bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar doktor bebegimin zayif oldugunu söyledi moralim bozuldu biraz, 1460 gr mis. Bi de cok kisa bakti, hic yüzünü falan gostermedi, oglumu yine goremedim yani, canim sıkıldı benim de

Canım bi kaç gıda takviyesini düzenli kullanıp kilosunu yakalar. güzel ölçüm yapmadıysa ondan da zayıf olarak çıkmış olabilir.

Biz 1 ay heyecanla sonraki randevuyu bekleyelim doktor 2 dk bakip biraksin, insan yüzünü falan da görmek istiyo bi
Aynen cnm çok sinir bozucu oluyor. bnim son randevu da öyle olmstu.hiç ilgilenmedi ne heyecanla gtmstim degstrdim doktorumu.pzrtsi yi heyecanla bekliyrm inşallah görürüm biraz.

u​
Kizlar doktor bebegimin zayif oldugunu söyledi moralim bozuldu biraz, 1460 gr mis. Bi de cok kisa bakti, hic yüzünü falan gostermedi, oglumu yine goremedim yani, canim sıkıldı benim de
Canım intrnetten bakıyroum hiçte az değil gbi bu verilere göre 31. hafta sonunda 1650 (1180-2350) aralıkları arasında normal diyor. bence sıkma canını

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html

kızlar ya 32. hafta çalışabilir raporu için hafta bitiminde mi yoksa 32. haftaya girince mi rapor almak gerekiyor ? alan varmı şimdiye kadar. Benim randevum pazartesiydi 32. haftaya girdiğim hafta ama netten araştırıyorum galiba bitiminde veriliyormuş eğer öyle ise bir hafta erteliycem randevuyu çalışıyorum malum tekrar rapor için hastaneye gitmek istemiyorum

Canım bi kaç gıda takviyesini düzenli kullanıp kilosunu yakalar. güzel ölçüm yapmadıysa ondan da zayıf olarak çıkmış olabilir.

Aynen cnm çok sinir bozucu oluyor. bnim son randevu da öyle olmstu.hiç ilgilenmedi ne heyecanla gtmstim degstrdim doktorumu.pzrtsi yi heyecanla bekliyrm inşallah görürüm biraz.

u​

Canım intrnetten bakıyroum hiçte az değil gbi bu verilere göre 31. hafta sonunda 1650 (1180-2350) aralıkları arasında normal diyor. bence sıkma canını

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
Tesekkur ederim canlar, biraz daha özen gostericem beslenmeme. Aslinda 1460 gr bana da cok dusuk gelmedi, ben 1300 un ustunde olsa iyi diye dusunuyodum. Doktor belinin ince oldugunu soyledi. Benim canimi biraz da doktorun aceleciligi sıktı, neyse hayırlısı. Bebegim sağlıklı olsun da.

Kizlar bebegim normalde 30+3. Bu degerlere göre 29+0 ve 29+6 olan degerler ne bilen var mi?

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-16-16-23-44~2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar bebegim normalde 30+3. Bu degerlere göre 29+0 ve 29+6 olan degerler ne bilen var mi?
internetten baktım
GA(Gestational Age):Gebelik yaşı. Bebeğin kaç hafta kaç günlük olduğunu ifade eder. geç döllenmemi oldu acaba ? ama öyle olmadı ise bile ultrason ölçümlerinde 1 hafta + - çok normal birebir doğru çıkmadığı için

Canım uyluk kemiği boyu, kafa ve karın çapı Ölçümleri. Bunların ortalaması sonucu tahmini kilo bu kilonun da tahmini haftası. Ama işte en ufak ölçüm etkiliyor bu ortalamayı

bizim tarihlerimizde 1 gün var pazartesi gidersem paylaşım buradan kilosunu bakalım. muhtemelen benimde 1500 flandır diye düşünüyorum. çünkü şimdiye kadar ne fazla idi ne az. dediğin gbi sağlık sorunu olmasında kilo nedir.

Sağlığı yerinde olsun da canım. Kiloya takılma. Benim oğlum doğduğunda buruş buruştu. Herkes ay nasıl zayıf bu diyip duruyordu. 40 unda gören tanıyamadı.öyle topladı ki. Hiç canını sıkma canım

32. Haftayı da çalışman lazım canım. Yani 31+6 dan sonra izne çıkıyosun

Boyla normal dogumun ne alakasi var ya ben de kisayim hic ole bise demedi doktor

Biz 1 ay heyecanla sonraki randevuyu bekleyelim doktor 2 dk bakip biraksin, insan yüzünü falan da görmek istiyo bi
Ahh kuzum bebisin sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun nolucak onun için üzülme kuvvetli yemeye bak, ayrıca bende doktor yönünden aynı derde sahibim kadın artık makinaya bağlamış standart kilosu iyi suyu iyi deyip gönderiyor beni her seferinde ben renkli goster demesem 3 boyutluyuda açmıyor başından atmakta 1 numara benimkide sinir oluyorum ya

Canim kime gidiyordun sen? 30+ icin cok dusuk degil bence skma canini hic

bnm bebekde sennkı gbı yukrda degıl gbek delgmn bıraz ustnde oluo gnlde bakalm kntrlumde doktr ne dıcek dgmmla ılglı ama bnm bebek buyuk degl kucuk bıle mınyonmuş olablrms yanı bn norml istıyrum ama bakalım sennde gnlune gre versn rabbm

olabılır canm bıan annm ole dynce tdrgın oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…