- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.801
Oyyyy çok güzel kasarımda ıkınabileceğimi hiç sanmıyorum tek korkum o çocuğu Oray'a sıkıştırıp çıkaramamak o yüzden sezeryan olurum ben kesinTeknik çok önemli canım. Ben ıkındım sanıyorum doktor diyo sen sadece kendini sıkıyorsun. Birazcık ebe itti biraz kesi atıldı derken fırtlattık gitti
Doğum bu her ihtimal var canım Yaa. Epiduralde doktor yönlendiriymuş zaten. Kuzenim dedi hadi şimdi ıkın diyormuş yada dur şu anda ıkınma diyormuşTeşekkür ederim cevabın için. Yine de anladığım kadarıyla mecburi bir durum olmuş.
Çok şiddetli ikinmak da yirtilmaya neden olabiliyormus aslinda. Epidural yüzünden hissedemiyormus anne bazen.
Onu oraya kadar gelince orda bırakmıyorlar merak etme :) ebecik küçük bir dirsek yardımıyla olayı çözüyor. Sizlere tavsiyem bunları şimdiden düşünmeyin. Şu akar yolunu bulur. Hiç birşey tasarladığın gibi olmuyo. Ben bayramın 1. Günü neredeyse doğuruyordum misal. O kadar gittim hastane odası süslemesi için anlaştım falan. Hepsi hikaye oluyordu. Korkutanları dinleme. Evet çok zor normal doğum ama sonrası inanılmaz bir konfor. Lan diyorsun ben ki normal doğurdum. Şu cihana baş gelirim. Öyle bir cesaret öyle bir özgüven yani. Bebeğinle ilgileniyorsun. Kafandakileri uygulayabiliyorsun. Evin halimi yine sensin. Sezaryen olan arkadaşlarımda gördüğüm şu. Ağrıdan evlat görmeyen gözler. Emzirirken acıdan ağlama ve bebeği reddedebilme.evdekilere muhtaç olma. İçerse neler oluyor hakim olamama. Gücün yetmediği için yapılanları mecbur kabullenme.Oyyyy çok güzel kasarımda ıkınabileceğimi hiç sanmıyorum tek korkum o çocuğu Oray'a sıkıştırıp çıkaramamak o yüzden sezeryan olurum ben kesin
Yaaa çok güzel anlatmışsında gerçekten kendime hiç güvenmiyorumOnu oraya kadar gelince orda bırakmıyorlar merak etme :) ebecik küçük bir dirsek yardımıyla olayı çözüyor. Sizlere tavsiyem bunları şimdiden düşünmeyin. Şu akar yolunu bulur. Hiç birşey tasarladığın gibi olmuyo. Ben bayramın 1. Günü neredeyse doğuruyordum misal. O kadar gittim hastane odası süslemesi için anlaştım falan. Hepsi hikaye oluyordu. Korkutanları dinleme. Evet çok zor normal doğum ama sonrası inanılmaz bir konfor. Lan diyorsun ben ki normal doğurdum. Şu cihana baş gelirim. Öyle bir cesaret öyle bir özgüven yani. Bebeğinle ilgileniyorsun. Kafandakileri uygulayabiliyorsun. Evin halimi yine sensin. Sezaryen olan arkadaşlarımda gördüğüm şu. Ağrıdan evlat görmeyen gözler. Emzirirken acıdan ağlama ve bebeği reddedebilme.evdekilere muhtaç olma. İçerse neler oluyor hakim olamama. Gücün yetmediği için yapılanları mecbur kabullenme.
Yani su an 1.5 kilo mu farkin var, vayyyBende 4.5kilo almisim.bunun 3 kilosunu hamileligin basinda vermistim.
Sağlıklı a kucağına al da öyle böyle çıkacak ordan bi şekilde. Önemli olan ikinizin de sağlıklı şekilde kurtarmasıYaaa çok güzel anlatmışsında gerçekten kendime hiç güvenmiyoruminşallah bi mucize olurda normal gelir oğlum
3 kiloyu geri aldik ama hamile kaldigim kiloya gore 1.5 kilo gozukuyor.ben diyette uyguladim sekerden oturu evde 2 cocuk olunca=4.5 kilo aldim.bende kendime sasirmaktayim.Yani su an 1.5 kilo mu farkin var, vayyy
MAsallah, masallah.3 kiloyu geri aldik ama hamile kaldigim kiloya gore 1.5 kilo gozukuyor.ben diyette uyguladim sekerden oturu evde 2 cocuk olunca=4.5 kilo aldim.bende kendime sasirmaktayim.
Ben 13 kilo aldım şimdiden bilmem daha ne kadar alirim karın çıktı top gibiKizlar gunaydinnn, ac karna tartildim, kilo almamisim6 kilodayim 32+3te halaaa. Sisman olunca bi de boyle bir sorun cikiyor. Kizim buyusun alsin, anasi almasin insallah
Benim normale dondu sekerim ama bazen dikkat ediyorun bazen dikkat etmiyorum.gun icinde hep ayaktayim oek oturdugum soylenemez.MAsallah, masallah.
Benim bir arkadasim da toplam 4.5 kg almisti. Ciddi gebelik sekeri vardi.
Bnm de 12 ydi en son.pazartesi doktora gtmeden tartılicam bakalım ne durumdayimHerkese günaydın kızlar ne güzel az kilo almissiniz ben en son 11 dı bu bayramda çok yedim bakalım kaç kilo almiş olcam doğuma kadar yuvarlanmazsam iyi :)
Bnm de 12 ydi en son.pazartesi doktora gtmeden tartılicam bakalım ne durumdayim
Bn de almsmdir hc dikkat etmiyrm bayramda da yedim.bnm doktor da çalış demsti bn istemedm.33+2de ayrılıcam bn de izne.32 bayrama denk geliyodu ayrılamadim izne.ama hakkaten 32'den snra çalışmak çok zor olur bn baya ağırlaştım.hiç geçmeyen bi ağrım da basladiKesin ben baya aldım korkuyorum tartilmaya
26sinda gidecem bende Dr a benim Dr hiç tartmiyor beni adam rahat ya 32. Hafta çalışabilir raporu için gidecem 35 gibi ayrılacam diyorum 37 ye kadar calis diyo hic mi dinlen meyim yahu
Amerikadayim canim
Kimi insan hep asagida tasir ama vaktinde dogum yapar oyle arkadasim var benim.selam hanımlar benım sıze bır sorum olacak anneme fotografımı gondermstım bana gogsunun altı bos duruo dedı ccuk aşşa ınmş erken dogum olabılır dedı sızce olabılırmı ve bebek ggus altına kacncı haftada cıkar cunku ben bebegımı hıc orda hıssetmedm kı acaba daha oaraya hıç çıkmadı mı sızde nasıl bebek hareketlerı nerde ???
valla doktrumada hıc sormadım sagolsun oda hıc bısey demıo bu gıtmemde özellıkle soracam hem erken dgum olma ıhtımalı var mı dıe hemde normal mı sezeryan mı olur dıe . boyum bıraz kısada ebeler hemen normal dogum yapamazsın dedıler doktrumada sormadımKimi insan hep asagida tasir ama vaktinde dogum yapar oyle arkadasim var benim.
Benimde hep asagida bende erken dogum yaparim suanda asagida ama Allah bilir erken dogum olup olmayacagini.doktor kontrollerinde her sey normalse endiselenme canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?