bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Kızlar english home dan aldgm sepetlrmi de paylasym.fikir olur belki.
Şimdilik e bebeğin 5 liralık tanışma paketndn çıkan malzemeleri koydum ama normalde birine bebek bezi pişik kremi Vs. Diğerine de losyonu şampuanı yağını vs.koymayı düşünüyrm.

Eklentiler

• IMAG0518_1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 88
Aspirin neden iciyorsunuz bana doktor böyle bişey vermedi

Kizlar bende bugun dr a gittim kizim 1820 olmus bu ara tansiyonum biraz yuksekti korkuyodum bir sıkinti cikacak diye hersey iyiymis her yerini tektek incelediler bir problem gorunmuyor dedi ayrintilida bakan dr (tansiyondan dolayi ayrintiliya gidiyoruz her ay) kendi drum gormedi daha sonuclari ama olsun ve sekerim 141 cikmisti sınir 140 diye dr tekrar yaptirmami soyledi 3 saatlik olani o biraz moralimi bozdu ama olsun kizimin herseyi normalmis o bile tansiyonumun dusmesine yetti :)
Ve 1 hafta ileri cikti...

Maşallah kızına canım şeker de düzelir diğer teste kadar kendince diyet uygula o da düzelir inşallah.. Güzel cici tansiyon da düşsün ideal ölçümlerde kalsın

Maşallah kızına canım şeker de düzelir diğer teste kadar kendince diyet uygula o da düzelir inşallah.. Güzel cici tansiyon da düşsün ideal ölçümlerde kalsın
Canim bence benim sekerim yok tr de olsam normal derlerdi eminim cunku tokluk 141 benim dr degistirdim onceki dr um turktu ve normal demisti ama dr degistirdim burali dr lar herseyi ince eleyim sık dokuduklari icin bir yandan iyi ama bi yandan da yorucu...1 puan yuksek diye bana iskence cektirecekler 3 saat

Benim ki kaç çıktı hatırlamıyorum ama evet 3 aşağı 5 yukarı değerlere normal diyorlar.

Merak ettim baktım 1. Saat 148 2. Saat 123 çıkmış

Aspirin neden iciyorsunuz bana doktor böyle bişey vermedi

Merhaba begumcum nasılsın.Nasıl.gidio.göremedim bayadr seni denk gelmedik belki.Nasıl gidio herşey yolunda mı.

Bende aspirin hamilelgmn başında iciodm.önceki hamileliğim kimyasal olmuştu.sebepsiz dusuklerde doktorlar tedbir amaçlı verebilioms.Sonra mideme dokununca bıraktık.
Detaylida göbek kordonunda bir damar eksik gorununce tekrar başladık.ecopirin Die gecio ama aspirin yine.bagirsakta çözülen cinsms.kanı sulandrirark bebeğe kan akışını hızlandırıp gelişimini normallestrmek için kullaniyrm şuanda.İnşallah bakalım.

Günaydın herkese ben yüne garip rüyalar görmekte sınır tanımadım maşallah bol bol saçma sapan rüya gördüm. Birde lıkla uyanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…