- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #48.841
Kizlar doktor bebegimin zayif oldugunu söyledi moralim bozuldu biraz, 1460 gr mis. Bi de cok kisa bakti, hic yüzünü falan gostermedi, oglumu yine goremedim yani, canim sıkıldı benim de
Aynen cnm çok sinir bozucu oluyor. bnim son randevu da öyle olmstu.hiç ilgilenmedi ne heyecanla gtmstim degstrdim doktorumu.pzrtsi yi heyecanla bekliyrm inşallah görürüm biraz.Biz 1 ay heyecanla sonraki randevuyu bekleyelim doktor 2 dk bakip biraksin, insan yüzünü falan da görmek istiyo bi
Sağol canım evet salgın sanırım. Dus iyi geliyor zaten biraz umarım çabucak geçerGecmis olsun.su ara salgin var galiba kimi gorsem gripliydi.ilik bi dus al canim.hastayken dus aldigimda sanki iyi gelir bana.
Canım intrnetten bakıyroum hiçte az değil gbi bu verilere göre 31. hafta sonunda 1650 (1180-2350) aralıkları arasında normal diyor. bence sıkma canınıKizlar doktor bebegimin zayif oldugunu söyledi moralim bozuldu biraz, 1460 gr mis. Bi de cok kisa bakti, hic yüzünü falan gostermedi, oglumu yine goremedim yani, canim sıkıldı benim de
Canım bi kaç gıda takviyesini düzenli kullanıp kilosunu yakalar. güzel ölçüm yapmadıysa ondan da zayıf olarak çıkmış olabilir.
Aynen cnm çok sinir bozucu oluyor. bnim son randevu da öyle olmstu.hiç ilgilenmedi ne heyecanla gtmstim degstrdim doktorumu.pzrtsi yi heyecanla bekliyrm inşallah görürüm biraz.
Tesekkur ederim canlar, biraz daha özen gostericem beslenmeme. Aslinda 1460 gr bana da cok dusuk gelmedi, ben 1300 un ustunde olsa iyi diye dusunuyodum. Doktor belinin ince oldugunu soyledi. Benim canimi biraz da doktorun aceleciligi sıktı, neyse hayırlısı. Bebegim sağlıklı olsun da.u
Canım intrnetten bakıyroum hiçte az değil gbi bu verilere göre 31. hafta sonunda 1650 (1180-2350) aralıkları arasında normal diyor. bence sıkma canını
http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
internetten baktımKizlar bebegim normalde 30+3. Bu degerlere göre 29+0 ve 29+6 olan degerler ne bilen var mi?
Kizlar bebegim normalde 30+3. Bu degerlere göre 29+0 ve 29+6 olan degerler ne bilen var mi?
bizim tarihlerimizde 1 gün var pazartesi gidersem paylaşım buradan kilosunu bakalım. muhtemelen benimde 1500 flandır diye düşünüyorum. çünkü şimdiye kadar ne fazla idi ne az. dediğin gbi sağlık sorunu olmasında kilo nedir.Tesekkur ederim canlar, biraz daha özen gostericem beslenmeme. Aslinda 1460 gr bana da cok dusuk gelmedi, ben 1300 un ustunde olsa iyi diye dusunuyodum. Doktor belinin ince oldugunu soyledi. Benim canimi biraz da doktorun aceleciligi sıktı, neyse hayırlısı. Bebegim sağlıklı olsun da.
