sen burdan memlekete geçersin eşin bizle kalır dönüşte alırsın.ya diyorum gidebilsem abimin düğününe giderim bu halde milletin yazlığında ne işim var.bu sefer sen erken çık burda kal burdan geç günde 10 kere eşimi arıyorlar eşi ve kendisi sinir geldi banada ne anlayışsız insanlar ya dedim yeter dedim git istemiyorum seni arkadaşlarına git.bi kavga hakaretler elimdeki bardağı attım televizyona geldi kırıldı konuşmuyorum 2gündür bugün memlekete gitçek umrumda bile değil bana bu halde bunları yaşattıya asla affetmicem onları...
Ayyy benide görsen varya normalde çok sakin bi insanım tanıyanlara böyle bişey yaptığımı söylesem hayatta inanmazlar bardak elimdeydi içinde su doluydu en hatırladığım bardağın tv nin camında parçalara ayrılıp yere ağır Çek'imle düştüğü :)) o bardağı Nasıl attım Nasıl ekrana yapıştıda tuzla buz oldu hala aklım almıyor hamilelik hormonlar diyip arkasına sığınıyorum artık silerken korktuğum tv yi ellerimle mahvettim ama napıyım kendimi aşağı atmadığıma şükretsin sinir etmeseydi ağzından çıkana dikkat etseydiHakkaten burda en acıklı durumdaki önce sen sonra tv olmuş canım :)) olsun canından kıymetli diil bazen insan sinirini bi yerden çıkarmasa dert oluyo içine arada bir olduktan sonra sıkıntı yok :))
Ben asıl eşinin yüz halini merak ettim sen onu atınca :)) bi süre sen uykuya dalmadan uyumaz o adam :)))Ayyy benide görsen varya normalde çok sakin bi insanım tanıyanlara böyle bişey yaptığımı söylesem hayatta inanmazlar bardak elimdeydi içinde su doluydu en hatırladığım bardağın tv nin camında parçalara ayrılıp yere ağır Çek'imle düştüğü :)) o bardağı Nasıl attım Nasıl ekrana yapıştıda tuzla buz oldu hala aklım almıyor hamilelik hormonlar diyip arkasına sığınıyorum artık silerken korktuğum tv yi ellerimle mahvettim ama napıyım kendimi aşağı atmadığıma şükretsin sinir etmeseydi ağzından çıkana dikkat etseydi
Dedik bile datlım :)) gerçi allah var eşim her konuda yardımcı olur ama abisi mutfağın önünden geçse içeri gelip suyunu karısından ister meselaCanim senin esine yemek yapma zorunlulugun bile yok.bunu bilen bi es zaten herseyde yardimci olur ama nerde oyle esler diyceksiniz.
Offf çok zor işler ya şu yavrumu bi sağ salim çıkaraydım içimden :/Az önce pdr55 e yazdığım gibi, epidural olunca hissetmek zorlastigindan olabiliyormus ikinma sorunları. Google da doğum kesisi, diye aratirsaniz, hhayat ve NTV nin makaleleri var. Ama genel olarak sezeryan istendiğinden, bu konu üzerine düşünen çok az sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?