bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canlar oğlumu görmeye gidiyorum, onu çok özledim, inşallah güzel haberlerle dönerim. Bana dua edinn.
hayırlı haberlerle gel canımm ederız tabıkı canım hepımıze mutlu hayırlı bi şekılde bebegıne kavuşmayı nasıp etsın RABBIM

Cnm çok güzelmiş bebek şekerin.Ne kadar aldın malzemeyi.cam kutunun üzerinde ismi yazio galiba.
Bende bu tarz aynalı isimli dusunuyrm ama daha hiç fiyat almadm.

Kizlarrr nasilsiniz biz iyiyiz prensesimlee sukur pazartesi kontrolumuz var heyecanla bekliyoruz :)))

Is geregi hep ayakta durmaktan ayaklarim.cok sisti ve sag elim cok uyusuyor geceleri nedense ellerimde sisti yuzimde heryerim :)))))))

Bu arada 4 kasim dogum icin gun verdi doktorum
nasil tesaduf ki rahmetli kayinvalidemle ayni gune denk geliyor o gecen sene 4 kasimda vefat etti ben bu sene dogum yapicam onun hastaligini ogrendegimiz hastanede dogum.yapicam ve kiz bebegimiz bu kadar tesaduf olabilir mi

12-15 kilo arasi normal zaten.
2 hamileligimde de 12 kilo almistim.bu sfer az aldim.artik 3.yude az alayim dimi sonra vermem zor oluyor.
bn 60 la başladım 62 yım suan hamıle kalmadan once top gbı olacam kesın dıe dusunuodum korkuodum bıle hatta ama bekledıgım gbı olmadı bundan sona bıanda almazsam tabı bakalım dogurduktan sonra nasıl olcam

Bebek kız mı erkek mi

Kızlar netten bebek şekeri magnet sipariş edenler nerden aldınız hangi siteler var
Bende öneri almak istiyorum bu konuda.çıkıp bakamıyorum netten başka yerden alamıcam.bide karar vermek çok zor aldıklarınızı paylaşırmısınız bizede fikir olsa.bebek doğduğunda mı vericeksiniz mevlüttemi?

Cnm çok güzelmiş bebek şekerin.Ne kadar aldın malzemeyi.cam kutunun üzerinde ismi yazio galiba.
Bende bu tarz aynalı isimli dusunuyrm ama daha hiç fiyat almadm.
Bunu böyle alayım desen 50 tanesine 200 TL istiyorlar. Ben malzemeleri toplam 100 liraya aldım. Yapıcam inşallah. Pleksi ayna kelebek önüne yapıştırıcam

Ben kendim yapıcam. Doğumda dağıtırım hastaneye ve bebek görmeye gelenlere. Mevlüt de mevlüt şekeri lokum ve pleksi ayna nazar duası olan ondan dağıtmayı düşünüyorum. Şu şekilde

ben 32+4 um erkek bebek bwkliyorum ve hic gogsumun altinda sislik hissetmedim bos yani orasi ama bebegin hareketlerini orda bile hissediyorum bebegin kafasi asagida oldugundan ayagiyla falan oraya vuruyo galiba bi de bugun doktor komtrolumde vardi asagida erken dogum riski var falan hicbisey demedi hersey yolunda boyke giderse 38i falan gorursunuz demisti bence bi sorun yoktur yapiyla alakalidir karnin sekli

Bu sıcaklarda grip oldum zaten zor nefes alıyor dum şimdi tamamen gitti sürekli terliyorum ne yapicam ben

Benim de kv aşağı da diyor. Ama bende hep aşağı da hissettim öyle mideme mideme tekme yemedim. Ama totosu sağ taraftaydı arada kaburga altında beliriyor. Ben rahat bikini bölgesinde hissediyorum hareketleri hatta bu sefer acilde muayene ederken eliyle karnımı muayene ederken göbek 3-4 parmak üstü boştu. Hee bir de benim boydan dolayı erken doğum riskim var benim oğlan benim bünyeye göre iri. Doğum konusuna gelirsek doktor bebeğin senin gibi sana uygun olursa normal olabilir ama bu tamamen son aylarda belli olur demişti. Ben bi ara araştırma da tedaviye başlamıştım oradaki doktor boyun sezeryan nedeni demişti bende ablamda aynı boyda o normal yaptı demiştim o da bebeği küçüktür demişti evet öyleydi benim oğlan büyümeye devam ediyor sanırsam sezeryana doğru yol alıyoruz tabi benim çatım 3-5 kat fark atıp açılırsa ayrı mevzu

Kizlar doktor bebegimin zayif oldugunu söyledi moralim bozuldu biraz, 1460 gr mis. Bi de cok kisa bakti, hic yüzünü falan gostermedi, oglumu yine goremedim yani, canim sıkıldı benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…