Sağlığı yerinde olsun da canım. Kiloya takılma. Benim oğlum doğduğunda buruş buruştu. Herkes ay nasıl zayıf bu diyip duruyordu. 40 unda gören tanıyamadı.öyle topladı ki. Hiç canını sıkma canımKizlar doktor bebegimin zayif oldugunu söyledi moralim bozuldu biraz, 1460 gr mis. Bi de cok kisa bakti, hic yüzünü falan gostermedi, oglumu yine goremedim yani, canim sıkıldı benim de
32. Haftayı da çalışman lazım canım. Yani 31+6 dan sonra izne çıkıyosunkızlar ya 32. hafta çalışabilir raporu için hafta bitiminde mi yoksa 32. haftaya girince mi rapor almak gerekiyor ? alan varmı şimdiye kadar. Benim randevum pazartesiydi 32. haftaya girdiğim hafta ama netten araştırıyorum galiba bitiminde veriliyormuş eğer öyle ise bir hafta erteliycem randevuyu çalışıyorum malum tekrar rapor için hastaneye gitmek istemiyorum
izne çıkmıycam devam edicem cnm inş 37 e kadar :) o zman 32 yi doldurup hastaneye gitmek mantıklı sağol cnm32. Haftayı da çalışman lazım canım. Yani 31+6 dan sonra izne çıkıyosun
Benim de kv aşağı da diyor. Ama bende hep aşağı da hissettim öyle mideme mideme tekme yemedim. Ama totosu sağ taraftaydı arada kaburga altında beliriyor. Ben rahat bikini bölgesinde hissediyorum hareketleri hatta bu sefer acilde muayene ederken eliyle karnımı muayene ederken göbek 3-4 parmak üstü boştu. Hee bir de benim boydan dolayı erken doğum riskim var benim oğlan benim bünyeye göre iri. Doğum konusuna gelirsek doktor bebeğin senin gibi sana uygun olursa normal olabilir ama bu tamamen son aylarda belli olur demişti. Ben bi ara araştırma da tedaviye başlamıştım oradaki doktor boyun sezeryan nedeni demişti bende ablamda aynı boyda o normal yaptı demiştim o da bebeği küçüktür demişti evet öyleydibenim oğlan büyümeye devam ediyor sanırsam sezeryana doğru yol alıyoruz tabi benim çatım 3-5 kat fark atıp açılırsa ayrı mevzu
Ahh kuzum bebisin sağlıklı olsunda varsın zayıf olsun nolucak onun için üzülme kuvvetli yemeye bak, ayrıca bende doktor yönünden aynı derde sahibim kadın artık makinaya bağlamış standart kilosu iyi suyu iyi deyip gönderiyor beni her seferinde ben renkli goster demesem 3 boyutluyuda açmıyor başından atmakta 1 numara benimkide sinir oluyorum yaBiz 1 ay heyecanla sonraki randevuyu bekleyelim doktor 2 dk bakip biraksin, insan yüzünü falan da görmek istiyo bi
Kizlar doktor bebegimin zayif oldugunu söyledi moralim bozuldu biraz, 1460 gr mis. Bi de cok kisa bakti, hic yüzünü falan gostermedi, oglumu yine goremedim yani, canim sıkıldı benim de
kız canmBebek kız mı erkek mi
En iyimiz sensin o zman hic almamissin sadece bebis almis kiloyu.
bnm bebekde sennkı gbı yukrda degıl gbek delgmn bıraz ustnde oluo gnlde bakalm kntrlumde doktr ne dıcek dgmmla ılglı ama bnm bebek buyuk degl kucuk bıle mınyonmuş olablrms yanı bn norml istıyrum ama bakalım sennde gnlune gre versn rabbmBenim de kv aşağı da diyor. Ama bende hep aşağı da hissettim öyle mideme mideme tekme yemedim. Ama totosu sağ taraftaydı arada kaburga altında beliriyor. Ben rahat bikini bölgesinde hissediyorum hareketleri hatta bu sefer acilde muayene ederken eliyle karnımı muayene ederken göbek 3-4 parmak üstü boştu. Hee bir de benim boydan dolayı erken doğum riskim var benim oğlan benim bünyeye göre iri. Doğum konusuna gelirsek doktor bebeğin senin gibi sana uygun olursa normal olabilir ama bu tamamen son aylarda belli olur demişti. Ben bi ara araştırma da tedaviye başlamıştım oradaki doktor boyun sezeryan nedeni demişti bende ablamda aynı boyda o normal yaptı demiştim o da bebeği küçüktür demişti evet öyleydibenim oğlan büyümeye devam ediyor sanırsam sezeryana doğru yol alıyoruz tabi benim çatım 3-5 kat fark atıp açılırsa ayrı mevzu
olabılır canm bıan annm ole dynce tdrgın oldumben 32+4 um erkek bebek bwkliyorum ve hic gogsumun altinda sislik hissetmedim bos yani orasi ama bebegin hareketlerini orda bile hissediyorum bebegin kafasi asagida oldugundan ayagiyla falan oraya vuruyo galiba bi de bugun doktor komtrolumde vardi asagida erken dogum riski var falan hicbisey demedi hersey yolunda boyke giderse 38i falan gorursunuz demisti bence bi sorun yoktur yapiyla alakalidir karnin sekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?