bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Teknik çok önemli canım. Ben ıkındım sanıyorum doktor diyo sen sadece kendini sıkıyorsun. Birazcık ebe itti biraz kesi atıldı derken fırtlattık gitti
Oyyyy çok güzel kasarımda ıkınabileceğimi hiç sanmıyorum tek korkum o çocuğu Oray'a sıkıştırıp çıkaramamak o yüzden sezeryan olurum ben kesin

Teşekkür ederim cevabın için. Yine de anladığım kadarıyla mecburi bir durum olmuş.

Çok şiddetli ikinmak da yirtilmaya neden olabiliyormus aslinda. Epidural yüzünden hissedemiyormus anne bazen.
Doğum bu her ihtimal var canım Yaa. Epiduralde doktor yönlendiriymuş zaten. Kuzenim dedi hadi şimdi ıkın diyormuş yada dur şu anda ıkınma diyormuş

Oyyyy çok güzel kasarımda ıkınabileceğimi hiç sanmıyorum tek korkum o çocuğu Oray'a sıkıştırıp çıkaramamak o yüzden sezeryan olurum ben kesin
Onu oraya kadar gelince orda bırakmıyorlar merak etme :) ebecik küçük bir dirsek yardımıyla olayı çözüyor. Sizlere tavsiyem bunları şimdiden düşünmeyin. Şu akar yolunu bulur. Hiç birşey tasarladığın gibi olmuyo. Ben bayramın 1. Günü neredeyse doğuruyordum misal. O kadar gittim hastane odası süslemesi için anlaştım falan. Hepsi hikaye oluyordu. Korkutanları dinleme. Evet çok zor normal doğum ama sonrası inanılmaz bir konfor. Lan diyorsun ben ki normal doğurdum. Şu cihana baş gelirim. Öyle bir cesaret öyle bir özgüven yani. Bebeğinle ilgileniyorsun. Kafandakileri uygulayabiliyorsun. Evin halimi yine sensin. Sezaryen olan arkadaşlarımda gördüğüm şu. Ağrıdan evlat görmeyen gözler. Emzirirken acıdan ağlama ve bebeği reddedebilme.evdekilere muhtaç olma. İçerse neler oluyor hakim olamama. Gücün yetmediği için yapılanları mecbur kabullenme.

Bebek şekeri malzemelerini sipariş verdim. Bir de battaniye süsleme malzemeleri aldım. Oğlumun maviler söküp kızıma göre süslicem inşallah. Şekeri netleştirelim artık. bu şekilde olacak. Bayramın 1. Günü korku anlatınca biraz öne aldım hazırlıkları. Herşeyi bulabileceğim bir yer buldum instagramdan. Hallettim. Haftaya yavaş yavaş kıyafetleri yıkamaya ütülemeye de başlarım. Sonra da hastane çantası falan. Daha işler çokk

Eklentiler

• _20160915_184428.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 62
Yaaa çok güzel anlatmışsında gerçekten kendime hiç güvenmiyorum inşallah bi mucize olurda normal gelir oğlum

12-15 kilo arasi normal zaten.
2 hamileligimde de 12 kilo almistim.bu sfer az aldim.artik 3.yude az alayim dimi sonra vermem zor oluyor.

MAsallah, masallah.
Benim bir arkadasim da toplam 4.5 kg almisti. Ciddi gebelik sekeri vardi.
Benim normale dondu sekerim ama bazen dikkat ediyorun bazen dikkat etmiyorum.gun icinde hep ayaktayim oek oturdugum soylenemez.
Bebislerimiz saglikli olsunda kilo onemli degil aslinda.

Bnm de 12 ydi en son.pazartesi doktora gtmeden tartılicam bakalım ne durumdayim

Kesin ben baya aldım korkuyorum tartilmaya
26sinda gidecem bende Dr a benim Dr hiç tartmiyor beni adam rahat ya 32. Hafta çalışabilir raporu için gidecem 35 gibi ayrılacam diyorum 37 ye kadar calis diyo hic mi dinlen meyim yahu

Kesin ben baya aldım korkuyorum tartilmaya
26sinda gidecem bende Dr a benim Dr hiç tartmiyor beni adam rahat ya 32. Hafta çalışabilir raporu için gidecem 35 gibi ayrılacam diyorum 37 ye kadar calis diyo hic mi dinlen meyim yahu
Bn de almsmdir hc dikkat etmiyrm bayramda da yedim.bnm doktor da çalış demsti bn istemedm.33+2de ayrılıcam bn de izne.32 bayrama denk geliyodu ayrılamadim izne.ama hakkaten 32'den snra çalışmak çok zor olur bn baya ağırlaştım.hiç geçmeyen bi ağrım da basladi sol göğsümun altı kaç gündür ağrıyor gecmiyor

selam hanımlar benım sıze bır sorum olacak anneme fotografımı gondermstım bana gogsunun altı bos duruo dedı ccuk aşşa ınmş erken dogum olabılır dedı sızce olabılırmı ve bebek ggus altına kacncı haftada cıkar cunku ben bebegımı hıc orda hıssetmedm kı acaba daha oaraya hıç çıkmadı mı sızde nasıl bebek hareketlerı nerde ???

Kimi insan hep asagida tasir ama vaktinde dogum yapar oyle arkadasim var benim.
Benimde hep asagida bende erken dogum yaparim suanda asagida ama Allah bilir erken dogum olup olmayacagini.doktor kontrollerinde her sey normalse endiselenme canim.

Kimi insan hep asagida tasir ama vaktinde dogum yapar oyle arkadasim var benim.
Benimde hep asagida bende erken dogum yaparim suanda asagida ama Allah bilir erken dogum olup olmayacagini.doktor kontrollerinde her sey normalse endiselenme canim.
valla doktrumada hıc sormadım sagolsun oda hıc bısey demıo bu gıtmemde özellıkle soracam hem erken dgum olma ıhtımalı var mı dıe hemde normal mı sezeryan mı olur dıe . boyum bıraz kısada ebeler hemen normal dogum yapamazsın dedıler doktrumada sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…